Новини
Останні статті і огляди
Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій
-
daesz
Member
-
Vpupkin
Member
1060 ясне діло застаріла, от тільки що такого ця гра може показати чего небуло у часи актуальності 1060?erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48А щас у народа нытье о том что на 1060 игра плохо работает.
-
Kyro
Member
Напомни почему бы и нет. Как там по твоим воспоминаниям в 98 году карты устаревали.erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?MqM: ↑ 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
А щас у народа нытье о том что на 1060 игра плохо работает.
-
n3w613
Junior
Годика через 3-4купишьAbobusik: ↑ 17.09.2025 17:00 После отвратительной3 части, я это куплю если там будет скидка больше 50 % .
-
MqM
Member
Нагадай мені тоді, що розробники вимагали високі вимоги без аргументації, які наочні покращення це приносить. І ще я нагадаю, що більшість розробників орієнтувалися на мідл клас відях та процесорів, а не лише на топові, як зараз.erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?MqM: ↑ 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
-
daesz
Member
Якраз всі длц повиходять + гої проведуть бетатестn3w613: ↑ 18.09.2025 01:47Годика через 3-4купишьAbobusik: ↑ 17.09.2025 17:00 После отвратительной3 части, я это куплю если там будет скидка больше 50 % .
-
Геральт
Active Member
Не погано було б для початку згадати ціни на мідлові відяхи, "в девяностих"erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48 Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
-
s1nedus
Member
И сравни уровни ЗП в тот же периодГеральт: ↑ 18.09.2025 08:39Не погано було б для початку згадати ціни на мідлові відяхи, "в девяностих"erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48 Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
-
den888
Member
nvidia роздає з новими картами, ото й стільки копій, а відгуки погані.
-
proos
Member
После 3й части только по скидке 90%
-
GreenMile
Member
А нагадайте, от прям цікаво, я як раз в той період працював у СЦ і ось не пам'ятаю як карти за рік "застарівали". Були іконні одвічні карти, що перли все - вуду раш, вуду2, ріва тнт2, інше просто від початку було слабеньке, типу С3 севедж, матрокс мілєніум тощо. Ну і я нагадаю що то була епоха ЕПT-моніторів, якщо карта не тягнула, то просто зменшували роздільну здатність.erkins007: ↑ 17.09.2025 21:48Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?MqM: ↑ 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
-
VovaII
Member
GreenMile
Баньші в мене була. Як працювати пішов.
Баньші в мене була. Як працювати пішов.
-
GreenMile
Member
У мене теж була баньши потім, сперли разом з ПК із хати
-
Васильович
Member
-
VovaII
Member
Шкода.GreenMile: ↑ 18.09.2025 10:57У мене теж була баньши потім, сперли разом з ПК із хати
Ще шкода, що 3дфх не випустила масово свою оту маленьку відеокарту на 8Мб. Була б народною у всьому світі.
— Як виявляється не все так просто. Багато копій отримали разом з відяхами Нвідії. Враховуючи, що зараз період осіннього "просипання" бізнес-активності, нові відеокарти купються скоріше ніж в середньому за рік. З іншого боку відгуки від гравців ніхто не відміняв. ~60% всі бачать. — Тобто робити висновки ще рано. Гадаю патч(його ше не обіцяли) щось прояснить?Васильович: ↑ 18.09.2025 11:46Що ж, панове, значить це не стане уроком для Gearbox
-
Keyser Soze
Member
-
SKYJAKER
Member
А могла і не розійтись , хто зна 
-
MessiaH
Member
Сработала популярность франшизы, сама игра мне показалась душноватой, купил супер дэлюкс версию и как-то так вышло что наиграл чуть больше 2ч, сделать рефанд не удалось( На сегодня претензия только к оптимизации, она отсутствует, а высказывания Рэнди Питчфорда о том что игра для премиум игроков вызывают просто раздражение если не негодование. Даже если предположить, что я игрок премиум уровня, то в игре для меня всё равно оптимизация сосёт жопу
-
Васильович
Member
MessiaH: ↑ 20.09.2025 07:32сама игра мне показалась душноватой
Я заплутавсяMessiaH: ↑ 20.09.2025 07:32На сегодня претензия только к оптимизации
То зайшла гра чи ні?
-
MessiaH
Member
Васильович
Так себе, может дальше будет интереснее, но по динамике 3 часть более динамичная. Претензии пока серьезные только к оптимизации, а точнее её отсутствию
Так себе, может дальше будет интереснее, но по динамике 3 часть более динамичная. Претензии пока серьезные только к оптимизации, а точнее её отсутствию