А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.Dragobes: ↑ 03.10.2025 22:45 У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
Саме цю модель я бачу для себе в ролі ігрової гарнітури
А якщо по темі. Чи можно ці Razer BlackShark V3 Pro порівняти з SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ?
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд бездротової ігрової гарнітури Razer BlackShark V3 Pro
-
Tiufin
Member
-
Dragobes
Member
Ну, не зовсім ігрові) Точніше буде сказати стаціонарна гарнітура біля ПК.Tiufin: ↑ 03.10.2025 23:05А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.Dragobes: ↑ 03.10.2025 22:45 У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
Саме цю модель я бачу для себе в ролі ігрової гарнітури![]()
А для телефону/планшету буде щось інше: Sony чи Dali.
-
Enjthesilence
Member
подивись на Logitech Astro A50 Gen5.Dragobes: ↑ 03.10.2025 22:45 У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
А якщо по темі. Чи можно ці Razer BlackShark V3 Pro порівняти з SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ?
-
MqM
Member
Якщо людина дивиться фільми, то таки є, так звана універсальністьTiufin: ↑ 03.10.2025 23:05А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.Dragobes: ↑ 03.10.2025 22:45 У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
-
Dragobes
Member
Дякую, подивився, почитав. Є плюси у технологічних рішеннях і використаних матеріалах.
Але вони занадто брутальні та нафаршировані як для мене. Мабуть на одній полиці із Razer Kraken V4 Pro Wireless.
Був би на 20 років молодшим, питання б вже було закритим
-
Enjthesilence
Member
тут погоджусь, дизайн геймерських навушників - це торба.Dragobes: ↑ 04.10.2025 08:55Дякую, подивився, почитав. Є плюси у технологічних рішеннях і використаних матеріалах.
Але вони занадто брутальні та нафаршировані як для мене. Мабуть на одній полиці із Razer Kraken V4 Pro Wireless.
Був би на 20 років молодшим, питання б вже було закритим![]()
-
elek
Member
Помню когда-то были Speed-Link Medusa 5.1 Pro Gamer, у которых было по 3 динамика, в каждой чаше, отвечающие за тылы/фронт и басы. Вот от них был вау/эффект. Но качество было так себе и через пару лет скопытились. После этого использую в основном обычные hi-fi уши, типа agk/сеннхов/хифиман. Интересно, делают ли ещё многодрайверные наушники для игруль или оказалось тупиковым решением ?
-
MaksymCR
Junior
Усі Геймерскі навушники це хрінь, починаючи від найдешевших і закінчуючи самими дорогими.
Є Audeze Maxwell якщо потрібен без провід.
У мене beyerdynamic dt 770 pro LE - ідеально! У COD BO6 працюють як wallhack!
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
І тому тулять барахло хомякам за оверпрайс, типу з мікрофончиком)))
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
На жаль ні, бо легше зробити стерео і нікому не платити за багатоканальність.elek: ↑ 04.10.2025 16:02 Помню когда-то были Speed-Link Medusa 5.1 Pro Gamer, у которых было по 3 динамика, в каждой чаше, отвечающие за тылы/фронт и басы. Вот от них был вау/эффект. Но качество было так себе и через пару лет скопытились. После этого использую в основном обычные hi-fi уши, типа agk/сеннхов/хифиман. Интересно, делают ли ещё многодрайверные наушники для игруль или оказалось тупиковым решением ?
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Тому що побутова сцени і точність відображення звуку і там і там потрібна)Tiufin: ↑ 03.10.2025 23:05 А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.
-
Enjthesilence
Member
Audeze Maxwell мікрофон - шмат лайна у вушах за 17к, найс порадаMaksymCR: ↑ 04.10.2025 16:37 Усі Геймерскі навушники це хрінь, починаючи від найдешевших і закінчуючи самими дорогими.
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:На жаль ні, бо легше зробити стерео і нікому не платити за багатоканальність.elek: ↑ 04.10.2025 16:02 Помню когда-то были Speed-Link Medusa 5.1 Pro Gamer, у которых было по 3 динамика, в каждой чаше, отвечающие за тылы/фронт и басы. Вот от них был вау/эффект. Но качество было так себе и через пару лет скопытились. После этого использую в основном обычные hi-fi уши, типа agk/сеннхов/хифиман. Интересно, делают ли ещё многодрайверные наушники для игруль или оказалось тупиковым решением ?
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:Тому що побутова сцени і точність відображення звуку і там і там потрібна)Tiufin: ↑ 03.10.2025 23:05 А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.
-
xIIImaL
Member
elek: ↑ 04.10.2025 16:02 Помню когда-то были Speed-Link Medusa 5.1 Pro Gamer, у которых было по 3 динамика, в каждой чаше, отвечающие за тылы/фронт и басы. Вот от них был вау/эффект. Но качество было так себе и через пару лет скопытились. После этого использую в основном обычные hi-fi уши, типа agk/сеннхов/хифиман. Интересно, делают ли ещё многодрайверные наушники для игруль или оказалось тупиковым решением ?
Выше мой пост почитай . Они не только многоканальные но и hi-res . В играх - просто отвал башки , сабж со своим Thx и рядом не валяется по звуку .
-
Enjthesilence
Member
поганий там звук, є тести в інтернеті того мікрофона, він жахливий) на рівні бюджетних навушників.
порівняй, це жарт за 17к
-
daesz
Member
300$ за (вибачте на слові) вср*ту гарнітуру? 
