Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Про 200кг я уже написал сообщением выше что это преувеличение было.

denizen, оно грязнее стало за это время. Вот и все тут изменения :laugh:
Или вы думали я буду видео снимать как я катаюсь на нем по квартире, нет, не буду :lol:
Востаннє редагувалось 04.12.2025 16:14 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
denizen
Member

Повідомлення

не скрипить, всі необхідні механізми досі справно працюють?
AlienFighter
Member

Повідомлення

Думаю від 200 кг жопи, кріслу була б хана і доволі швидко. Сам бачив, що робиться з директорським кріслом, на якому сиділа ж#па біля 150 кг, як результат - залізний насос витискає в низу залізну хрестовину і впирається у підлогу :)
Earanak
Member

Повідомлення

denizen, оно скрипит, но я на это не обращал внимания при покупке. Может оно скрипело и новым. Механизмы исправно работают но я не сказать что ими вообще пользовался часто. Я наверное за 2+ года только несколько раз подгонял угол спинки и высоту подлокотников и самого кресла. Мне как то не часто это нужно было делать. За все время пришлось раз болты поджимать, они почему то все снизу кресла сами повыкручивались. Нагуглил что это якобы не редкость, когда здоровенные болты сами выкручиваются со временем. Прост их поджал и все. Ну подлокотники сильно люфтят, но они и при покупке люфтели сильно. Мне сказали что эти '4D-Подлокотники' у всех кресел якобы люфтят. Да блин. Ниче с этим креслом не случилось за это время. Только грязное оно все, ткань повпитывала в себя пыль и пятнами и грязюкой покрылось. А так все целое. Я себе спецом брал кресло под большой вес, ну вот, не прогадал выходит. Думаю если еще год проживет, куплю себе такое же, если будет в продаже. А, еще пару раз у меня отлетали боковые пластиковые штуки на магнитиках когда я врезался в стол спинкой, они прост как то хлипко закреплены :laugh:
L_V_S
Junior

Повідомлення

Який час на нордшляйфе показує? Бокові перевантаження добре тримає? :rotate:
SergN
Member

Повідомлення

Наголосивши на ціні 24к від "офіціалів", лише зайвих :tomat: отримали. Бо крісло - це ж такий "хай-тек" продукт, що треба не по низу ринку хотлайну розглядати, де щось типу від 18к, а обов'язково переплатити там, де "офіціалів" продають. А по суті, незначні відмінності з тими ж конкурентами типу Кугару, Анда Сіт і т.д., яких безліч можна побачити в торгових мережах, що зараз формує мас-маркет.
А так, плюс автору, що чесно підкреслює маркетингову складову в цих "4Д"-підлокітниках і загалом про зручність сидіння в залежності від ширини.
Щодо поточної ситуації з пропозицією, то бісить, що виробники пішли конкурувати кудись в непотрібному напрямку типу незручних підлокітників і майже немає пропозицій з інтегрованими подовжувачами сидіння під коліна для людей з некитайськими ногами.
Востаннє редагувалось 04.12.2025 16:45 користувачем SergN, всього редагувалось 1 раз.
NVo1
Member

Повідомлення

За піцот євро краще купити вже secret lab, там хоч скіни можна нові купляти як старий помре, хоча в мене жодної дірки досі немає на softweave fabric 2019 року бляха, воно вже потерте все та запітніле але сцуко жодної дірки
OldGoodGames
Member

Повідомлення

стульчак для ігор за ціною нового пк
Ціна 23999 грн
раніше були справжні ігри але не було на чому грати, зараз навпаки, немає гарних ігор але є усе для того щоб гратися :laugh:
Geinz21
Member

Повідомлення

спойлер
2-2fcf2595c18062326a06e75b9a6a87cc.jpg
Пользуюсь уже год, спина сказала спасибо :gigi:
P.S. Если что не шутка, пиастра на старом офисном рассыпалась, искать сварщика впадлу, а новые мусор еще тот :lamer: Но спина реально стала лучше себя чувствовать.
Scoffer
Member

Повідомлення

Вони б ще навчились крісла шити з натуральної шкіри, і можна було б подумати. А то ситуація на ринку максимально бредова: зручні крісла для високих і широких є, але всі дерматинові або тряпка, котрі через пару місяців виглядають наче з помийки, а шкіряні є лише для мілких.
Geinz21
Member

