Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок

Реды просто красавцы. Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 11.09.2025 15:36 Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок

Реды просто красавцы. Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
не знаю що вони там "відбілили", але хоча б навчили декого не робити передзамовлення, не зважаючи на те хто там розробник і що це за гра.
7mindfields
Member

Повідомлення

Afit: 11.09.2025 15:36 Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
Гарний анекдот, скільки часу треба було після релізу? :lol:
unique-neon
Member

Повідомлення

Afit: 11.09.2025 15:36Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
Нз-нз, після такого відбілювання я про всяк випадок і в GoG перестав будь що купувати. Хто їх знає, що вони іще утнуть.
Геральт
Active Member

Повідомлення

unique-neon
В гог якраз таки і треба, бо можна скачати інсталятор, покласти збоку на HDD і не переживати "що вони там утнуть"
unique-neon
Member

Повідомлення

Геральт
Ну я теж так думав раніше. Але правда в тому, що ігри з ГоГ'у не качав для зберігання. Фактично єдина перевага, якою я не користуюсь (бо напряжно). А ринкову поведінку проджектів я вже побачив. Тому от стім поки.
Afit
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.09.2025 15:41
Afit: 11.09.2025 15:36 Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
Не спорю, но про проект пятилетней давности большинство разработчиков просто забывают, а тут и дальше продолжают полировать
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Afit: 11.09.2025 16:03
7mindfields: 11.09.2025 15:41
Не спорю, но про проект пятилетней давности большинство разработчиков просто забывают, а тут и дальше продолжают полировать
Чисто бизнес. Для мака он только-только вышел, а это + бабло. Конечно можно и на ПК патчик бахнуть.
proos
Member

Повідомлення

Два прохождения, больше 400 часов, эх...
Стереть бы память и ещё раз пройти этот бриллиант
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Чушь 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок
:laugh:
Grava
Member

Повідомлення

Пройшов на третій день після релізу, отримав величезне задоволення. Потім зайшов в інтернет а там виявляється драма :D
MqM
Member

Повідомлення

Grava: 11.09.2025 16:48 Пройшов на третій день після релізу, отримав величезне задоволення. Потім зайшов в інтернет а там виявляється драма :D
Копи, що зявлялися за спиною точно були у всіх, як і дуже така собі симуляція натовпу. Ще пригадаю затори з машин, які не могли обїхати аварію, наче вони по рельсам їздили)
Misanthrop
Member

Повідомлення

Так то люди жаліються на неможливість пройти деякі квести...
Ще фіксити і фіксити.
А вони ще казали що 2.2 фінальний був.
За Відьмака 4 взагалі страшно.
Анріал 5 при такій розробці...
Mantikor
Member

Повідомлення

Минулого місяця проходив вперше, проблеми були з одним квестом, де під час розмови з NPC в кімнаті двері закриваються, і я залишаюсь замкненим в середині (NPC проходить крізь текстури).
І в Phantom Liberty в одному з другорядних квестів не тригериться відкриття дверей, щоб пройти в наступну частину локації, після того, як зачистив попередню.
Інших серйозних проблем не було.
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Е-ех, ще б завезли можливість підключати власну папку з музикою на власну радіо-хвилю таким чином, щоб новини та радіоведучі вклинювались як і на оригінальних радіохвилях - можна було б сказати, що від даної гри я б уже нічого більше не чекав... точніше - не так: не вимагав би.

► Проходжу черговий раз, але на цей раз точками швидкого перміщення не користуюся зовсім: тільки автотранспортом, з вмиканням власної музики. Автодрайв ще толком не зацінив, але раптом виявилось, що це те, чого якраз не вистачало, бо майже кожного разу, коли "сідаю за кермо", то хочеться позалипати на всі сторони, а не дивитись на дорогу :rotate: .
Lekrs
Member

Повідомлення

Як буде фініш, пройду у третє. Гра того варта.
Барбарис
Member

Повідомлення

MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
Li
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.09.2025 20:41 MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
Так, проходив не дуже давно, було занадто легко. Ось рівень складності, на кшталт, Готики 2 НВ, чи Принца Персиії 2(hard),от було б чудово.
Kullerok
Member

Повідомлення

Misanthrop: 11.09.2025 18:43 Так то люди жаліються на неможливість пройти деякі квести...
Ще фіксити і фіксити.
А вони ще казали що 2.2 фінальний був.
За Відьмака 4 взагалі страшно.
Анріал 5 при такій розробці...
Ну много игорей с сильной забагованостью выходят. Но лично я больше всех не люблю это польские студии и типов которые сделали сталкера. Ведьмака 4 точно больше года будут фиксить.
MqM
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.09.2025 20:41 MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
Як не було, якщо навіть ютубі є
Відповісти