Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

daesz: 11.09.2025 19:24
_Andrik_: 11.09.2025 19:05
Зручності більше імпонує сама форма до твоєї клешні, а вага додає комфорту на мою думку
Мені минулого року в одному з оглядів хтось розказував які легкі миші не зручні, що потрібно щоб миша відчувалась в руці як лопата в шахті після 12ти годинного робочого дня.
Це нонсенс, коли намагаються доказати, що ДЛЯ ТЕБЕ зручніше .
Ще раз повторюся , що це виключно індивідуально .
От про сенсори чи матеріали то ще куди не йшло, можна посперечатися, але не про форму чи вагу яка тобі пасує :gamer:

Відправлено через 9 хвилин 16 секунд:
Власне по темі :
, заявлені майже 40ґ малоймовірно будуть відчутні тим хто має 50-60 грамові миші , ну принаймні на своєму досвіді вага відчутна між 60 та 100+ .
daesz
Member

_Andrik_: 11.09.2025 19:44заявлені майже 40ґ малоймовірно будуть відчутні тим хто має 50-60 грамові миші , ну принаймні на своєму досвіді вага відчутна між 60 та 100+ .
Я перейшов із 85 (зрештою, це була провідна миша, тож реальна вага була вещо вища) на 65 і я б сказав що різниця відчутна, рука менше змучується за день :)
Martix
Member

Жду мышку из аэрогеля. Разбудите, когда будет 5 грамм :rotate:
destructX
Member

Martix: 11.09.2025 20:36 Жду мышку из аэрогеля. Разбудите, когда будет 5 грамм :rotate:
Не з гелю і трошки важче, але близько по вагі: :D
G-Wolves Fenrir Pro ~18.6 Grams
Yurius
Member

Була така миша, лише позитивні емоції :легка, якісна збірка, топова начінка ,багата комплектація...купляв десь за 55$ на алі, поміняв на профільну ,так як була трохи завелика.
Tysser86
Junior

Владею этой мышью, только желтая + заменил ножки на "точки" . Честно говоря, мышь просто потрясающая - вес, отклик основных кнопок, колесико в меру тугое, корпус крепкий, внутренностей не слышно при тряске. Пересел на нее с Roccat kone pro air и поначалу было непривычно всё - форма, нажатие, поведение сенсора и т.д. Переход с 75 грамм на менее, чем 40 грамм очень сильно чувствуется - это надо почувствовать, словами не передать. За пару дней привык к ней и сейчас она для меня идеальна, пользуюсь ею в пальцевом хвате, размер ладони 20 на 10 см. Рекомендую! Играю в основном Цив6 и КСку.

P.s. украинским языком к сожалению не владею, прошу простить.
Ostin
Member

До речі, в огляді не написали про кабель. Ним можна користуватись, коли заряд скінчився? Бо ємність дуже маленька, і велика імовірність іноді ловити розряди. Чи то він просто для зарядки, а для користування треба шукати інший, легкий і гнучкий?
Yurius
Member

Ostin: 12.09.2025 08:46 До речі, в огляді не написали про кабель. Ним можна користуватись, коли заряд скінчився? Бо ємність дуже маленька, і велика імовірність іноді ловити розряди. Чи то він просто для зарядки, а для користування треба шукати інший, легкий і гнучкий?
користуватись можна при зарядці,але рідний кабель "дубовий"
Ostin
Member

А є якісь гарні рекомендації щодо кабелю для мишок з Type-C ?
destructX
Member

Ostin: 12.09.2025 08:46 До речі, в огляді не написали про кабель. Ним можна користуватись, коли заряд скінчився? Бо ємність дуже маленька, і велика імовірність іноді ловити розряди. Чи то він просто для зарядки, а для користування треба шукати інший, легкий і гнучкий?
зазвичай індикатори починають горіти на 19/9 і цього достатньо ще на день, треба дуже постаратись розрядити в нуль
і так, в безпровідних мишках кабель для зарядки, просто робота по ньому під час зарядки це як фіча, а не пряма функція
250мА на 3950 повинно вистачити на 5+днів~ при постійному юзі по 8+ годин на 1к герцах
Kotya
Member

Це як 500FPS чи монітори 100500hz...
Ну нехай буде.

Дякую за огляд :up:
Mozdev
Member

Яхз, як ви такими легкими мишами користуєтесь, я пробував в мене рука смикається занадто різко. :gigi:

В мене A4Tech X7 провідна вже більше 10 років працює і радує, я не кіберкотлета і мене все влаштовує, сенсор в неї швидкий і тому не треба дуже сильно нею їздити по килимку.
Вага 105 г.

