Наразі AMD тісно працює з партнерами для повного усунення цієї проблеми та рекомендує регулярно оновлювати прошивку материнської плати до останньої версії. «Це пов’язано з тим, що оновлення BIOS не тільки додають нові функції, а й включають поліпшення продуктивності та розв’язання проблем», — підкреслюють представники чипмейкера.
Я сам регулярно оновлюю BIOS навіть на бета-версії, але з точки зору обивателя це не така проста процедура. Ви купуєте готовий продукт, який із коробки має працювати. Чому ви маєте щось там оновлювати, щоб у вас все працювало, як має працювати? Ви не маєте технічних навичок. Деякі люди не вміють навіть розетку поміняти, навіть лампочку вкрутити. І це я кажу про Україну, а не про США, наприклад. Та що там говорити, у мене на роботі половина працівників не знає, як додати файли в архів і відправити їх поштою. Причому я неодноразово пояснював, як це зробити. Вони навіть відео на смартфон знімають або записують у блокнот. І все одно для них це вища математика. І я не кажу про пенсіонерів. Це люди 30-40 років. І таких людей переважна більшість. Як такі люди можуть оновити BIOS? Ці менеджери з AMD хоч самі здатні це зробити? Чи просто зачитують рекомендації з листочка, які їм написали спеціалісти зі зв’язків з громадськістю?
Тут звісно в першу чергу питання до виробників материнських плат – якого ви відхиляєтеся від рекомендованих специфікацій? У мене в одному із комп’ютерів ASRock B560 Steel Legend і я не можу сказати, що вона погана. Вона гарно працює вже не один рік. Але якщо процесори AM5 виходять з ладу саме через ASRock, то це сильний удар по репутації цієї компанії. Я особисто мав проблему тільки з материнкою від MSI і тому більше не купую продукцію цієї компанії, але тепер і ASRock буде під питанням.
І ще питання, якщо це ASRock винна в виході з ладу процесорів, то чому AMD відшкодовує збитки користувачам, а не сама ASRock? Це ж вона не дотрималася рекомендацій AMD і призвела до виходу процесору із ладу, хай вона і відшкодовує збитки. Здається, що нам не все розповідають.