Чутки: The Witcher 3: Wild Hunt може отримати ще одне сюжетне доповнення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 13.06.2025 06:56А які альтернативи?
Snowdrop, наприклад.
waryag: 13.06.2025 06:56Юніті? Так вони всі чутливі до кривизни рук розробника.
Переграв мільйон різних гач, ще не бачив погано оптимізованої гачі на юніті :rotate:
Georgin
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 13.06.2025 00:30
Georgin: 12.06.2025 18:48 У STALKER 2 розробники вирішили схитрувати і одним рішенням "вполювати двох зайців" - використати апскейлер як "шумодав" для візуальних артефактів та оптимізатор швидкодії.
Якщо вимикаєш апскейлер - отримуєш не тільки звірячи провали FPS навіть на потужних системах, але й сильні візуальні шуми на об'єктах, особливо на листі.
оце ти разуміст канеш, оце ти діло розкрив, я не буду захищати криворучок із гсц, але така чепуха на УЕ5 в усіх ігра, у вільний час почитай що таке ТАА, люмен, наніти і може зрозумієш чому так вишло
Ви самі точно прочитали і зрозуміли мій пост? Судячи з Вашого коментаря - ні.
Ви просто перелічили деякі технології і на цьому все. Дуже переконливо (ні), тому наступного разу спробуйте навести хоч якісь аргументи.
Я знаю, що таке TAA і як він працює, але Ви, схоже, навіть не розумієте різниці між anti-aliasing and upscaling.

Тому перш ніж у хамському тоні безаргументно повчати інших, спробуйте хоча б провести лікбез для себе самого.
big_bang
Member

Повідомлення

D_ad: 12.06.2025 15:55
Так 10 років грі, чому б і ні?
скажи це warcraft / lineage
waryag
Member

Повідомлення

daesz: 13.06.2025 08:08 Snowdrop, наприклад.
Це рушій юбісофт. Що в нього з документацією, підтримкою та складністю опанування сторонніми сторонніми студіями без досвіду - величезне питання.
Згадай, які перспективи в свій час малювали фростбайту і що вийшло зі сроб перевести на нього все навіть в рамках однієї компанії.
daesz: 13.06.2025 08:08 Переграв мільйон різних гач, ще не бачив погано оптимізованої гачі на юніті :rotate:

:lol:
Прикладів поганої оптимізації юніті (на старті чи взагалі) море: раст, тарков, сабнавтіка, кербал, патфайндер, сіті скайлайнс і т.п.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
big_bang: 13.06.2025 08:36 скажи це warcraft / lineage
Порівнювати сингл з ігросервісами це сильно!
big_bang
Member

Повідомлення

waryag: 13.06.2025 08:59 Порівнювати сингл з ігросервісами це сильно!
ну а то)
типу у відьмаку не можна застрягнути на рік ?
waryag
Member

Повідомлення

big_bang: 13.06.2025 09:03ну а то)
типу у відьмаку не можна застрягнути на рік ?
В ігросервіси закладено тривале оновлення контенту (доки ЦА доїться), в сингл - більш чи менш завершена історія.
big_bang
Member

Повідомлення

waryag: 13.06.2025 09:37 В ігросервіси закладено тривале оновлення контенту (доки ЦА доїться), в сингл - більш чи менш завершена історія.
не буду спорити)
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 13.06.2025 08:59
daesz: 13.06.2025 08:08 Snowdrop, наприклад.
Це рушій юбісофт. Що в нього з документацією, підтримкою та складністю опанування сторонніми сторонніми студіями без досвіду - величезне питання.
Згадай, які перспективи в свій час малювали фростбайту і що вийшло зі сроб перевести на нього все навіть в рамках однієї компанії.
daesz: 13.06.2025 08:08 Переграв мільйон різних гач, ще не бачив погано оптимізованої гачі на юніті :rotate:

:lol:
Прикладів поганої оптимізації юніті (на старті чи взагалі) море: раст, тарков, сабнавтіка, кербал, патфайндер, сіті скайлайнс і т.п.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
big_bang: 13.06.2025 08:36 скажи це warcraft / lineage
Порівнювати сингл з ігросервісами це сильно!
Що до сноудропу - це просто приклад того, що рушій який гарно виглядає та не видає при тому 20 кадрів ще й статерами на все вправо - існує.
На рахунок юніті - знімаю капелюха, не знав, що все перераховане також на юніті. Більшість з нього досі не оптимізоване, а не тільки було на старті..
waryag
Member

Повідомлення

daesz: 13.06.2025 17:59Що до сноудропу - це просто приклад того, що рушій який гарно виглядає та не видає при тому 20 кадрів ще й статерами на все вправо - існує.
На рахунок юніті - знімаю капелюха, не знав, що все перераховане також на юніті. Більшість з нього досі не оптимізоване, а не тільки було на старті..
Так і у епіків фортнайт працює нормально.

А от в руках сторонніх бидлокодерів починаються приколи. І статери це ще не найгірше, інколи через рушій гру можуть в принципі не закінчити.
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 13.06.2025 20:27
daesz: 13.06.2025 17:59Що до сноудропу - це просто приклад того, що рушій який гарно виглядає та не видає при тому 20 кадрів ще й статерами на все вправо - існує.
Так і у епіків фортнайт працює нормально.

А от в руках сторонніх бидлокодерів починаються приколи. І статери це ще не найгірше, інколи через рушій гру можуть в принципі не закінчити.
У фортнайті доволі простенька графіка в плані деталізації якщо на то пішло.
nochnik89
Member

Повідомлення

Почему бы и нет ? ))
Титан квест тоже спустя 10 лет выкатили дополнение и потом еще тоже )))
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Georgin: 13.06.2025 08:17
lostsoulforever: 13.06.2025 00:30

оце ти разуміст канеш, оце ти діло розкрив, я не буду захищати криворучок із гсц, але така чепуха на УЕ5 в усіх ігра, у вільний час почитай що таке ТАА, люмен, наніти і може зрозумієш чому так вишло
Ви самі точно прочитали і зрозуміли мій пост? Судячи з Вашого коментаря - ні.
Ви просто перелічили деякі технології і на цьому все. Дуже переконливо (ні), тому наступного разу спробуйте навести хоч якісь аргументи.
Я знаю, що таке TAA і як він працює, але Ви, схоже, навіть не розумієте різниці між anti-aliasing and upscaling.

Тому перш ніж у хамському тоні безаргументно повчати інших, спробуйте хоча б провести лікбез для себе самого.
Так апскейлер як шумодав, бо так працює UE5, і повязано це саме з тим як працює lumen і наніти, чистий рендерений кадр вигляда дуже шумно (як фотка при 64000 iso) тому замість старих методів AA використовуються темпоральні апскейлери TAA/FSR/DLSS які заодно і згладжують (замилюють) пісок тому що все потрібно в рушії вже є, а особливо temporal accumulation і motion vectors.
І скажи мені причому тут сталкер, вони винні хіба що у виборі рушія.
Відповісти