Як приклад. В іммерсів сімах з часів Сістем Шок 2 та Десу Секс першого нічого не змінилось, бо їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо (окрім не дуже потрібних мережевих режимів з вторгненням як в Deathloop, чи якоюїсь душної поглибленої системи крафту, від яких в сучасних іграх вже нудити починає).Ostin: ↑ 31.07.2025 09:46 започаткований ще десь у 2000-х
Новини
Останні статті і огляди
Розробники показали більше геймплея Cronos: The New Dawn та розповіли про героїню в дивному костюмі
-
1234waltz
Member
-
Ostin
Member
А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання? Це як приклад того, що сюжетні і геймплейні рамки все ще ведуть гравця за руку в потрібному напрямку. Я не проти ігрових умовностей, але розширювати рамки можна ще дуже і дуже. Особливо в імерсивних іграх. Чи потрібно - інше питання. Щодо побаченого з сабжевої гри - так, неодмінно треба було внести якісь зміни. Бо збір "патронів" з ящиків - дуже застаріла фігня. Не бачив, чи валяться там з убитих ворогів "трофеї" у вигляді тих же патронів чи лічилок (і де б їм узятись в тушці того зомбака?), але в сучасному ігроладі і таке трапляється.1234waltz: ↑ 31.07.2025 10:57їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо
-
Alex646
Member
Як правило гарні іммерсів-сіми дають кілька можливостей виконання певних завдань по-різному, але кількість варіантів обмежена.Ostin: ↑ 31.07.2025 11:04А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання? Це як приклад того, що сюжетні і геймплейні рамки все ще ведуть гравця за руку в потрібному напрямку. Я не проти ігрових умовностей, але розширювати рамки можна ще дуже і дуже. Особливо в імерсивних іграх. Чи потрібно - інше питання. Щодо побаченого з сабжевої гри - так, неодмінно треба було внести якісь зміни. Бо збір "патронів" з ящиків - дуже застаріла фігня. Не бачив, чи валяться там з убитих ворогів "трофеї" у вигляді тих же патронів чи лічилок (і де б їм узятись в тушці того зомбака?), але в сучасному ігроладі і таке трапляється.1234waltz: ↑ 31.07.2025 10:57їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо
Друге діло, шо багатьом геймерам це не дуже і потрібно.
-
Ostin
Member
Так. Можна "затащити" іншими фішками. Загалом, гарна гра - це вдала сукупність між ігроладом, сюжетом та графікою, а не якийсь набір крутих фіч. Тому, хоч я і прискіпувався до шафок з патронами, гра може вийти і непоганою в загальному розумінні. Але шафки все одно набридлиAlex646: ↑ 31.07.2025 11:22багатьом геймерам це не дуже і потрібно
-
1234waltz
Member
Підкоп в довільному місці може ізі ломати скрипти сюжетні (якщо прикрутити фізику, то і геймплей взагалом), тестити та дебажити таку гру вийде в квадрільйон людиногодин та грошей. Покупець не потягне такий строк очікування гри та цінник за продукт.Ostin: ↑ 31.07.2025 11:04А чи можна там зробити підкоп під забором у довільному місці, попередньо купивши лопату в місцевому епіцентрі? Чи вибити довільні двері вибухівкою, йдучи по місту і маючи таке бажання?1234waltz: ↑ 31.07.2025 10:57їх бездоганний ігролад хіба що спрощувати можно, але розвити далі практично не можливо
Хочете копати де заманеться - грайте в майнкрафт без сюжету та сенсів.
-
Input_Lag
Member
Клон Резидентов в Космосе. Посмотрим. Вроде Блуберы показывают что каждую следующую игру выдают лучше предыдущей.
-
lividum
Member
Ну вот теперь к тому, что вы назвали, добавьте и отсутствие графики. Про сюжет не знаю, но не думаю, что там звезды с неба. И с таким унылым геймплеем и сеттингом вряд ли будет мотивация дотянуть до конца. Про разнообразие монстров не совсем понял. В Дед спейс их тоже ограниченное количество. Каллисто главным образом слаб сюжетом. И парой дебильнейших боссов. А так в принципе норм игралось. приходилось иногда составлять план сражения, чтоб не улететь в "ангар"1234waltz: ↑ 31.07.2025 09:15Якщо опустити слабий сюжет, відсутність різноманітності монстрів та наскрізь вторинний геймплей - то єдине що в Калісто зроблено на 10 з 10, це якраз графіка. Кінематографічність деяких сцен там на дійсно високому рівні, деталізація персонажів, локацій, освітлення, ефекти частинок, полум'я і тп.
