Анонсовано покращене перевидання рольової гри Sacred 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Це той випадок, коли навіть апскейл робити не треба, бо до оригінальної Sacred 2 вже виходив пак текстур високої роздільної здатності :lol:
Просто скомпілюють під х64 з фанатськими правками (і то - не факт), і готуйте знову 40$ :lol:
tablestikus
Member

TerryCone: 04.08.2025 07:11 Це той випадок, коли навіть апскейл робити не треба, бо до оригінальної Sacred 2 вже виходив пак текстур високої роздільної здатності :lol:
Просто скомпілюють під х64 з фанатськими правками (і то - не факт), і готуйте знову 40$ :lol:
Я пару тижнів назад перепройшов оригінальний сакред 2 - і якщо ремастер прибере пачку надокучливих багів і вилетів - я з задоволенням хоч за 40 баксів куплю її собі до колекції
TerryCone
Member

tablestikus
В чистий грали, чи ставили Community Patch? В мене з цим патчем працює стабільно, без вильотів. Сподіваюся, ще адекватну підтримку геймпада завезуть, як у Titan Quest)
Pride91
Member

Devijack: 02.08.2025 13:23 Вже не пам'ятаю чому, але перша частина мені сподобалась значно більше. Давно це було.
Тому що Ancaria була класною, а друга частина взагалі невдала. Ремейк першої частини розкупили би в першу годину як біляші на вокзалі.
tablestikus
Member

TerryCone: 04.08.2025 09:08 tablestikus
В чистий грали, чи ставили Community Patch? В мене з цим патчем працює стабільно, без вильотів. Сподіваюся, ще адекватну підтримку геймпада завезуть, як у Titan Quest)
З Community Patch, але я наче вирішив проблему, там кривувато дещо працювало з "покращень" що я наставив купою.
Ответить