Розробники показали більше геймплея Cronos: The New Dawn та розповіли про героїню в дивному костюмі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ostin: 31.07.2025 09:46 започаткований ще десь у 2000-х
Як приклад. В іммерсів сімах з часів Сістем Шок 2 та Десу Секс першого нічого не змінилось, бо їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо (окрім не дуже потрібних мережевих режимів з вторгненням як в Deathloop, чи якоюїсь душної поглибленої системи крафту, від яких в сучасних іграх вже нудити починає).
Ostin
Member

1234waltz: 31.07.2025 10:57їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо
А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання? Це як приклад того, що сюжетні і геймплейні рамки все ще ведуть гравця за руку в потрібному напрямку. Я не проти ігрових умовностей, але розширювати рамки можна ще дуже і дуже. Особливо в імерсивних іграх. Чи потрібно - інше питання. Щодо побаченого з сабжевої гри - так, неодмінно треба було внести якісь зміни. Бо збір "патронів" з ящиків - дуже застаріла фігня. Не бачив, чи валяться там з убитих ворогів "трофеї" у вигляді тих же патронів чи лічилок (і де б їм узятись в тушці того зомбака?), але в сучасному ігроладі і таке трапляється.
Alex646
Member

Ostin: 31.07.2025 11:04
1234waltz: 31.07.2025 10:57їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо
А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання? Це як приклад того, що сюжетні і геймплейні рамки все ще ведуть гравця за руку в потрібному напрямку. Я не проти ігрових умовностей, але розширювати рамки можна ще дуже і дуже. Особливо в імерсивних іграх. Чи потрібно - інше питання. Щодо побаченого з сабжевої гри - так, неодмінно треба було внести якісь зміни. Бо збір "патронів" з ящиків - дуже застаріла фігня. Не бачив, чи валяться там з убитих ворогів "трофеї" у вигляді тих же патронів чи лічилок (і де б їм узятись в тушці того зомбака?), але в сучасному ігроладі і таке трапляється.
Як правило гарні іммерсів-сіми дають кілька можливостей виконання певних завдань по-різному, але кількість варіантів обмежена.
Друге діло, шо багатьом геймерам це не дуже і потрібно.
Ostin
Member

Alex646: 31.07.2025 11:22багатьом геймерам це не дуже і потрібно
Так. Можна "затащити" іншими фішками. Загалом, гарна гра - це вдала сукупність між ігроладом, сюжетом та графікою, а не якийсь набір крутих фіч. Тому, хоч я і прискіпувався до шафок з патронами, гра може вийти і непоганою в загальному розумінні. Але шафки все одно набридли :-P
1234waltz
Member

Ostin: 31.07.2025 11:04
А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання?
Підкоп в довільному місці може ізі ломати скрипти сюжетні (якщо прикрутити фізику, то і геймплей взагалом), тестити та дебажити таку гру вийде в квадрільйон людиногодин та грошей. Покупець не потягне такий строк очікування гри та цінник за продукт.
Хочете копати де заманеться - грайте в майнкрафт без сюжету та сенсів.
Input_Lag
Member

Клон Резидентов в Космосе. Посмотрим. Вроде Блуберы показывают что каждую следующую игру выдают лучше предыдущей.
lividum
Member

1234waltz: 31.07.2025 09:15Якщо опустити слабий сюжет, відсутність різноманітності монстрів та наскрізь вторинний геймплей - то єдине що в Калісто зроблено на 10 з 10, це якраз графіка. Кінематографічність деяких сцен там на дійсно високому рівні, деталізація персонажів, локацій, освітлення, ефекти частинок, полум'я і тп.
Ну вот теперь к тому, что вы назвали, добавьте и отсутствие графики. Про сюжет не знаю, но не думаю, что там звезды с неба. И с таким унылым геймплеем и сеттингом вряд ли будет мотивация дотянуть до конца. Про разнообразие монстров не совсем понял. В Дед спейс их тоже ограниченное количество. Каллисто главным образом слаб сюжетом. И парой дебильнейших боссов. А так в принципе норм игралось. приходилось иногда составлять план сражения, чтоб не улететь в "ангар" :rotate:
Демка нужна для Кроноса. Я вот когда смотрел первые призентации Хелл из ас, подумал, что за ересь. Что за бестиарий, что за боевка. Вообще забыл про нее. А вот после демо сразу в вишлист.
1234waltz
Member

