Взагалі ніколи не був фанатом подібних ігор - але навіть я у свій час грав в сінгл BF3: графіка, постановка, ефекти були просто на висотіproos: ↑ 08.07.2025 14:49вот зачем? сделайте нормальный классический мультиплеер и вас на руках будут носить или они что дебилы? не понимают этого?
Новини
Останні статті і огляди
З’явилися перші деталі сюжетної кампанії нової Battlefield
-
Васильович
Member
-
KimRomik
Member
російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
-
Enjthesilence
Member
ну в колді рашка вже за 3 дні захопила Європу і майже захопила асашай, навіть не хочеться уявляти що бургери там наваяють про нашу війну. їм це нецікаво, для них то локальний конфлікт у східній європіKimRomik: ↑ 08.07.2025 19:09 російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
це нашим розробникам треба зробити якісну гру про ці події.
-
Lekrs
Member
Сюжетку пройти можна, а онлайн якось не цепляє, до вподоби більш динамічніше.
-
taras_cs
Member
Сюжетку я ще проходжу в усіх цих Call of Duty / Battlefield,
але мультиплеєр - до біса. Там мій досвід - як в цій пісні:
але мультиплеєр - до біса. Там мій досвід - як в цій пісні:
- спойлер
-
XAMCTBO
Member
Може і грають, але не у свої ігри.kairo: ↑ 08.07.2025 16:10 В мене знайомі вже багато років в геймдеві, грають багато.
Зкину трохи нафталіну.
Коли у WoT був онлайн 1кк і більше, я був у цікавій групі керівкників кланів, їх замів, які мали якийсь вплив у грі.
Так от, розраби вирішили підтягнути гравців до розробки. Був гравець з цієї тусовки, який став завідувату балансом, був який став завідувати глобальною мапою, були гравці з техпідтримки.
Гра, яку вони полюбляли, стала роботою, і грати в неї бажання вже не виникало. Їх примушували в неї грати, вони зобов'язані були відкатати візначину керівництвом кількість боїв.
І в подальшому вони зависали у зовсім інші іграшки. Навіть коли їх залучали до якихось медійних двіжух, це капець як їх харило.
Граючий ГМ це зло, це факт.
-
stoned
Member
Cінгл сінглом, проте якщо мультиплеєр буде схожим на фікшену денжерами четвірку - мастхев.
-
waryag
Member
Впізнаю стару добру ЕА, людоїдську і некомпетентну! Замість того, щоб випустити нормальну частину після двох проблемних і повернути довіру гравців, вкидають неймовірну купу грошей у щось незрозуміле з вологими мріями про неймовірні продажі.
Але в житті це ніколи не працює.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Про 2042 або гарно, або ніяк, тож краще промовчати?
Відправлено через 19 хвилин 19 секунд:
Але в житті це ніколи не працює.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
5 частину загубили ідіотським маркетингом.SmileKnight: ↑ 08.07.2025 17:06BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.
Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто
Про 2042 або гарно, або ніяк, тож краще промовчати?
Відправлено через 19 хвилин 19 секунд:
Тут більше про проблеми самого ВОТ і ігросервісів взагалі. "Гра стала роботою і закинув" - одна з поширених і великих проблем таких ігор. Звісно, додаткове навантаження (клан, розробка) тільки робить все гірше.XAMCTBO: ↑ 08.07.2025 21:31Може і грають, але не у свої ігри.
Зкину трохи нафталіну.
Коли у WoT був онлайн 1кк і більше, я був у цікавій групі керівкників кланів, їх замів, які мали якийсь вплив у грі.
Так от, розраби вирішили підтягнути гравців до розробки. Був гравець з цієї тусовки, який став завідувату балансом, був який став завідувати глобальною мапою, були гравці з техпідтримки.
Гра, яку вони полюбляли, стала роботою, і грати в неї бажання вже не виникало. Їх примушували в неї грати, вони зобов'язані були відкатати візначину керівництвом кількість боїв.
І в подальшому вони зависали у зовсім інші іграшки. Навіть коли їх залучали до якихось медійних двіжух, це капець як їх харило.
Граючий ГМ це зло, це факт.
-
Sailor Popeye
Member
Таке враження, що найкращі часи мультиплеєрних шутерів про ніби реальні бойові дії від великих компаній минули.