Melofon
Member

Наконец-то пошли нормальные брэнды :super: , без особой переплаты за шильдик "РОГ" и т.п. теперь бы почаще такие делать тут на форуме бо на заграничных это уже давно тренд, и у нас народ хотябы будет узнавать всё больше нормальных китайских брэндов на которые они сейчас называют "алиэкспрессный ноунейм" :facepalm: А на самом деле по качеству они не хуже или лучше чем все известные геймерские брэнды но как я уже сказал без особой наценки (хотя есть и некоторые премиальные брэнды с большей наценкой но там и качество выше обычно).
По сабжу: что Scyrox V8 что V6 обе хиты продаж во всём мире, тут уже дело каждого кому какая форма больше заходит, разница у них в два грамма (40г у V6) а по начинке +- то же самое, спасибо за обзор!

Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
Mozdev: 12.09.2025 13:57 Яхз, як ви такими легкими мишами користуєтесь, я пробував в мене рука смикається занадто різко. :gigi:

В мене A4Tech X7 провідна вже більше 10 років працює і радує, я не кіберкотлета і мене все влаштовує, сенсор в неї швидкий і тому не треба дуже сильно нею їздити по килимку.
Вага 105 г.

Это у вас наверно что-то с нервами раз она у вас "смикається занадто різко", так то вес это такое дело что за день уже привыкаешь или даже за пару часов у кого как и поверьте от большого веса к малому легче привыкнуть чем наоборот, когда наоборот то оно во первых сразу неприятно после легкой мышки и потом даже когда уже привык всё равно постоянно вспоминаешь как было легко и шустро с легкой и хочется вернутся, для большинства после перехода на более легкие назад дороги нет т.к. тебе просто уже никогда не захочется купить тяжелую стограммовую мышь. Так что вы там если и пробовали легкую то явно очень мало и возможно не своей формы мышка была и поэтому это вас могло оттолкнуть тоже, а вот если взять удобную для себя форму и посидеть несколько часиков вы потом взяв свою старую которая в два раза или более тяжелее вам покажется каким-то кирпичом, я серьёзно, вам даже покажется что тяжелой вы нет так шустро и точно наводите курсор, по крайней мере это ощущение будет первое время после пользования легкой какое-то продолжительное время а не 5-15минут, через время вы снова привыкните к своей тяжелой, но уже никогда не избавитесь от той мысли что лёгкие мышки таки лучше в играх и особенно в шутерах чем тяжелые хоть и на них можно тоже нормально играть, просто вашей руке комфортней т.к. меньше напряга!

Отправлено спустя 10 минут 3 секунды:
Ostin: 12.09.2025 09:27 А є якісь гарні рекомендації щодо кабелю для мишок з Type-C ?
Ну какие ещё могут быть рекомендации кроме как чтоб это был паракорд, особенно если вы иногда пользуетесь ей по проводу во время зарядки, если не особо то и кабель то пофиг практически какой, родные кабеля далеко не у всех это хороший и легкий паракорд, у моей паракорд но внутри всё равно дубовый, а вот тот что я тут заказал на форуме вот тот уже хороший и практически невесомый т.к. нет дополнительной защиты проводов под паракордом, но такой кабель и чаще ломается.
Edelveys
Member

Mozdev: 12.09.2025 13:57 Яхз, як ви такими легкими мишами користуєтесь, я пробував в мене рука смикається занадто різко. :gigi:

Вага 105 г.
Там же грузило з'ємне, вона набагато легшою стає
Melofon
Member

Mozdev: 12.09.2025 13:57сенсор в неї швидкий і тому не треба дуже сильно нею їздити по килимку.
Хех, это один из тех кто не понимает что высокий DPI в играх не даёт преимущества из-за того что не нужно сильно ездить по коврику, а наоборот уменьшает точность прицеливания и именно поэтому люди хорошо играющие в шутеры и киберкотлеты выбирают низкий DPI (200-600DPI) для точного наведения пусть даже для этого приходится сильно ездить по всему коврику, и сенсор с более высоким максимальным DPI более точный и на низком разрешении DPI !!! Я лично не киберкотлета и даже не особо хороший игрок в шутеры, но я выбираю не выше 800 DPI для игры в шутеры или подобные игры и таким же DPI я пользуюсь и везде - в винде, в браузерах, программах (при разрешении монитора 3440*1440 и скорости курсора 10 в настройках винды что ровно посередине полоски), но на самих мышках в дополнительных профилях у меня всегда стоит на выбор ещё 400 DPI и 1000 DPI и первым я иногда пользуюсь в прицеле а вторым почти никогда, но стоит на всякий случай, но был бы у меня стол (где больше места для мышки) побольше может я бы пользовался на постоянку и более низким DPI например 600 т.к. и меня совсем не напрягает тот факт что пришлось бы при этом сильнее махать рукой, но при этом увеличилась бы точность наведения.
cspp
Member

