Вийшло останнє доповнення та повна версія Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Wanek Petrowsky
Понял, спасибо :)
Wanek Petrowsky
Junior

proos: 12.11.2025 15:09 Wanek Petrowsky
Немного не поняли меня)
Можно выбрать все перки до капа? Кроме тех что перекрываются.
Всі не вийде до повної прокачки, можна тільки розподілити очки на пріорітетніші а потім докачати решту
MaxZema
Member

Відправлено через 57 секунд:
proos: 12.11.2025 12:58 MaxZema
Жаль что в тросках нельзя прокачать ученость до тех пор чтобы карту всю открыть со всеми секретами, придётся возвращаться)

Отправлено спустя 47 секунд:
Prescott
У вас уже всё есть.

Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
MaxZema: 12.11.2025 12:35Граю з кінця
Квестов не было поломаных? Если были, то патчами правили?
Ні не було. Роблю всі квести, крім тих, що повторюються (бійки та кінні перегони).
VirusikZloy
Member

Начал проходить второй раз как раз , правда со светом теперь проблемы .. и играть по 12 часов не выйдет
GreenMile
Member

Klon: 12.11.2025 13:11 ну не знаю , бо я більш чекав ДЛС з ковальством, але виявилось там воно чисто для розтягування часу, або я її ще мало відновив її...

спойлер, що там:
спойлер
- я крутий коваль , але бігаю відношу кожному їх подкову\просту сокіру... чому не зробити бігунка для мусоніх речей
- матеріали треба таскати з собою, і мотаться меж скринею та кобилою , зробили б "підсос" матеріалів в межах локації
- нельзя зібрати свій меч (згадуемо Зіряни Войни КотОР, та в Баннерлорді таке начебто було), я вже не згадую про гравірування та інше (ідеально б було як в НФС тюнінг)..
- основний квест поки не пройшов, але побочні тут дуже нудні після їх 10 виконання
Це ДЛЦ корисне під час проходження гри, бо ваше житло (кровать, стіл, поличка для молитов) дають вам бафи різні і в процесі гри вони корисні. В кінці гри воно вже не потрібно, а власне ковальських квестів мало і вони нуднуваті окрім кількох штук.
Voozy
Member

Заброисил первую игру после нескольких часов
Боёвка отпугнула, возможно навсегда (мб на нексусе мод есть?)
Если бы хотел такого реализма - записался бы на ЛАРПеров рыцарей.
Ответить