lividum: 31.07.2025 11:41 Демка нужна для Кроноса. Я вот когда смотрел первые призентации Хелл из ас, подумал, что за ересь. Что за бестиарий, что за боевка. Вообще забыл про нее. А вот после демо сразу в вишлист.
Подивимось. В мене поки є надія, що гра може вийти міцним "сєрєднячком". Layers of Fear в свій час справила дуже приємне враження, Observer доволі годна гра, Blair Witch ще не грав, але відгуки позитивні, Medium візуально гарна бродилка, Silent Hill 2 доволі успішний рімейк зроблений "як треба". В цілому про студію можно сказати, що роблять якісні цікаві ігри, та їх "інтелектуальна власність" доволі цікава та самобитна.
VladimirV
Member

IronWithin
Так так добре, трохи мимо. Півролика походів по розбитим багатоповерхівкам глянув з ліхтариком, де періодично якийсь мутант вилазить - трохи буквально асоціація вилізла. бо якщо весь глянути то так мало чого там схожого. Занадто похмуро для мене, відстріл болваночних мутантів однією пукалкою, з прокачкою чогось-там від автоматів. тай виглядає ... відійшов стрельнув, перезарядив.. от реально, тільки візуал. Просто постав low, low-mid налаштування графіки і все, 2010-ті роки, крім візуалу чим тут ще може зачепити? Злов на думці що в першому Метро мутанти більш продвинуті, тут просто огідні і все.
Якщо так хочеться чогось від польської студії, я от думаю може Witchfire придбати, хоча вона ще в розробці, і сюжетної частини як я зрозумів немає.
waryag
Member

Alex646: 31.07.2025 09:30 Можна навести приклади ааа проектів, які виглядають, як гімно, так і аа, які виглядають, як гарні ааа.
Можна. Але ви навели дуже короткий коридорний хорор з бюджетом в кілька разів більше. Те, що він виглядає краще - не "навіть", а очікуваний результат.
Neuromantic
Member

NUN4AG: 30.07.2025 17:29 Скоріш за все 800-1000 грн. ціна буде.
1599 грн в стім. Реліз 5 вересня
lividum
Member

Бгг.... цена прямо как у ААА. И релизится на день позже Hell is us (за который просят 1000). Вообще нефонтан. За то что я вижу. На что они расчитывают. Что все после римейка СХ кинутся покупать кота в мешке. :-/
NUN4AG
Member

Neuromantic: 31.07.2025 21:12
NUN4AG: 30.07.2025 17:29 Скоріш за все 800-1000 грн. ціна буде.
1599 грн в стім. Реліз 5 вересня
:rip: продажам. Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять 🤡
Neuromantic
Member

NUN4AG: 01.08.2025 12:27 :rip: продажам. Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять 🤡
Ну, не знаю..
Я придбаю, швидше за все - люблю такі вєщі
NUN4AG
Member

Neuromantic: 01.08.2025 12:50
NUN4AG: 01.08.2025 12:27 :rip: продажам. Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять 🤡
Ну, не знаю..
Я придбаю, швидше за все - люблю такі вєщі
На кожний продукт знайдеться свій покупець.
Я про те, що ціна занадто велика як для студії, всі оригінальні проєкти якої тягнуть на 6-7 балів. До того ж гра виходить у GOG (DRM free)...
Neuromantic
Member

NUN4AG: 01.08.2025 12:54 На кожний продукт знайдеться свій покупець.
Трохи капнуло грошей, звідки не очікував, тому гру придбав, звичайне видання, - подивимося що воно за монстрянка :super:
Ответить