я на великому сервері налаштовував це частково, але в мене був Jacket, можливо і з Prowlar експериментував. Суть в тому що все було налаштовано (на мою думку) але дальше я щось не зміг довести до логічного завершення. Воно точно навіть звантажило декілька фільмів.hffhhq4: ↑ 13.12.2025 21:49Після цього йдете до prowlarr, до нього підключаєте так само торрент клієнт, sonarr та radarr, додаєте індексери (з українських то буде толока і мазепа, решта приватні і я, на жаль, поняття не маю як там доступ отримати).
Тому якраз і питаю чи є може відео чи текстовий гайд з нормальним описом щоб зрозуміти як воно вкінці має працювати.
в принципі це варіант, але поки попередній досвід з тим що генерує АІшка в мене був негативний. Їй або потрібно дуже багато контексту, або що, місцями може відверто поламати систему, але це і було майже рік назад.hffhhq4: ↑ 13.12.2025 21:49Ви можете попросити у чату гпт згенерувати docker-compose згодувавши йому мій килим тексту та трохи описавши йому свій сетап. Я впевнений у вас то вийде налаштувати десь за годину-півтори. Ну там ще на кінець усілякі нюанси типу обмеження кількості роздач, активних торрентів, швидкості, збільшення кешу і т.п. налаштування - то як вам схочеться
З compose ніяк не можу подружитися, все через docker, якось так привик. Пора щось нове вивчати.