AMD Ryzen AI 5 330 — процесор початкового рівня для комп’ютерів Microsoft Copilot+

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alexsandr
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 17.07.2025 19:02
я стверджую - що 8 Гб на макбук - значно краще ніж 16 Гб на Він 11
ось що користувачі кажуть
на макос – все відмінно на 32 Гб РАМ, на PC з 32 Гб – навіть просте відкрити не змогли
щоб порівнятися з макосом треба не менше 128 Гб на PC
но мы же понимаем, что вопрос или в том, что пользователя отключили тот же файл подкачки или/и особенности софта который под ПК почему-то подрезали. Сказок типа 8 памяти лучше 16 не бывает. Ресурсы жрут память одинаково, отличия только у кого там немногим больше или меньше памяти в стартовых условиях и оптимизации. Сделал кто-то кодирование аппаратное быстрее, хорошо, но что будет если я зайду в настройки и захочу
свои параметры выставить по тому же битрету? И еще очень, очень давно не было сравнения качества. когда-то на ЦП было дольше, но лучше.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Для слідкування за вами, вам необхідно купити процессор з НПУ. Без цього слідкування буде не настільки ефективне.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Alexsandr: 18.07.2025 11:24Сказок типа 8 памяти лучше 16 не бывает
я думаю що питання в оптимізаціях, до прикладу - довгий час айфон з меншою к-тю памяті працював краще ніж андроїд
Alexsandr: 18.07.2025 11:24Ресурсы жрут память одинаково
це не правда, програми взаємодіють з ОС. Той самий набір програм (декільтка профілів Хром, Teams, Zoom, Skype, Office, Telegram, ..) працює значно краще на 8 Гб мак, ніж на 16 Гб Він 11
а після постійних глюків що мікрофон перестає працювати після Zoom - і треба перевантажувати - то лише одне бажання - розбити він ноут об стіну
Alexsandr
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.07.2025 15:12 я думаю що питання в оптимізаціях, до прикладу - довгий час айфон з меншою к-тю памяті працював краще ніж андроїд
Когда мало вариантов железа, можно и оптимизировать. Опять же часто сравнения идут с бюджетными андроидами.

yuriy_dd: 18.07.2025 15:12 це не правда, програми взаємодіють з ОС. Той самий набір програм (декільтка профілів Хром, Teams, Zoom, Skype, Office, Telegram, ..) працює значно краще на 8 Гб мак, ніж на 16 Гб Він 11
а після постійних глюків що мікрофон перестає працювати після Zoom - і треба перевантажувати - то лише одне бажання - розбити він ноут об стіну
Правда, правда. Все эти взаимодействия все равно жрут +- одинаково, а тем более ресурсы софта в памяти. у яблока кажется вообще все браузеры только оболочки над сафари. Поэтому про значительно лучше не поверю. +- сравнимо за счет файла подкачки, местами оптимизация
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Alexsandr: 23.07.2025 10:19у яблока кажется вообще все браузеры только оболочки над сафари
на мак - ні
Хром працює швидше за Сафарі
Відповісти