З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Васильович
Member

Повідомлення

proos: 08.07.2025 14:49вот зачем? сделайте нормальный классический мультиплеер и вас на руках будут носить или они что дебилы? не понимают этого?
Взагалі ніколи не був фанатом подібних ігор - але навіть я у свій час грав в сінгл BF3: графіка, постановка, ефекти були просто на висоті :super:
KimRomik
Member

Повідомлення

російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
Enjthesilence
Member

Повідомлення

KimRomik: 08.07.2025 19:09 російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
ну в колді рашка вже за 3 дні захопила Європу і майже захопила асашай, навіть не хочеться уявляти що бургери там наваяють про нашу війну. їм це нецікаво, для них то локальний конфлікт у східній європі
це нашим розробникам треба зробити якісну гру про ці події.
Lekrs
Member

Повідомлення

Сюжетку пройти можна, а онлайн якось не цепляє, до вподоби більш динамічніше.
taras_cs
Member

Повідомлення

Сюжетку я ще проходжу в усіх цих Call of Duty / Battlefield,
але мультиплеєр - до біса. Там мій досвід - як в цій пісні:
спойлер
XAMCTBO
Member

Повідомлення

kairo: 08.07.2025 16:10 В мене знайомі вже багато років в геймдеві, грають багато.
Може і грають, але не у свої ігри.
Зкину трохи нафталіну.
Коли у WoT був онлайн 1кк і більше, я був у цікавій групі керівкників кланів, їх замів, які мали якийсь вплив у грі.
Так от, розраби вирішили підтягнути гравців до розробки. Був гравець з цієї тусовки, який став завідувату балансом, був який став завідувати глобальною мапою, були гравці з техпідтримки.
Гра, яку вони полюбляли, стала роботою, і грати в неї бажання вже не виникало. Їх примушували в неї грати, вони зобов'язані були відкатати візначину керівництвом кількість боїв.
І в подальшому вони зависали у зовсім інші іграшки. Навіть коли їх залучали до якихось медійних двіжух, це капець як їх харило.

Граючий ГМ це зло, це факт.
stoned
Member

Повідомлення

Cінгл сінглом, проте якщо мультиплеєр буде схожим на фікшену денжерами четвірку - мастхев. :popcorn:
waryag
Member

Повідомлення

Впізнаю стару добру ЕА, людоїдську і некомпетентну! Замість того, щоб випустити нормальну частину після двох проблемних і повернути довіру гравців, вкидають неймовірну купу грошей у щось незрозуміле з вологими мріями про неймовірні продажі.
Але в житті це ніколи не працює.

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
SmileKnight: 08.07.2025 17:06BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.

Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто :beer:
5 частину загубили ідіотським маркетингом.
Про 2042 або гарно, або ніяк, тож краще промовчати? :lol:

Відправлено через 19 хвилин 19 секунд:
XAMCTBO: 08.07.2025 21:31Може і грають, але не у свої ігри.
Зкину трохи нафталіну.
Коли у WoT був онлайн 1кк і більше, я був у цікавій групі керівкників кланів, їх замів, які мали якийсь вплив у грі.
Так от, розраби вирішили підтягнути гравців до розробки. Був гравець з цієї тусовки, який став завідувату балансом, був який став завідувати глобальною мапою, були гравці з техпідтримки.
Гра, яку вони полюбляли, стала роботою, і грати в неї бажання вже не виникало. Їх примушували в неї грати, вони зобов'язані були відкатати візначину керівництвом кількість боїв.
І в подальшому вони зависали у зовсім інші іграшки. Навіть коли їх залучали до якихось медійних двіжух, це капець як їх харило.

Граючий ГМ це зло, це факт.
Тут більше про проблеми самого ВОТ і ігросервісів взагалі. "Гра стала роботою і закинув" - одна з поширених і великих проблем таких ігор. Звісно, додаткове навантаження (клан, розробка) тільки робить все гірше.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Таке враження, що найкращі часи мультиплеєрних шутерів про ніби реальні бойові дії від великих компаній минули.
Щасливі ті, хто застав час BF 2 та BF 3, а тепер це політкоректні ігри де намагаються зробити монетизацію аби продати баттл пас та якийсь скін.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Как любит делать DICE в последних играх : кампания это обучение для мультиплеера ! Исключением были Bad Company ( 1 и 2 ) и BF3 ( в BF 4 компания была посредственна , хоть там и были лучшие звуки оружия )
SmileKnight
Member

Повідомлення

waryag: 09.07.2025 08:52 Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
SmileKnight: 08.07.2025 17:06BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.

Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто :beer:
Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання? :idea:
Я граю в BF2042 з друзями, вона вже дуже давно грається дуже гарно! На старті вони дійсно об"срались з нею, зараз грається чудово :beer: Граю в неї з релізу!)
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.07.2025 19:17
KimRomik: 08.07.2025 19:09 російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
ну в колді рашка вже за 3 дні захопила Європу і майже захопила асашай, навіть не хочеться уявляти що бургери там наваяють про нашу війну. їм це нецікаво, для них то локальний конфлікт у східній європі
це нашим розробникам треба зробити якісну гру про ці події.
До речі щось всі проекти на цю тему затихли.
Навіть обнадійливий Threedays вже 3-4 місяці не випускає ніяких новин та медіа

Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Sailor Popeye: 09.07.2025 09:57 Таке враження, що найкращі часи мультиплеєрних шутерів про ніби реальні бойові дії від великих компаній минули.
Щасливі ті, хто застав час BF 2 та BF 3, а тепер це політкоректні ігри де намагаються зробити монетизацію аби продати баттл пас та якийсь скін.
Звісно всякі Squad, Insurgency, Arma: Reforger до уваги не беруться.
Тут вже занадто реалістичні, не можна танк на крилі літака підіймати чи танцювати на падаючому літаку)))) або ж руйнувати з гранатомета цілу будівлю :lol:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
SmileKnight: 09.07.2025 11:25
waryag: 09.07.2025 08:52 Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:

Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання? :idea:
Я граю в BF2042 з друзями, вона вже дуже давно грається дуже гарно! На старті вони дійсно об"срались з нею, зараз грається чудово :beer: Граю в неї з релізу!)
Справді? Бо зараз гарна знижка, рекомендуєш брати?)
SmileKnight
Member

Повідомлення

MqM: 09.07.2025 16:05 Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
SmileKnight: 09.07.2025 11:25 Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання? :idea:
Ну якщо є з ким побігати, то вай нот?) А скільки вона зараз?)
Мене одного достатньо чисто на 2-3 гри, а зі сквадом своїм звісно веселіше і довше можна пограти)
NUN4AG
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.07.2025 16:12 Мені поодобалась кампанія в БФ3 та БФ 4
+ Bad Company 2
MqM
Member

Повідомлення

SmileKnight: 09.07.2025 17:09
MqM: 09.07.2025 16:05 Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:

Ну якщо є з ким побігати, то вай нот?) А скільки вона зараз?)
Мене одного достатньо чисто на 2-3 гри, а зі сквадом своїм звісно веселіше і довше можна пограти)
74 гривні сама гра без длс
Відповісти