а з чого ти взяв що вона продуктивніша на 10%, якщо навіть радеон в ідеальних для себе іграх на своїй презентації у порівнянні з 8ГБ версією 5060ті дала всього 6% швидкодії в середньому.Melofon: ↑ 22.05.2025 20:33 Что вы так радуетесь, чуда не случилось, 9060хт дороже чем 5060ти и при этом немного быстрее (процентов на 9-10 по общей производительности) что не делает её бест-баем, я надеялся что она будет дешевле 5060ти и тогда она бы была реально крутой, та хотябы на ровне уже было бы лучше, но нет, печально.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:В чем шикардос? в неадекватной цене? 650 евро за 16ГБ версию этоKoB6acKa: ↑ 22.05.2025 15:37 Пропоную обговорити Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitro
шикардос![]()
и это за младшую карту!!!
![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Acer готує до релізу відеокарти Radeon RX 9060 XT лінійки Nitro
-
Enjthesilence
Member
-
SergN
Member
А що таке Acer на ринку відеокарт? Це вони вирішили привернути до себе увагу аудиторії ціною, тільки з іншого боку? Типу "чорний піар - теж піар".
-
Martix
Member
Футорки будут выкрашиваться и желепластик прилагается? как в ноутбуках от асёр...
-
AceDeLaeda
Member
Я також подумав, що якийсь тролінг, чи шо. Я розумію переплати за максимально прокачені карти, потипу РОГів від Асус, чи Геймроки від Паліт і тд. Карти з охолодженням від Noctua. А ацер - це ж просто ацер... Тим паче новачок на ринку. Ніпанятна.SergN: ↑ 22.05.2025 20:49 А що таке Acer на ринку відеокарт? Це вони вирішили привернути до себе увагу аудиторії ціною, тільки з іншого боку? Типу "чорний піар - теж піар".
-
talex
Member
Цены рисуют все от башки, есть и такие варианты
- спойлер

-
byaka
Member
Тепер rtx5060ti 16gb GDDR7 за 21к виглядає як кращий вибiр! 
-
man1242
Member
Токсично как-то у вас тут
-
byaka
Member
Я все чекаю коли люди з rx6700xt покупляють rtx5060ti 16gb,ось тодi буде токсично,однi амд фанати будуть сперечатися с iншими амд фанатамиman1242: ↑ 23.05.2025 06:22 Токсично как-то у вас тут
-
Phos4
Member
Ну вони не будуть коштувати 350 очевидно, ну і 650 вона теж коштувати не буде, попит врегулює ціни. Це лише лишній раз показує наскільки рекомендована ціна стала маркетинговою цифрою яка не має ніякого відношення до реальності.
-
byaka
Member
-
waryag
Member
Вперше чую, що кіберпанк ідеальний(!) для АМД.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 20:42а з чого ти взяв що вона продуктивніша на 10%, якщо навіть радеон в ідеальних для себе іграх на своїй презентації у порівнянні з 8ГБ версією 5060ті дала всього 6% швидкодії в середньому.
Відправлено через 32 хвилини 13 секунд:
Чим це буде відрізнятися від звичайної ситуації на форумі?byaka: ↑ 23.05.2025 06:55 Я все чекаю коли люди з rx6700xt покупляють rtx5060ti 16gb,ось тодi буде токсично,однi амд фанати будуть сперечатися с iншими амд фанатами
-
byaka
Member
Бiльше мемiв та крики що 16gb вже малоwaryag: ↑ 23.05.2025 08:38Чим це буде відрізнятися від звичайної ситуації на форумі?byaka: ↑ 23.05.2025 06:55 Я все чекаю коли люди з rx6700xt покупляють rtx5060ti 16gb,ось тодi буде токсично,однi амд фанати будуть сперечатися с iншими амд фанатами![]()
-
man1242
Member
16гб это керпич, факт.
- Памяти много не бывает, ее всегда мало, либо нехватает.
Последний раз редактировалось man1242 23.05.2025 08:56, всего редактировалось 1 раз.
-
byaka
Member
Головне не говорити червоним фанатам що зараз на ринку "домiнують" карти переважно з 8Гб,а то вони починають бунтувати
-
Phos4
Member
byaka
Ну це логічно, але яку думку це має довести? Що карти з 8 гб це хороший вибір?на ринку "домiнують" карти переважно з 8Гб
-
Enjthesilence
Member
Так, достатньо взяти 30 ігор під радік і додати 10 під нвідію та отримати потрібну статистику. Зараз би захищати слайди з презентації)))waryag: ↑ 23.05.2025 08:38Вперше чую, що кіберпанк ідеальний(!) для АМД.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 20:42а з чого ти взяв що вона продуктивніша на 10%, якщо навіть радеон в ідеальних для себе іграх на своїй презентації у порівнянні з 8ГБ версією 5060ті дала всього 6% швидкодії в середньому.
