Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Квест Такимуры в 2.х версии такой же багнутый, как и в 1.1 и 1.3, так как он не звонит и никто это не фиксил, я лично проджектам писал чтобы починили, но нет. :mad:
Разрабы не в адеквате.
Nehrk
Member

Надо будет зачекать бо после последнего у меня что на ПК, что на амазинг сборке под macOS игра жрала по 50гигов ОЗУ и сдыхала в конвульсиях. DLC так и не прошел :gigi:
Барбарис
Member

MqM, так як було тільки навпаки: авто тоді таранили або їхали через тротуар, копи приїжджали. Єдиний баг, що зостався з першого до останнього - білий лут в дронах і вони потім на карті світяться, а підібрати з них нічого.
XAMCTBO
Member

Барбарис: 11.09.2025 20:41 І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
От як раз у 1.0 було глибоко байдуже на імпланти. Снайперки по типу протитанкової рушниці ваншотили усе що рухалося + якийсь ПП із модифікаторами на критичні пошкодження. І більше нічого не треба.
ervin
Member

Я на релізі отримав море задоволення від атмосфери і сюжету. Зараз допроходжу повторно Fantom Liberty. Гра може і далека від ідеалу технічно, але поглинає мене повністю.
Репліки і голос Сільверхегда в оригіналі додають шарму порівняно з першим проходженням свинособачою.
Я мабуть з тих, хто краще буде передивлюватися застарілі Чужий, Термінатор, Зоряні Війни бо вони цікаві і в них є душа, хоч спецефекти вже не виглядають вражаючі, ніж восторгатися сучасними технологіями без адекватного сюжету.
Filabatya
Member

захоплюватися
n6407
Member

Enjthesilence: 11.09.2025 15:39
Afit: 11.09.2025 15:36 Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок

Реды просто красавцы. Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
не знаю що вони там "відбілили", але хоча б навчили декого не робити передзамовлення, не зважаючи на те хто там розробник і що це за гра.
таааак, навчили :up: :lol:
Барбарис
Member

XAMCTBO, не знаю. Коли в мене якісь снайперки покраще з'явились, то нічо вони не ваншотили або це було не настільки швидко, щоб справитись з усіма. Вогнепальна зброя мало що важила, а на 2.0 - імба.
Ответить