Silverstone готує до релізу ретро-корпус FLP03 з підтримкою плат microATX

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
mrigi
Member

Повідомлення

отак 30 років не міняєш корпус, а потім він знов у моді
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Ну для любителів олдскул сойдет, єдине що в старих корпусах було добре, це товстий якісний метал.
Liam
Member

Повідомлення

Так, все, треба бігти працювати. Кого образив - пробачте, кого не образив - так йому й треба.
P.S. Але про "огидні" корпуси я запам'ятав)
Impulse101
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 11:36 Сучасних йобликів можна побачити здалеку - "некрасиво", "Лайно", "Ретройобам зайде", "Мммм, 5 дюймовий відсік"... В мої часи, купити корпус - це вже занадто, потім. Тому в багатьох усе лежало прям на столі або в картонній коробці. Шо ви знаєте про ті часи? Джампери на платі для разгону, закреслювання олівцем контактів на Athlon, Duron та резисторів на відеокартах? Як носили HDD один до одного, качали уночі музичні треки MP3 - бо тариф телефона дешевший. Проходили ігри на 15 - 20 FPS, ховали від батьків CD-диски із порнухою, знали напам'ять усі чіт-коди з Doom та Quake. Перши дірки у дерев'яних рамах вікон під локальну мережу, щоб ночами грати у Counter-Strike, а вдень спати на парах? Місцеві чати, ***NaTaShA*** та !!!GOD!!!, перші флірти, палена горілка та бійки на зустрічах... Які там корпуси? Ми жили більш цікавим життям.
Багато чого знаємо, може навіть більше ніж ти, і що з того? Це все робить цей корпус якимось гарним чи красивим?
doc-oc
Member

Повідомлення

Ништяк, надо ещё от фирм попроще, чтоб ценник адекватный был. Пересоберу в одном из таких свой Pentium 200MMX :super:
Sanьka
Member

Повідомлення

Liam: 17.11.2025 11:36Сучасних йобликів можна побачити здалеку - "некрасиво", "Лайно", "Ретройобам зайде", "Мммм, 5 дюймовий відсік"... В мої часи, купити корпус - це вже занадто, потім.
Неправда, бо в 90ті що в 2000ні всі все юзали з корпусами, окрім 1% хіба що
Хто що пам'ятає за ті часи..... Та гемора тоді було повно. Купа різних стандартів, пропрієтарщини, глючного софта, відсутність "юзерфрендлі ".
Із позитива - якість збірки/виготовлення....всього.
Як то кажуть "майо пачтєніє", тоді не економили на сірниках :up:

Стосовно корпуса, то це для невеликого кола цінителів, бо ті хто якісно!!! застав ті часи це 45+ аудиторія. Це для них і тільки їх думка має значення ;)
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Колір подобається - сіро-"молочно"-білий :up: .
Snikard: 17.11.2025 12:38 почему бп снизу? не по канону!
► Ей, :laugh: так це ж ретро-дизайн, а не корпус-репліка... хоча :rolleyes: , судячи з 5-дюймових відсіків - таки частково і репліка. З третього боку - в 5-дюймові комірки легше щось "приколхозити"; :) можна сказати, що до певної міри взяли краще з кожної епохи корпусо-"ліплення" (крім "морди" - ох, я б туди цілу "кабіну боінга" в комбінації з повітро-дувами приліпив би! :gigi: ).
DiSEqC
Member

Повідомлення

В яких гаражах це знайшли?
Я розумію що це ретро 90-х, та це огидні білі гроби що пожовтіють через 3-4 роки.
Чому не можна було зробити щось темне і лаконічне у стилі PlayStation 2 Fat?
Impulse101
Member

Повідомлення

doc-oc: 17.11.2025 13:34 Ништяк, надо ещё от фирм попроще, чтоб ценник адекватный был. Пересоберу в одном из таких свой Pentium 200MMX :super:
Я думаю якщо добре пошукати на ОЛХ, то можна знайти ТОЙ САМИЙ гривень за 150, можливо навіть з сігнатурним БП Кодеген, яким можна порізатись
Rain Man
Member

Повідомлення

Impulse101 кроме ностальгической морды, пресловутой кнопки турбо и ключа зажигания там нет ничего из прошлого, внутрянка абсолютно современного покроя, вес под 10 кило говорит что с металлом там не всё так и плохо, если-бы оставили дань современной моде в виде прозрачной боковушки, желающих приобрести было бы значительно больше.. как дань памяти прошлому имеет место быть и свою аудиторию он вполне может найти..
сборка на FLP02
спойлер
Afit
Member

Повідомлення

Snikard: 17.11.2025 12:38 почему бп снизу? не по канону!
Стиль хоть и ретро, но перебарщивать тоже не надо)) Я свой старый кулермастер сменил впервую очередь из за расположения БП сверху. Не логично что ему горячий воздух достаётся. Внизу охлад автономно работает + центр массы смещается вниз
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 17.11.2025 11:40 це ви просто молоді роки згадали. так кожне покоління стверджує, невже не помічали :up:

і зумери через 20 років теж щось подібне казатимуть з поправкою на епоху
Звісно, звісно. Кожне покоління курить, галдить в транспорті, б*є фінгали оточуючим, вседозволенність, оцінки в школі тільки з 5 класу...Молодь зовсім не деградує.

Кул сторі :up:
Відповісти