Демка нужна для Кроноса. Я вот когда смотрел первые призентации Хелл из ас, подумал, что за ересь. Что за бестиарий, что за боевка. Вообще забыл про нее. А вот после демо сразу в вишлист.
-
1234waltz
Member
Подивимось. В мене поки є надія, що гра може вийти міцним "сєрєднячком". Layers of Fear в свій час справила дуже приємне враження, Observer доволі годна гра, Blair Witch ще не грав, але відгуки позитивні, Medium візуально гарна бродилка, Silent Hill 2 доволі успішний рімейк зроблений "як треба". В цілому про студію можно сказати, що роблять якісні цікаві ігри, та їх "інтелектуальна власність" доволі цікава та самобитна.lividum: ↑ 31.07.2025 11:41 Демка нужна для Кроноса. Я вот когда смотрел первые призентации Хелл из ас, подумал, что за ересь. Что за бестиарий, что за боевка. Вообще забыл про нее. А вот после демо сразу в вишлист.
-
VladimirV
Member
IronWithin
Так так добре, трохи мимо. Півролика походів по розбитим багатоповерхівкам глянув з ліхтариком, де періодично якийсь мутант вилазить - трохи буквально асоціація вилізла. бо якщо весь глянути то так мало чого там схожого. Занадто похмуро для мене, відстріл болваночних мутантів однією пукалкою, з прокачкою чогось-там від автоматів. тай виглядає ... відійшов стрельнув, перезарядив.. от реально, тільки візуал. Просто постав low, low-mid налаштування графіки і все, 2010-ті роки, крім візуалу чим тут ще може зачепити? Злов на думці що в першому Метро мутанти більш продвинуті, тут просто огідні і все.
Якщо так хочеться чогось від польської студії, я от думаю може Witchfire придбати, хоча вона ще в розробці, і сюжетної частини як я зрозумів немає.
Так так добре, трохи мимо. Півролика походів по розбитим багатоповерхівкам глянув з ліхтариком, де періодично якийсь мутант вилазить - трохи буквально асоціація вилізла. бо якщо весь глянути то так мало чого там схожого. Занадто похмуро для мене, відстріл болваночних мутантів однією пукалкою, з прокачкою чогось-там від автоматів. тай виглядає ... відійшов стрельнув, перезарядив.. от реально, тільки візуал. Просто постав low, low-mid налаштування графіки і все, 2010-ті роки, крім візуалу чим тут ще може зачепити? Злов на думці що в першому Метро мутанти більш продвинуті, тут просто огідні і все.
Якщо так хочеться чогось від польської студії, я от думаю може Witchfire придбати, хоча вона ще в розробці, і сюжетної частини як я зрозумів немає.
-
waryag
Member
Можна. Але ви навели дуже короткий коридорний хорор з бюджетом в кілька разів більше. Те, що він виглядає краще - не "навіть", а очікуваний результат.Alex646: ↑ 31.07.2025 09:30 Можна навести приклади ааа проектів, які виглядають, як гімно, так і аа, які виглядають, як гарні ааа.
-
Neuromantic
Member
1599 грн в стім. Реліз 5 вересняNUN4AG: ↑ 30.07.2025 17:29 Скоріш за все 800-1000 грн. ціна буде.
-
lividum
Member
Бгг.... цена прямо как у ААА. И релизится на день позже Hell is us (за который просят 1000). Вообще нефонтан. За то что я вижу. На что они расчитывают. Что все после римейка СХ кинутся покупать кота в мешке. 
-
NUN4AG
Member
Neuromantic: ↑ 31.07.2025 21:121599 грн в стім. Реліз 5 вересняNUN4AG: ↑ 30.07.2025 17:29 Скоріш за все 800-1000 грн. ціна буде.
-
Neuromantic
Member
Ну, не знаю..NUN4AG: ↑ 01.08.2025 12:27продажам. Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять
![]()
Я придбаю, швидше за все - люблю такі вєщі
-
NUN4AG
Member
На кожний продукт знайдеться свій покупець.Neuromantic: ↑ 01.08.2025 12:50Ну, не знаю..NUN4AG: ↑ 01.08.2025 12:27продажам. Занадто Bloober Team повірила у власні сили та статус. Може наступну гру на рівні GTA 6 оцінять
![]()
Я придбаю, швидше за все - люблю такі вєщі
Я про те, що ціна занадто велика як для студії, всі оригінальні проєкти якої тягнуть на 6-7 балів. До того ж гра виходить у GOG (DRM free)...
-
Neuromantic
Member
Трохи капнуло грошей, звідки не очікував, тому гру придбав, звичайне видання, - подивимося що воно за монстрянкаNUN4AG: ↑ 01.08.2025 12:54 На кожний продукт знайдеться свій покупець.