Ektalion: ↑
18.08.2025 20:54
leif: ↑
18.08.2025 14:40
Я дивлюсь тема з цим коннектором тебе прям за живе зачіпає
ти у всіх власників карт з 12вхпвр питаєш чи замінили вони БЖ?
А ти не ніяковієш від того , що контакти ОДНОГО 8 pin конектора жирніші , ніж 16pin? Такого в принципі не повинно бути. Це негативно впливає на нагрів.
Ідею про заміну БЖ на 3.0/3.1 ще озвучував
erkins.
Страшно, очєнь страшно (с)
І нічого, що вже скоро по три роки працюють 4090 споживаючи ті ж 600вт (в деяких виконаннях) у абсолютноі більшості юзерів, включно з тими, які присутні на цьому форумі

що це як не доказ того, що все нормально практично завжди і тільки окремі виключення, які розносять по інтернету, створюють викривлене враження про повну і тотальну і жахливу ненадійність роз'єму? Ну так, бувають косяки і з боку виробників, а новий роз'єм точно не покращив надійність відносно того, що використовували раніше. Але на то є гарантія (не всі такі ризикові як ти, щоб карту без локальної гарантії купувати)
Це ж на думку секти свідків палаючого коннектора, всі ці юзери 4090 просто везунчики, а так то 99% тих карт вже згоріли, але хитрі маркетологи нвідіа все приховали
Не знаю хто там, що висловлював з приводу 3.1, хто хоче — нехай міняє БЖ, мене мій БЖ повністю влаштовує, міняти не планую станом на сьогодні. карту вже скоро півтора місяці і тестую жостко спеціально в процесі розгону (на стабільність) і просто награв на ній дофіга (з постійним споживанням в районі PL), жодної, анінайменшоі проблеми чи приводу для занепокоєння я не побачив наразі. (Тьху-тьху-тьху)
Триматиму і курсі, я знаю, що ти будеш хвилюватись