Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vpupkin
Member

Повідомлення

erkins007: 17.09.2025 21:48А щас у народа нытье о том что на 1060 игра плохо работает.
1060 ясне діло застаріла, от тільки що такого ця гра може показати чего небуло у часи актуальності 1060?
Kyro
Member

Повідомлення

erkins007: 17.09.2025 21:48
MqM: 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
А щас у народа нытье о том что на 1060 игра плохо работает.
Напомни почему бы и нет. Как там по твоим воспоминаниям в 98 году карты устаревали. :lol:
n3w613
Junior

Повідомлення

Abobusik: 17.09.2025 17:00 После отвратительной :puke: 3 части, я это куплю если там будет скидка больше 50 % .
Годика через 3-4купишь
MqM
Member

Повідомлення

MqM: 17.09.2025 15:27Сучасні розробники чомусь вирішили, що вони можуть диктувати умови покупцю на відміну від розробників ігор 90х.
Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
Нагадай мені тоді, що розробники вимагали високі вимоги без аргументації, які наочні покращення це приносить. І ще я нагадаю, що більшість розробників орієнтувалися на мідл клас відях та процесорів, а не лише на топові, як зараз.
daesz
Member

Повідомлення

n3w613: 18.09.2025 01:47
Abobusik: 17.09.2025 17:00 После отвратительной :puke: 3 части, я это куплю если там будет скидка больше 50 % .
Годика через 3-4купишь
Якраз всі длц повиходять + гої проведуть бетатест :rotate:
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 17.09.2025 21:48 Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
Не погано було б для початку згадати ціни на мідлові відяхи, "в девяностих"
s1nedus
Member

Повідомлення

Геральт: 18.09.2025 08:39
erkins007: 17.09.2025 21:48 Вам напомнить как в девяностые и нулевые карты за год устаревали? Или зоопарк АПИ того времени?
Не погано було б для початку згадати ціни на мідлові відяхи, "в девяностих"
И сравни уровни ЗП в тот же период
den888
Member

Повідомлення

nvidia роздає з новими картами, ото й стільки копій, а відгуки погані.
proos
Member

Повідомлення

После 3й части только по скидке 90%
GreenMile
Member

Повідомлення

А нагадайте, от прям цікаво, я як раз в той період працював у СЦ і ось не пам'ятаю як карти за рік "застарівали". Були іконні одвічні карти, що перли все - вуду раш, вуду2, ріва тнт2, інше просто від початку було слабеньке, типу С3 севедж, матрокс мілєніум тощо. Ну і я нагадаю що то була епоха ЕПT-моніторів, якщо карта не тягнула, то просто зменшували роздільну здатність.
VovaII
Member

Повідомлення

GreenMile
Баньші в мене була. Як працювати пішов.
GreenMile
Member

Повідомлення

VovaII: 18.09.2025 10:32 GreenMile
Баньші в мене була. Як працювати пішов.
У мене теж була баньши потім, сперли разом з ПК із хати :( Буремні 90-ті були, ага, карти застарівати не встигали :gigi:
Васильович
Member

Повідомлення

Borderlands 4 вже могла розійтися тиражем понад два мільйони копій
Що ж, панове, значить це не стане уроком для Gearbox :-/
спойлер
Зображення
VovaII
Member

Повідомлення

GreenMile: 18.09.2025 10:57У мене теж була баньши потім, сперли разом з ПК із хати
Шкода.
Ще шкода, що 3дфх не випустила масово свою оту маленьку відеокарту на 8Мб. Була б народною у всьому світі.
Васильович: 18.09.2025 11:46Що ж, панове, значить це не стане уроком для Gearbox
— Як виявляється не все так просто. Багато копій отримали разом з відяхами Нвідії. Враховуючи, що зараз період осіннього "просипання" бізнес-активності, нові відеокарти купються скоріше ніж в середньому за рік. З іншого боку відгуки від гравців ніхто не відміняв. ~60% всі бачать. — Тобто робити висновки ще рано. Гадаю патч(його ше не обіцяли) щось прояснить?
SKYJAKER
Member

Повідомлення

А могла і не розійтись , хто зна :D
MessiaH
Member

Повідомлення

Сработала популярность франшизы, сама игра мне показалась душноватой, купил супер дэлюкс версию и как-то так вышло что наиграл чуть больше 2ч, сделать рефанд не удалось( На сегодня претензия только к оптимизации, она отсутствует, а высказывания Рэнди Питчфорда о том что игра для премиум игроков вызывают просто раздражение если не негодование. Даже если предположить, что я игрок премиум уровня, то в игре для меня всё равно оптимизация сосёт жопу
Васильович
Member

Повідомлення

MessiaH: 20.09.2025 07:32сама игра мне показалась душноватой
MessiaH: 20.09.2025 07:32На сегодня претензия только к оптимизации
Я заплутався :insane:
То зайшла гра чи ні?
MessiaH
Member

Повідомлення

Васильович
Так себе, может дальше будет интереснее, но по динамике 3 часть более динамичная. Претензии пока серьезные только к оптимизации, а точнее её отсутствию
Відповісти