Відправлено через 32 хвилини 13 секунд:Чим це буде відрізнятися від звичайної ситуації на форумі?byaka: ↑ 23.05.2025 06:55 Я все чекаю коли люди з rx6700xt покупляють rtx5060ti 16gb,ось тодi буде токсично,однi амд фанати будуть сперечатися с iншими амд фанатами![]()
Вже цікаво яка ж буде різниця з 16гб версією нвідії і різниця в їх прайсі, але напевно ти і в мсрп з їх слайдів повірив
-
Melofon
Member
С того что я это вижу здесь https://www.techpowerup.com/gpu-specs/r ... 8-gb.c4251, обычно там не врут, но конечно это предварительная оценка общей производительности, если она действительно будет всего на чуть-чуть слабее 6800хт то это уже отлично, но позже увидим как оно будет когда выйдут обзоры, а если будет слабее то уж тем более я прав и это очень неадекватные цены за эту карту даже в торговом исполнении сапфир нитро, когда вообще такое было чтобы младшие карты в линейке стоили 600 и 650 баксов/евро ? Это жесть какая-то или просто глупые слухи.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 20:42а з чого ти взяв що вона продуктивніша на 10%, якщо навіть радеон в ідеальних для себе іграх на своїй презентації у порівнянні з 8ГБ версією 5060ті дала всього 6% швидкодії в середньому.Melofon: ↑ 22.05.2025 20:33 Что вы так радуетесь, чуда не случилось, 9060хт дороже чем 5060ти и при этом немного быстрее (процентов на 9-10 по общей производительности) что не делает её бест-баем, я надеялся что она будет дешевле 5060ти и тогда она бы была реально крутой, та хотябы на ровне уже было бы лучше, но нет, печально.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
В чем шикардос? в неадекватной цене? 650 евро за 16ГБ версию этои это за младшую карту!!!
![]()
Последний раз редактировалось Melofon 23.05.2025 11:29, всего редактировалось 1 раз.
-
byaka
Member
Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.Але кому потрiбно думати, всiж хочуть на картах бюджетного сегменту увiмкнути экстримальнi налаштування i кричати що пам'ять закінчилася.Phos4: ↑ 23.05.2025 09:38 byakaНу це логічно, але яку думку це має довести? Що карти з 8 гб це хороший вибір?на ринку "домiнують" карти переважно з 8Гб
-
Enjthesilence
Member
на особистому прикладі скажу, що там так "вруть". точніше, в них під кожен раз не оновлюється БД і якась карта на старих драйверах\версіях гри, тому результати не дуже релевантні. якщо самі радеон обіцяють в середньому 6% швидкодії, це краще чого можливо очікувати від карти.Melofon: ↑ 23.05.2025 11:26С того что я это вижу здесь https://www.techpowerup.com/gpu-specs/r ... 8-gb.c4251, обычно там не врут, но конечно это предварительная оценка общей производительности, если она действительно будет всего на чуть-чуть слабее 6800хт то это уже отлично, но позже увидим как оно будет когда выйдут обзоры, а если будет слабее то уж тем более я прав и это очень неадекватные цены за эту карту даже в торговом исполнении сапфир нитро, когда вообще такое было чтобы младшие карты в линейке стоили 600 и 650 баксов/евро ? Это жесть какая-то или просто глупые слухи.Enjthesilence: ↑ 22.05.2025 20:42
а з чого ти взяв що вона продуктивніша на 10%, якщо навіть радеон в ідеальних для себе іграх на своїй презентації у порівнянні з 8ГБ версією 5060ті дала всього 6% швидкодії в середньому.
-
Melofon
Member
Да, да, только не для ультра текстур а максимум для высоких, хотя не факт что только текстуры нужно будет снижать чтобы не выйти за рамки 8-ми гиг, может и тени придется кое-где, если уже щас есть такие игры то что говорить за несколько последующих лет.byaka: ↑ 23.05.2025 11:26Що оптимiзувати iгри пiд 8gb ще будуть мiнiмум декiлька рокiв.