Флагманська відеокарта NVIDIA Ada Lovelace могла отримати перехідник на шість 8‑контактних PCI‑E Power

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Якщо вчитатись, а не просто відповідати невпопад, то можна зрозуміти, що мій пост був відповіддю на коментар людини, яка написала, що "раніше був захист, що не можливо було щось не так зробити". Очевидно по десяткам фото, які користувачі викладали в Реддіт, що проблема із оплавленням 8pin також існує, і захист там аналогічний і присутній лише в деяких варіантах карт.
яка накидала фото кастомних перехідників з інету (здебільшого)?
Рівно так само, як і фото в новинах про черговий поплавлений 12VHPWR. Береться фото з Реддіту(в більшості випадків це кастомні кабелі) і без з'ясування причин видається чергова хайпова стаття. Те, що 8pin рівно так само горіли, "єто другоє".

Особисто я рахую 12VHPWR конектор невдалим і тим, що має підвищений ризик виходу із ладу. В мене система працює вже два роки, карта має PL 600 Вт в розгоні. Недавно перезбирав на АМ5, конектор і кабель цілий, на щастя.
Afit
Member

Повідомлення

Один + у переходника есть) Его можно оставлять подсоеденённым к карте, при манипуляциях с ПК, а отключать 8пинки) Они очевидно не настолько подвержены послаблению контактов, после отсоеденений/подсоеденений.
Graveworm
Member

Повідомлення

Назва гарна
Титан ада 😈
Відповісти