Ремонт и восстановление мышек, тихий тюнинг, Hot-Swap тюнинг

Прочие объявления
Автор
Junior

Спасибо большое за шикарный отзыв, приятного пользования! :super:
SacredJoy
Junior

Отправлял свой WLMouse SwordX на ремонт - очень доволен.
Мастер всё сделал отлично, бонусом еще и убрал люфт на кнопках.

Работой очень доволен :super:
AntonSAMurai
Junior

Всім привіт!!
Відправляв на реанімацію Razer DeathAdder Essential, з дабл кліком і мертвим скролом.
Мишак для дружини, іноді записує відоси, потрібна тиха мишка.
Всі побажаня виконані, поставили тихі мікрики, новий скрол, все промащено, люфти усунуті, нові крапки-глайти.
Як результат дружина задоволена і я біля неї, все швидко, щей доставка назад безкоштовна.
Рекомендірен!!!!
Schtalker
Junior

Благодарю за отзывы, приятного пользования!
Shaan95
Junior

Два роки тому моя миша, MX Master 3S, почала видавати міскліки ЛКМ і потребувала заміни механічного перемикача. Знайшов цього майстра і через 3 дні (2 дні це доставка з одного міста в інше, та 1 день робота) я вже був з відремонтованою мишею, і мені, ДО того як виправляти, було запропоновано зробити хотСвап для перемикачів, я ж як остання жмотяра відхилив пропозицію і попросив лише ремонт.
Минуло 2 роки, та ж проблема, і я відразу пішов шукати чат з майстром - нема, знесений платформою на якій велось спілкування, знайшов об'яву, написав і описав, але цього разу попросив такі зробити цей хотСвап, щоб не ремонтувати безкінця + спробувати самому щось туди запхати :D
Висновок:
Розумне рішення, яке було на столі і яке не було прийняте все одно вас наздожене якщо будете користуватись тими ж речами й надалі, вам доведеться або постійно виправляти або ж модернізувати, щоб у майбутньому більше не було проблем.
Майстру дяка за роботу та оперативність.
Раджу.
Maks_Ua
Junior

користувався мишками Steelseries, спочатку відлетів енкодер у Steelseries Sensei RAW, потім у Sensei Ten, ще пізніше у Steelseries Sensei 2011, хоча була новою. захотілось ці всі мишки відновити, а не купувати безпровідні і підбирати форму. встановили нові енкодери ТТС Gold. на самій старій мишці SS Sensei 2011 замінили мікрики на ті, які зараз стоять на безпровідних мишках. дякую майстру за якісний ремонт :up: :)
jeadarn
Junior

Привіт!

Я - щасливий власник мишки Razer Mamba Wireless, володію нею близько 4-х років, близько 2 міс тому почались дабл кліки на лкм і почало проскакувати колесо, я задумувався над купівлею нової мишки, але подивився на теперішні ціни і зрозумів що краще буде поремонтувати свою, тим паче я до неї вже прикипів за стільки часу)

Звернувся до Максима з проханням замінити кліки на тихі + замінити глайди та замінити акум
Максим сам запропонував замінити енкодер колеса після того як розібрав мишку, я з радістю погодився, кліки поставили дуже тихі, по субєктивних відчуттях такі як в Logitech MX Master 3S, дуже приємні

З акумом трішки складніше вийшло, виявилось в мене акум на 3.8V і в укр таких просто нема, якби я поставив 3.7 то міг би вбити мишку, ще раз дякую Максиму за це зауваження!

Максим провів ремонт буквально за кілька годин і відправив мені мишку назад, сказати що я задоволений то нічого не сказати, мишка просто чудова, кліки, глайди, колесо, все працює чудово!

Однозначно рекомендую Максима як кваліфікованого і відповідального майстра!
Coca_Cola
Junior

На Logitec G PRO колесо зчітувало зайві тіки в рандомних напрямах, проблема з энкодером.
Замінка зчитувачів на правому кліку Заміна глайдів.
Все супер 4 місяці політ нормальний.

