Знайшов інфу про 30 циклів перевтикання. Це доречі розраховано і на інші подібні роз'ємиkairo: ↑ 20.10.2025 14:19Немає такого. Вам або повезе і все буде добре навіть після ста перевтикань, або поїде карта по гарантії буквально в перші пів року-рік. Бачу, що в першу чергу горять адаптери, в мене рідний шнурок 12VHPWR від БЖ. Пробував його на дотик під навантаженням, ледве теплий.Afit: ↑ 20.10.2025 14:03 Він же буквально на лічені рази рзрахований. Я оце пишу і диву даюсь, як таке недорозуміння можна було затвердити новим стандартом
Новини
Останні статті і огляди
ASRock приймає замовлення на Radeon RX 9070 XT у версії Monster Hunter Wilds Edition
-
Afit
Member
-
Ektalion
Member
10, 15, 30 - це все нікчемно мало. Повинно бути тисячі разів.Afit: ↑ 20.10.2025 15:24 Знайшов інфу про 30 циклів перевтикання. Це доречі розраховано і на інші подібні роз'ємиАле раніше я пам'ятаю бачив менший показник. Десь 10 чи 15. В будь якому випадку - чим менше циклів, тим надійніше з'єднання
-
Геральт
Member
Так даунвольт навіть по більш вигідному "курсу" міняє. А ще ж є крива вентиляторів, яка з коробки явно не на максималках.Rabbitultra: ↑ 19.10.2025 22:29 Я би взагалі з радістю розміняв якісь 10% потужності карти на набагато нижчі температури
-
kairo
Member
Мільйони)Ektalion: ↑ 20.10.2025 17:03Повинно бути тисячі разів.