Новини
Останні статті і огляди
Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок
Реды просто красавцы. Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
-
Enjthesilence
Member
не знаю що вони там "відбілили", але хоча б навчили декого не робити передзамовлення, не зважаючи на те хто там розробник і що це за гра.Afit: ↑ 11.09.2025 15:36 Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок
-
7mindfields
Member
Гарний анекдот, скільки часу треба було після релізу?Afit: ↑ 11.09.2025 15:36 Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
-
unique-neon
Member
Нз-нз, після такого відбілювання я про всяк випадок і в GoG перестав будь що купувати. Хто їх знає, що вони іще утнуть.Afit: ↑ 11.09.2025 15:36Отбелили полностью репутацию, после позорного старта
-
Геральт
Active Member
unique-neon
В гог якраз таки і треба, бо можна скачати інсталятор, покласти збоку на HDD і не переживати "що вони там утнуть"
В гог якраз таки і треба, бо можна скачати інсталятор, покласти збоку на HDD і не переживати "що вони там утнуть"
-
unique-neon
Member
Геральт
Ну я теж так думав раніше. Але правда в тому, що ігри з ГоГ'у не качав для зберігання. Фактично єдина перевага, якою я не користуюсь (бо напряжно). А ринкову поведінку проджектів я вже побачив. Тому от стім поки.
Ну я теж так думав раніше. Але правда в тому, що ігри з ГоГ'у не качав для зберігання. Фактично єдина перевага, якою я не користуюсь (бо напряжно). А ринкову поведінку проджектів я вже побачив. Тому от стім поки.
-
Afit
Member
Не спорю, но про проект пятилетней давности большинство разработчиков просто забывают, а тут и дальше продолжают полировать7mindfields: ↑ 11.09.2025 15:41Гарний анекдот, скільки часу треба було після релізу?Afit: ↑ 11.09.2025 15:36 Отбелили полностью репутацию, после позорного старта![]()
-
SPEC1AL1ST
Member
Чисто бизнес. Для мака он только-только вышел, а это + бабло. Конечно можно и на ПК патчик бахнуть.Afit: ↑ 11.09.2025 16:03Не спорю, но про проект пятилетней давности большинство разработчиков просто забывают, а тут и дальше продолжают полировать
-
proos
Member
Два прохождения, больше 400 часов, эх...
Стереть бы память и ещё раз пройти этот бриллиант
Стереть бы память и ещё раз пройти этот бриллиант
-
OldGoodGames
Member
Чушь 2077 отримав оновлення 2.31 з виправленням помилок
-
Grava
Member
Пройшов на третій день після релізу, отримав величезне задоволення. Потім зайшов в інтернет а там виявляється драма 
-
MqM
Member
Копи, що зявлялися за спиною точно були у всіх, як і дуже така собі симуляція натовпу. Ще пригадаю затори з машин, які не могли обїхати аварію, наче вони по рельсам їздили)Grava: ↑ 11.09.2025 16:48 Пройшов на третій день після релізу, отримав величезне задоволення. Потім зайшов в інтернет а там виявляється драма![]()
-
Misanthrop
Member
Так то люди жаліються на неможливість пройти деякі квести...
Ще фіксити і фіксити.
А вони ще казали що 2.2 фінальний був.
За Відьмака 4 взагалі страшно.
Анріал 5 при такій розробці...
Ще фіксити і фіксити.
-
Mantikor
Member
Минулого місяця проходив вперше, проблеми були з одним квестом, де під час розмови з NPC в кімнаті двері закриваються, і я залишаюсь замкненим в середині (NPC проходить крізь текстури).
І в Phantom Liberty в одному з другорядних квестів не тригериться відкриття дверей, щоб пройти в наступну частину локації, після того, як зачистив попередню.
Інших серйозних проблем не було.
І в Phantom Liberty в одному з другорядних квестів не тригериться відкриття дверей, щоб пройти в наступну частину локації, після того, як зачистив попередню.
Інших серйозних проблем не було.
-
МОНАХ
Member
► Е-ех, ще б завезли можливість підключати власну папку з музикою на власну радіо-хвилю таким чином, щоб новини та радіоведучі вклинювались як і на оригінальних радіохвилях - можна було б сказати, що від даної гри я б уже нічого більше не чекав... точніше - не так: не вимагав би.
► Проходжу черговий раз, але на цей раз точками швидкого перміщення не користуюся зовсім: тільки автотранспортом, з вмиканням власної музики. Автодрайв ще толком не зацінив, але раптом виявилось, що це те, чого якраз не вистачало, бо майже кожного разу, коли "сідаю за кермо", то хочеться позалипати на всі сторони, а не дивитись на дорогу
.
► Проходжу черговий раз, але на цей раз точками швидкого перміщення не користуюся зовсім: тільки автотранспортом, з вмиканням власної музики. Автодрайв ще толком не зацінив, але раптом виявилось, що це те, чого якраз не вистачало, бо майже кожного разу, коли "сідаю за кермо", то хочеться позалипати на всі сторони, а не дивитись на дорогу
-
Lekrs
Member
Як буде фініш, пройду у третє. Гра того варта.
-
Барбарис
Member
MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
-
Li
Member
Так, проходив не дуже давно, було занадто легко. Ось рівень складності, на кшталт, Готики 2 НВ, чи Принца Персиії 2(hard),от було б чудово.Барбарис: ↑ 11.09.2025 20:41 MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.
-
Kullerok
Member
Ну много игорей с сильной забагованостью выходят. Но лично я больше всех не люблю это польские студии и типов которые сделали сталкера. Ведьмака 4 точно больше года будут фиксить.Misanthrop: ↑ 11.09.2025 18:43 Так то люди жаліються на неможливість пройти деякі квести...
Ще фіксити і фіксити.
-
MqM
Member
Як не було, якщо навіть ютубі єБарбарис: ↑ 11.09.2025 20:41 MqM, не було такого. І на 1.0 хоча б челендж був, а на 2,0 зі стволом можна пройти - не треба ні імпланти, ні модифікації.