Не завжди, деякі ігри більше не продаються в магазині стіму, а деякі "припинили існування" тож отримати їх також неможливо (dead island epidemic, наприклад).Phos4: ↑ 24.09.2025 12:10 Green4
Тільки це ж не колекція годинників ролекс це колекція цифрових ключів які кожен бажаючий може купити в необмеженій кількості.
Новини
Останні статті і огляди
З’явився перший користувач Steam, в якого понад 40 тисяч ігор
-
daesz
Member
-
Lekrs
Member
Стільки ігр, а серед улюбленого якесь г. 
-
DEVES
Member
Это один из тех наркоманов, что скупали все игры для получения карточек и прокачивания уровня?
-
zaqik
Member
Я в своё время набирал с бесплатных раздач shovelware ради карточек, то так тоже насобирал больше тысячи. Учитывая политику стима, где весомая часть "игр" - какие-то asset flip'ы, выложенные непотнятно кем потешить своё ЧСВ, то немудрено и столько, как в новости, насобирать.
-
Alligator
Member
Sonix виявився любителем Dota 2 награвши менше 500 годин?
Я просто захожу у доту... 9 512,6 год.
Я просто захожу у доту... 9 512,6 год.
-
Васильович
Member
А міг би дівчині ведмедика з троянд подарувати!Уперше в історії сервісу Steam з’явився користувач, який зібрав на своєму акаунті неймовірну кількість ігор — понад 40 тисяч.
Хоча, про що це я)
-
Draqoon
Member
І шо 
-
Phos4
Member
daesz
Ну це зовсім міняє справу.Не завжди, деякі ігри більше не продаються в магазині стіму, а деякі "припинили існування" тож отримати їх також неможливо (dead island epidemic, наприклад).
-
Shaolin_Style
Member
С вас восемь тыщь: https://www.kinguin.net/category/134657 ... steam-giftdaesz: ↑ 24.09.2025 19:36Не завжди, деякі ігри більше не продаються в магазині стіму, а деякі "припинили існування" тож отримати їх також неможливо (dead island epidemic, наприклад).Phos4: ↑ 24.09.2025 12:10 Green4
Тільки це ж не колекція годинників ролекс це колекція цифрових ключів які кожен бажаючий може купити в необмеженій кількості.
-
daesz
Member
Я тільки до того, що в його колекції таких може бути тагато :Phos4: ↑ 24.09.2025 21:40 daeszНу це зовсім міняє справу.Не завжди, деякі ігри більше не продаються в магазині стіму, а деякі "припинили існування" тож отримати їх також неможливо (dead island epidemic, наприклад).
Був час - навіть алана вейка (першого) прибрали із стіму, але через декілька років додали назад (незаю в чім там була проблема, мб з ліцензіонуванням).Shaolin_Style: ↑ 24.09.2025 21:41 С вас восемь тыщь: https://www.kinguin.net/category/134657 ... steam-gift
-
Shaolin_Style
Member
из-за трека Poets of the Falldaesz: ↑ 24.09.2025 21:51
Був час - навіть алана вейка (першого) прибрали із стіму, але через декілька років додали назад (незаю в чім там була проблема, мб з ліцензіонуванням).
twice due to expiring music licenses, first in May 2017 and then again for a short period in 2018 before being restored after rights were renegotiated
-
daesz
Member
От воно що, зрозShaolin_Style: ↑ 24.09.2025 21:57из-за трека Poets of the Fall
Олсо, жду коли ціна буде 7к
- спойлер

-
MqM
Member
От в цьому випадку таки краще купити ігор більше сенсу і сам собі вдячний будеш, а от дівчина не фактВасильович: ↑ 24.09.2025 21:03А міг би дівчині ведмедика з троянд подарувати!Уперше в історії сервісу Steam з’явився користувач, який зібрав на своєму акаунті неймовірну кількість ігор — понад 40 тисяч.![]()
Хоча, про що це я)
-
divinity
Member
Якщо у тебе 40к ігор, то думаю, там ще більша проблема з вибором "у що пограти", коли в тебе немає грошей на 1 груMqM: ↑ 24.09.2025 13:50 За те немає проблем з вибором у що пограти.
Але якщо чесно, у нього немає часу грати, він думає яку гру купити наступну.
-
MqM
Member
Коли в мене був перший десяток ігор в Стімі була дійсно проблема в що грати. А тепер проблема у таких людей у виборі між тим, що вже є. От у моїй колекції хіба от добротних гонок бракує, з деякими жанрами виникають проблеми, а загалом грати завжди є в що.divinity: ↑ 25.09.2025 03:59Якщо у тебе 40к ігор, то думаю, там ще більша проблема з вибором "у що пограти", коли в тебе немає грошей на 1 груMqM: ↑ 24.09.2025 13:50 За те немає проблем з вибором у що пограти.![]()
Але якщо чесно, у нього немає часу грати, він думає яку гру купити наступну.
-
Firestarter
Junior
Ось у кого дійсно "немає у що пограти"
Це якась вже хвороблива тяга. Але, кожному своє.
Це якась вже хвороблива тяга. Але, кожному своє.
-
VovaII
Member
Можливо, але маю сумніви що вистачить?MqM: ↑ 24.09.2025 16:42Може петабайту вистачить
А не пишуть скільки він коштів витратив? — А то, якщо таки витратив і в нього ще стільки лишилось — то мені б його проблеми!
-
Alligator
Member
, ох.. ну Grand Theft Auto Complete Bundle (including GTA 1 & 2) RoW Steam CD Key якихось 491.97 баксів, пожаднічав 5 баксів у 2015, пожаднічаю 500 у 2025, надіюсь за 5000 у 2035 покупати не доведетьсяShaolin_Style: ↑ 24.09.2025 21:41С вас восемь тыщь