Дефіцит DRAM не оминув Raspberry Pi: одноплатні комп'ютери подорожчали

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

hffhhq4: 13.12.2025 21:49Після цього йдете до prowlarr, до нього підключаєте так само торрент клієнт, sonarr та radarr, додаєте індексери (з українських то буде толока і мазепа, решта приватні і я, на жаль, поняття не маю як там доступ отримати).
я на великому сервері налаштовував це частково, але в мене був Jacket, можливо і з Prowlar експериментував. Суть в тому що все було налаштовано (на мою думку) але дальше я щось не зміг довести до логічного завершення. Воно точно навіть звантажило декілька фільмів.
Тому якраз і питаю чи є може відео чи текстовий гайд з нормальним описом щоб зрозуміти як воно вкінці має працювати.
hffhhq4: 13.12.2025 21:49Ви можете попросити у чату гпт згенерувати docker-compose згодувавши йому мій килим тексту та трохи описавши йому свій сетап. Я впевнений у вас то вийде налаштувати десь за годину-півтори. Ну там ще на кінець усілякі нюанси типу обмеження кількості роздач, активних торрентів, швидкості, збільшення кешу і т.п. налаштування - то як вам схочеться
в принципі це варіант, але поки попередній досвід з тим що генерує АІшка в мене був негативний. Їй або потрібно дуже багато контексту, або що, місцями може відверто поламати систему, але це і було майже рік назад.

З compose ніяк не можу подружитися, все через docker, якось так привик. Пора щось нове вивчати.
AntonyKandaurov
Member

А може ринок валять бо кацаб вже всюди сує свої одноплатники і малинки із старлінками? Та нє, фігня якась.
hffhhq4
Junior

Пробуйте встановити CasaOS, а вже звідти гайд по встановленню -arr сервісів. Тіки майте на увазі, шо як індексери, якшо ви хочете україномовний контент, треба буде вибрати трекери толоку та мазепу (тобто скіпаєте встановлення sabnzbd). Також можна скіпнути кастомні формати, якшо вам то не треба. Прямо в одному місці складно то найти. Ось гайд по Jellyfin та Jellyseerr, єдине уточнення, шо вам треба буде ц контейнери скачати через веб-інтерфейс CasaOS. Тобто вам не треба повністю налаштовувати докер-контейнери, за вас це зроблено розробниками CasaOS, вам треба буде тільки вказати кастомні дерикторії до місця, де лежать ваші файли через той самий веб-інтерфейс
tornadox
Member

hffhhq4: 15.12.2025 20:31Пробуйте встановити CasaOS
ще раз вернувся до CasaOS і в результаті вирішив знести це діло. Вона дуже обмежена, а набір готових темплейтів там мінімальний.
Існуючі контейнери вона не може імпортувати правильно, просто гарний дашборд який гірший ніж портейнер.
Samba & Rclone виявилося простіше наконфігурити з Gemini.
Зараз дивлюся в сторону Umbrell OS та Cosmos OS, але цілком можливо що обійдуся портейнером.
Дуже гарний докер дашборд і аппстор зроблений в Unraid, під мої потреби це поки ідеальне рішення, але не під АРМ.
Ответить