Сподобався підхід до клієнтів, багато рекомендацій.
Зробили дуже швидко та відправили назад так, щоб доставка була безкоштовна
robxxx
Junior

Привет. А сколько стоит заменить левую кнопку на мышке Логитек. А то получается есть одна раньше она 30$ стояла. Если смысл делать хочу понять
Schtalker
Junior

robxxx: 04.02.2026 07:09 Привет. А сколько стоит заменить левую кнопку на мышке Логитек. А то получается есть одна раньше она 30$ стояла. Если смысл делать хочу понять
Приветствую, напишите в личку модель мышки.
robxxx
Junior

MX518 вроде ..
AlexKyiv
Junior

Доброго дня! Маю проблему з мишкою logitech mx master 3(не s) підключається по блутуз без проблем, курсор рухається, хаотично зависає у одному вікні, в якому реагує на натискання кнопок, у всіх інших вікнах віндоуз нічого не натискається. Розібрав-зібрав, запрацювала на якись час, до наступної розборки(треба було болтики закрутити) Всередині ніяких явних пошкоджень не виявлено. У системному журналі помилок мишки також не виявлено
Чи зможете допомогти з ремонтом?
Denisail
Junior

Всем привет. У моей мыши Razer Naga неожиданно появились проблемы с кликом по колесику. Я уже думал покупать новую, но нашел объявление Максима, решил обратиться к нему и совсем не прогадал. Максим очень быстро выявил проблему, провел консультацию и решил проблему. По мимо этого провел тюнинг мышки. Теперь она работает лучше чем новая.
Да и вообще Максим очень приятный в общении человек и мастер своего дела. Смело обращайтесь к нему, не пожалеете, и починит все и настроение поднимет )
Еще раз спасибо!
teimz
Junior

Приветствую! Хочу оставить отзыв! :)

Супер позитивный и толковый мастер который помог починить несколько файналмаусов! Очень педантично подошел к вопросу замены энкодоров и микриков!))

Детально рассказал как с инженерной точки зрения устроена мышь, и что можно сделать чтоб она работала куда лучше и приятней :super:

Если в вашей мышке что то поломалось, настоятельно рекомендую данного мастера ;)
searing
Junior

Отправлял мастеру новую Finalmouse ULX Prophecy с набором неприятных заводских косяков. Были люфты боковых кнопок и основных клавиш, скрип ЛКМ, скрип корпуса, и в целом мышка вообще не ощущалась как вещь за свои деньги (это вроде как "норма" для мышек этого бренда).

После работы мастера это просто небо и земля. Все стало идеально по ощущениям, люфты убраны, неприятные звуки исчезли, ЛКМ теперь нажимается как надо и больше вообще не бесит в игре. Видно, что человек реально заморочился и не просто сделал по быстрому, а постарался выжать из мышки максимум!! Плюс все подробно объяснил по работе, было видно, что отлично понимает, что делает.

По итогу остался реально очень доволен, пользоваться мышкой теперь одно удовольствие. Смело рекомендую, обращайтесь!

p.s. За месяц, как оказалось, мастер починил уже седьмую Finalmouse, так что опыт у человека явно серьезный. Если бы у меня был такой опыт с Finalmouse заранее и я сразу знал про этого мастера, то сразу бы оформлял доставку из магазина прямо на его адрес.))
Vermeer
Member

searing
спасибо что зарегистрировались и рассказали данную историю
uncle_doc
Member

Добрий день, покриття soft touch можна відреставрувати?
Schtalker
Junior

Приветствую, нет, если уже слазит/теряет свои свойства - так оно и будет. А чтобы комфортно мышкой пользоваться - просто надо грипсы наклеить.
searing
Junior

Еще одна мышь которую доверил данному мастеру, и тоже Finalmouse (но теперь ULX Competition). Абсолютно все недостатки были устранены! Еще раз спасибо большое :) :up:

Изображение
SacredJoy
Junior

В черговий раз відправив 2 свої миші на обслуговування (WLMouse Sword X).
Як завжди - все чудово.

Швидко, не дорого, якісно!

На одній миші замінили мікріки з механіки на оптику.
На іншій перепаяли енкодер.

Роботою задоволений :super: :)
Ответить