Понял, спасибо
Новини
Останні статті і огляди
Вийшло останнє доповнення та повна версія Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition
-
proos
Member
Wanek Petrowsky
Понял, спасибо
Понял, спасибо
-
Wanek Petrowsky
Junior
Всі не вийде до повної прокачки, можна тільки розподілити очки на пріорітетніші а потім докачати рештуproos: ↑ 12.11.2025 15:09 Wanek Petrowsky
Немного не поняли меня)
Можно выбрать все перки до капа? Кроме тех что перекрываются.
-
MaxZema
Member
Відправлено через 57 секунд:
Ні не було. Роблю всі квести, крім тих, що повторюються (бійки та кінні перегони).proos: ↑ 12.11.2025 12:58 MaxZema
Жаль что в тросках нельзя прокачать ученость до тех пор чтобы карту всю открыть со всеми секретами, придётся возвращаться)
Отправлено спустя 47 секунд:
Prescott
У вас уже всё есть.
Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:Квестов не было поломаных? Если были, то патчами правили?MaxZema: ↑ 12.11.2025 12:35Граю з кінця
-
VirusikZloy
Member
Начал проходить второй раз как раз , правда со светом теперь проблемы .. и играть по 12 часов не выйдет
-
GreenMile
Member
Це ДЛЦ корисне під час проходження гри, бо ваше житло (кровать, стіл, поличка для молитов) дають вам бафи різні і в процесі гри вони корисні. В кінці гри воно вже не потрібно, а власне ковальських квестів мало і вони нуднуваті окрім кількох штук.Klon: ↑ 12.11.2025 13:11 ну не знаю , бо я більш чекав ДЛС з ковальством, але виявилось там воно чисто для розтягування часу, або я її ще мало відновив її...
спойлер, що там:
- спойлер
- - я крутий коваль , але бігаю відношу кожному їх подкову\просту сокіру... чому не зробити бігунка для мусоніх речей
- матеріали треба таскати з собою, і мотаться меж скринею та кобилою , зробили б "підсос" матеріалів в межах локації
- нельзя зібрати свій меч (згадуемо Зіряни Войни КотОР, та в Баннерлорді таке начебто було), я вже не згадую про гравірування та інше (ідеально б було як в НФС тюнінг)..
- основний квест поки не пройшов, але побочні тут дуже нудні після їх 10 виконання
-
Voozy
Member
Заброисил первую игру после нескольких часов
Боёвка отпугнула, возможно навсегда (мб на нексусе мод есть?)
Если бы хотел такого реализма - записался бы на ЛАРПеров рыцарей.
Боёвка отпугнула, возможно навсегда (мб на нексусе мод есть?)
Если бы хотел такого реализма - записался бы на ЛАРПеров рыцарей.