-
Scoffer
Member
Вигадки. Так як в навушниках вуха строго фіксовані відносно динаміків, то немає ніякої різниці два там канали чи сто два. Це тільки в колонках можна башкою покрутити відносно джерела звука і отримати різне позиціонування в просторі, з навушниками так не вийде.xIIImaL: ↑ 03.10.2025 22:01Если вам нужен настоящий обьемный звук то и уши должны быть многоканальные
Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
Це мабуть єдиний реальний недолік навушників перед колонками. А багатоканальні навушники - просто розводняк.
-
xIIImaL
Member
Scoffer: ↑ 05.10.2025 02:17 А багатоканальні навушники - просто розводняк.
Если вы их никогда не слышали - для вас разводняк . На деле разница с емуляцией - небо и земля , ее разве что глухой не услышит .
-
Scoffer
Member
Якщо фізику прогулювати то світ стає наповнений чудесамиxIIImaL: ↑ 05.10.2025 04:22На деле разница с емуляцией - небо и земля , ее разве что глухой не услышит
Ох вже ці слухачі
-
Jay228
Member
не розумію чого мінусують. який сенс аудіофільских навушників якщо в самій грі звук може бути низької якості з невисоким бітрейтом.Tiufin: ↑ 03.10.2025 23:05А який сенс грати в аудіофільських навушниках? Це ж гра, а не якийсь hi-res трек із інструментальним ансамблем.Dragobes: ↑ 03.10.2025 22:45 У мене в закладках у Вибраному збережені AUDEZE LCD-GX.
за цю ціну навушників що в огляді краще купити хороші бездротові з Aptx LL + зовнішній Dac непоганої якості
-
dead_rat
Member
Забавний холівар про геймінг гарнітура vs студійні навушники.
Це ж абсолютно різні речі і потреби. Як геймер не зрозуміє нащо той шнурок і Цап для навушників, так і аудіофіл зловить баттхерт від відсутності кабеля.
Щодо геймерів, котрі не чують різниці в музиці - воно і не дивно, що за 10 хв спробувавши хорошу річ, ви не зрозумієте суті. Так у всьому, навіть у пиві: коли спробував щось якісне, то спочатку не зрозуміло, а от якщо покористувався якийсь час і повернувся до простішого - біль
Це ж абсолютно різні речі і потреби. Як геймер не зрозуміє нащо той шнурок і Цап для навушників, так і аудіофіл зловить баттхерт від відсутності кабеля.
Щодо геймерів, котрі не чують різниці в музиці - воно і не дивно, що за 10 хв спробувавши хорошу річ, ви не зрозумієте суті. Так у всьому, навіть у пиві: коли спробував щось якісне, то спочатку не зрозуміло, а от якщо покористувався якийсь час і повернувся до простішого - біль
-
GreenMile
Member
Мде, кожна тема про гарнітуру завжди закінчується одним і тим же
У мене на одному з ПК одночасно підключені три (прописом - ТРИ) різні види навушників:
1. окремий ЦАП з якісними вухами для музла/сингл ігор;
2. всрата гарнітура, що йшла колись з телефоном в комплекті (самсунг-AKG), воткнута в тайп-сі - для довгих розмов, мітингів, онлайн ігор з діскордами;
3. TWS-ки, підключені по БТ, для мобільності, коли треба і звук/розмовляти і пересуватись по хаті при цьому.
4. Звичайні колонки коли треба фонове музло
Юзаються всі три постійно за своїм призначенням, а вони тут зі своїми студійними навушниками носяться, які одні покривають_всі_потреби
Дитячий садок якийсь, їй богу.
Студійні вуха і геймерська гарнітура розраховані під різну ЦА і різні задачі, геймеру для діскорда нафіг не вперлись ті ваші студійні навушники з окремим мікрофоном, бо це тупо незручно. Шо вони дадуть - буде краще чути звучання гівняних мікрофонів ваших тіммейтів про те, як вони там чиюсь мамку "грають"?
У мене на одному з ПК одночасно підключені три (прописом - ТРИ) різні види навушників:
1. окремий ЦАП з якісними вухами для музла/сингл ігор;
2. всрата гарнітура, що йшла колись з телефоном в комплекті (самсунг-AKG), воткнута в тайп-сі - для довгих розмов, мітингів, онлайн ігор з діскордами;
3. TWS-ки, підключені по БТ, для мобільності, коли треба і звук/розмовляти і пересуватись по хаті при цьому.
4. Звичайні колонки коли треба фонове музло
Юзаються всі три постійно за своїм призначенням, а вони тут зі своїми студійними навушниками носяться, які одні покривають_всі_потреби
Студійні вуха і геймерська гарнітура розраховані під різну ЦА і різні задачі, геймеру для діскорда нафіг не вперлись ті ваші студійні навушники з окремим мікрофоном, бо це тупо незручно. Шо вони дадуть - буде краще чути звучання гівняних мікрофонів ваших тіммейтів про те, як вони там чиюсь мамку "грають"?
-
evenmore
Member
Пользуюсь v2 pro + v2 pro 2023 уже года 3.
Для меня самые удобные компьютерные уши "на целый день".
Сравнивал с nova 7, g pro x2, hyperx cloud 2 и т.п.
Переплачивать за в3 относительно 2023 версии, вероятно, нет особого смысла.
Для меня самые удобные компьютерные уши "на целый день".
Сравнивал с nova 7, g pro x2, hyperx cloud 2 и т.п.
Переплачивать за в3 относительно 2023 версии, вероятно, нет особого смысла.