Повідомлення

Scoffer
ну тут типа велюр, ещё ладно. Но когда ссаный кожзам, который через полгода облезать начинает... Ну нафиг. Мое старое офисное тоже из кожзама было, потому знаю, что это. Пришлось это все сдирать и самому перетягивать. Но за 24к грн реально можно было бы и натуральную кожу предложить.
Patruletz
Member

Повідомлення

користуюсь arc x біля 2 років, 2 плюси навантаження 200кг та "мішковина" котра нормально чиститься автохімією.
каркас сидіння зварений так що боковини тиснуть на боки стегон, умовно вага 130+ кг сидіти вже не зручно.
для зросту 190 воно не комфортне по спині зовсім, подушки під спину та шию зроблені на від..ь.
купував за 13к, зараз бачу ціну 18к
daesz
Member

Повідомлення

Dilfin: 04.12.2025 13:09 Пропоную обговорити Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL

Якщо це матеріал. подібний на велюр, тоді він швидко буде протиратися, рватися, хоча кому я це говорю, хто буде купляти крісло за 24 тисячі тому пофіг коли воно порветься, а як порветься, то викине і купить нове...
Мав протягом 10ти років сенхайзери з велюровими амбушурами - це найгірше що можна придумати, їх ні почистити, ні помити :(

Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
Earanak: 04.12.2025 16:10Или вы думали я буду видео снимать как я катаюсь на нем по квартире, нет, не буду
Взагалі так і надіялись, у вас тепер немає іншого виходу :lol:
uncle_doc
Member

Повідомлення

white_noise: 04.12.2025 14:17
uncle_doc: 04.12.2025 13:50 нашо купляти нове? я за 6к на перешив віддав з "екошкіри" на тканину

де перешивав? скільки взяли?
отутички https://remstyl.dp.ua/uk/ по ціні було 6к
AlmstHappySndwch
Junior

Повідомлення

Вдома є Hator Hypersport V2 та Ikea JÄRVFJÄLLET. Так от, крісло від ікеї виграє в будь-якого ігрового крісла. Особливо в хатора за 24 тисячі 😁
Enjthesilence
Member

Повідомлення

хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.12.2025 17:14 Вони б ще навчились крісла шити з натуральної шкіри, і можна було б подумати. А то ситуація на ринку максимально бредова: зручні крісла для високих і широких є, але всі дерматинові або тряпка, котрі через пару місяців виглядають наче з помийки, а шкіряні є лише для мілких.
а ви уявляєте скільки будуть драти за умовну шкіру, якщо за дєрмантін-тряпку хочуть 500$?
white_noise
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
наприклад?
Ortyomko
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
як це поєднується?)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

white_noise: 05.12.2025 08:57
наприклад?
Радити крісло - погана ідея. Таке треба підбирати під себе, adapwork s1 непогане, регулюється майже все (висота спинки, нахил, підтримка попереку, рівень сидіння, сидіння можна регулювати за вильотом і тд) саме такі налаштування дозволяють анатомічно налаштувати крісло під себе. взагалі в них лінійка на різний бюджет, 100% анатомічно кращі крісла за «ігрові» варіанти за свій прайс, часто є в шоурумах, тому що виробник український (китайський, так само як і хатор) на крайній випадок, якщо прям кортить саме геймерські, у андасіт є більш «нейтральні» моделі, навіть є своя «анатомічна» модель із сітки, але оверпрайс, якщо порівняти функціонал і якість матеріал з цими адапворк

Відправлено через 9 хвилин 33 секунди:
Ortyomko: 05.12.2025 10:52
як це поєднується?)
Нормально, можна купити ігровий стілець за 20к, за ті ж гроші можливо купити нормальний меш ергономічний стілець. геймерські ковши - оверпайс лайно в більшості випадків і вони майже завжди програють офісному кріслу з аналогічним прайсом. В мене германмілер (брав на олх) так дуже круте крісло, але абсолютний оверпрайс. Дівчині брали вже в шоурумі адаптворк, кількість налаштувань та сама, по якості за 1,5 року питань нема, але прайс 15к був на момент придбання, сказати що гм, який коштує в багато разів сильно краще - не можу
Відповісти