Щасливі ті, хто застав час BF 2 та BF 3, а тепер це політкоректні ігри де намагаються зробити монетизацію аби продати баттл пас та якийсь скін.
Щасливі ті, хто застав час BF 2 та BF 3, а тепер це політкоректні ігри де намагаються зробити монетизацію аби продати баттл пас та якийсь скін.
-
MetalistForever
Member
Как любит делать DICE в последних играх : кампания это обучение для мультиплеера ! Исключением были Bad Company ( 1 и 2 ) и BF3 ( в BF 4 компания была посредственна , хоть там и были лучшие звуки оружия )
-
SmileKnight
Member
Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання?waryag: ↑ 09.07.2025 08:52 Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:5 частину загубили ідіотським маркетингом.SmileKnight: ↑ 08.07.2025 17:06BFV — намагались подати історії з різних фронтів, але подача вийшла трохи сумбурна, хоча деякі місії дійсно круті.
Загалом: 3, 4 і 1 — топ.
5ка — на любителя, але недооцінювати не варто
Про 2042 або гарно, або ніяк, тож краще промовчати?![]()
Я граю в BF2042 з друзями, вона вже дуже давно грається дуже гарно! На старті вони дійсно об"срались з нею, зараз грається чудово
-
MqM
Member
До речі щось всі проекти на цю тему затихли.Enjthesilence: ↑ 08.07.2025 19:17ну в колді рашка вже за 3 дні захопила Європу і майже захопила асашай, навіть не хочеться уявляти що бургери там наваяють про нашу війну. їм це нецікаво, для них то локальний конфлікт у східній європіKimRomik: ↑ 08.07.2025 19:09 російсько-українська війна буде? причому обов"язково щоб сюжет був такий, що США і НАТО відправили свої війська на допомогу Україні
це нашим розробникам треба зробити якісну гру про ці події.
Навіть обнадійливий Threedays вже 3-4 місяці не випускає ніяких новин та медіа
Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Звісно всякі Squad, Insurgency, Arma: Reforger до уваги не беруться.Sailor Popeye: ↑ 09.07.2025 09:57 Таке враження, що найкращі часи мультиплеєрних шутерів про ніби реальні бойові дії від великих компаній минули.
Тут вже занадто реалістичні, не можна танк на крилі літака підіймати чи танцювати на падаючому літаку)))) або ж руйнувати з гранатомета цілу будівлю
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Справді? Бо зараз гарна знижка, рекомендуєш брати?)SmileKnight: ↑ 09.07.2025 11:25Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання?waryag: ↑ 09.07.2025 08:52 Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
5 частину загубили ідіотським маркетингом.
Про 2042 або гарно, або ніяк, тож краще промовчати?![]()
![]()
Я граю в BF2042 з друзями, вона вже дуже давно грається дуже гарно! На старті вони дійсно об"срались з нею, зараз грається чудовоГраю в неї з релізу!)
-
SmileKnight
Member
Ну якщо є з ким побігати, то вай нот?) А скільки вона зараз?)MqM: ↑ 09.07.2025 16:05 Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:Справді? Бо зараз гарна знижка, рекомендуєш брати?)SmileKnight: ↑ 09.07.2025 11:25 Мова йшла про компанії BF, в 2042 її немає (-_-) тому до чого тут, про мовчання?![]()
Я граю в BF2042 з друзями, вона вже дуже давно грається дуже гарно! На старті вони дійсно об"срались з нею, зараз грається чудовоГраю в неї з релізу!)
Мене одного достатньо чисто на 2-3 гри, а зі сквадом своїм звісно веселіше і довше можна пограти)
-
NUN4AG
Member
+ Bad Company 2Hotspur: ↑ 08.07.2025 16:12 Мені поодобалась кампанія в БФ3 та БФ 4
-
MqM
Member
74 гривні сама гра без длсSmileKnight: ↑ 09.07.2025 17:09Ну якщо є з ким побігати, то вай нот?) А скільки вона зараз?)MqM: ↑ 09.07.2025 16:05 Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Справді? Бо зараз гарна знижка, рекомендуєш брати?)
Мене одного достатньо чисто на 2-3 гри, а зі сквадом своїм звісно веселіше і довше можна пограти)