Выпустили бы два варианта с разными аккумуляторами, там места вагон, чтобы на 500 миллиампер часов влепить, горизонтально
Telcontar
Member

Melofon: 14.09.2025 16:10 люди хорошо играющие в шутеры и киберкотлеты выбирают низкий DPI (200-600DPI)
Ви трошки відстали від життя, сучасні кіберкотлети грають в межах 400-3600 DPI. Вищий DPI теж має свої плюси, але само собою у розумних межах. Ніхто не грає з 5-6к+
divinity
Member

Melofon
Якось пофіг як кіберкотлети грають. Їм треба максимальна точність, але зазвичай юзеру треба максимальний комфорт при довгих сесіях. І коли кіберкотлета може втомити руку за 6 годин, то для юзера - це неприпустимо.

_Andrik_
під велику долонь нічого і немає) Я навіть дезаддер тримаю пальцями, долоня в принципі не дотична до миші ні в 1 точці. Треба ширша миша, а коли мишка 6 см в талії - сам розумієш, майже всі мишки роблять занадто вузькими для комфортного "долонного" хвату.
shatun
Member

cspp: 15.09.2025 07:52 Выпустили бы два варианта с разными аккумуляторами, там места вагон, чтобы на 500 миллиампер часов влепить, горизонтально
Підтримую.
Акумулятор ємністю 250 мА·г (3,7 В та 0,925 Вт·год) забезпечує до 90 годин роботи при стандартній частоті опитування 1000 Гц, що є добрим показником для настільки легкої конструкції.
Була б миша не 40, а 44 грами. Не уявляю кого воно напрягло би. Автономність без кабелю викликає більше сумнівів ніж 4 грами ваги...
А якщо додати посадкове місце і зробити АКБ знімним, то це ще грамів 7 і плюс 2 доллари до ціни?
Якщо взяти гризуна з огляду і уявити, що АКБ здох через умовні 2 роки, то скільки звичайних юзерів підуть ту АКБ міняти, а скільки просто викинуть? 60 х 40%?
А от якби миша на мізер важча, але зі знімною АКБ, то 95 х 5%?
Так може не в вазі річ, як позиціонують, а в тому, щоб купували більше замість джерело живлення тупо міняти і умовних років 5-7 на одному виробі рівно сидіти?
Буду юзати M510 поки геть не здохне, а вона, між іншим, 2012 року. Так, дурна вага у 135 гр. разом з двома АКБ 1,2V :gigi:
Але автономність півроку при 8/7. Якщо нормальні батарейки на 1,5V, то взагалі рік. :dontknow:
destructX
Member

shatun: 15.09.2025 12:37
cspp: 15.09.2025 07:52 Выпустили бы два варианта с разными аккумуляторами, там места вагон, чтобы на 500 миллиампер часов влепить, горизонтально
Підтримую.
Акумулятор ємністю 250 мА·г (3,7 В та 0,925 Вт·год) забезпечує до 90 годин роботи при стандартній частоті опитування 1000 Гц, що є добрим показником для настільки легкої конструкції.
Була б миша не 40, а 44 грами. Не уявляю кого воно напрягло би. Автономність без кабелю викликає більше сумнівів ніж 4 грами ваги...
А якщо додати посадкове місце і зробити АКБ знімним, то це ще грамів 7 і плюс 2 доллари до ціни?
Якщо взяти гризуна з огляду і уявити, що АКБ здох через умовні 2 роки, то скільки звичайних юзерів підуть ту АКБ міняти, а скільки просто викинуть? 60 х 40%?
А от якби миша на мізер важча, але зі знімною АКБ, то 95 х 5%?
Так може не в вазі річ, як позиціонують, а в тому, щоб купували більше замість джерело живлення тупо міняти і умовних років 5-7 на одному виробі рівно сидіти?
Буду юзати M510 поки геть не здохне, а вона, між іншим, 2012 року. Так, дурна вага у 135 гр. разом з двома АКБ 1,2V :gigi:
Але автономність півроку при 8/7. Якщо нормальні батарейки на 1,5V, то взагалі рік. :dontknow:
тут треба вже питання пріоритетів: комусь треба легка і сучасна миша з тижневою+- автономністю, а комусь павербанк з функціями мишки вагою під 150 грам :laugh:

В чому може бути проблема заряджати 1-2+ рази в тиждень мишку (8к частоту не рахую) я не розумію, боятись що здохне акб? так це може бути на якому завгодно wireless девайсі, навушники якось нормально себе почувають без батарейок :gigi:
Ответить