Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti виявилася на 13–14% швидшою за GeForce RTX 4060 Ti за результатами Geekbench

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Filabatya: 10.04.2025 16:17 Виводиш англійську на середній рівень і більше ніколи не дивишся цей плагіат у всьому. А чого варта тільки матриця в оригіналі наприклад :beer:
Чого варте все в оригіналі :rolleyes:
З ігор відьмак, наприклад, чи той же КП77, чи борда2 (граючи за Маю) :shuffle:
kairo
Member

Не тому вони не вірні, а тому що в теорії так не має бути
Не має бути що?
у пари людей, навіть не у нього одного.
В кого?
Припущення і звинувачення не тотожні, ви ж так любите посилання на вікіпедію, а в тлумачний словник глянути це занадто?
Вам просто хочеться посперечатись? У Прохайтек відео називається - ARC B580 – "кривые тесты или подлог? Разбираемся и сравниваем с 4060 и…" Якщо це не звинувачення, то я не розумію, про що можна далі спілкуватись.

P.S. Судячи із всього, в нас тут частину людей тригернуло, бо українці масово продовжують споживати руснявий контент. Про що можна говорити, якщо в нас зараз на першому місці в Еппл М'юзік російська пісня.
pelia
Member

kairo: 10.04.2025 16:15 До речі, на днях русняві блогери Pro High Tech наїхали на Hardware Unboxed, начебто останні сфабрикували тести, коли показали, що карти Інтел Arc B580 мають сильну процесорозалежність. Hardware Unboxed провели усі тести детально заново і назвали руснявих аматорами. Відразу згадав, як на Оверах мені дехто розповідав, що свинособачі "техноблогери" кращі за західних.
спойлер
Так там взагалі стидоба. "Ми не тестували з 3600, оскільки продали його і більше немає". Стів там навіть писав що відправив би з задоволенням біднякам 3600, але не знає як, через санкції :rotate:
IronWithin
Member

kairo: 10.04.2025 18:25
Не тому вони не вірні, а тому що в теорії так не має бути
Не має бути що?
у пари людей, навіть не у нього одного.
В кого?
Припущення і звинувачення не тотожні, ви ж так любите посилання на вікіпедію, а в тлумачний словник глянути це занадто?
Вам просто хочеться посперечатись? У Прохайтек відео називається - ARC B580 – "кривые тесты или подлог? Разбираемся и сравниваем с 4060 и…" Якщо це не звинувачення, то я не розумію, про що можна далі спілкуватись.
На всі ці питання є відповіді у відео, яке ви вочевидь не стали навіть дивитися, зате вирішили написати своє "фі", коли це подібне стало нормою?
Останні ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації.
kairo
Member

IronWithin: 10.04.2025 18:38 На всі ці питання є відповіді у відео, яке ви вочевидь не стали навіть дивитися, зате вирішили написати своє "фі", коли це подібне стало нормою?
Останні ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації.
Я спеціально через вас передивився це лайно.
ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації
Хочу вірити, що це сарказм :laugh:
IronWithin
Member

pelia: 10.04.2025 18:37
kairo: 10.04.2025 16:15 До речі, на днях русняві блогери Pro High Tech наїхали на Hardware Unboxed, начебто останні сфабрикували тести, коли показали, що карти Інтел Arc B580 мають сильну процесорозалежність. Hardware Unboxed провели усі тести детально заново і назвали руснявих аматорами. Відразу згадав, як на Оверах мені дехто розповідав, що свинособачі "техноблогери" кращі за західних.
спойлер
Так там взагалі стидоба. "Ми не тестували з 3600, оскільки продали його і більше немає". Стів там навіть писав що відправив би з задоволенням біднякам 3600, але не знає як, через санкції :rotate:
От тільки відповідь зробили с 5600 і отримали ті ж данні, виявляється 3600 не потрібен був, і стидоба виявляється це ваші слова...

Відправлено через 9 хвилин 55 секунд:
kairo: 10.04.2025 18:40
IronWithin: 10.04.2025 18:38 На всі ці питання є відповіді у відео, яке ви вочевидь не стали навіть дивитися, зате вирішили написати своє "фі", коли це подібне стало нормою?
Я спеціально через вас передивився це лайно.
ваші слова у моєму світі відчуваю стануть епітафією для вашої репутації
Хочу вірити, що це сарказм :laugh:
Коли ви забуваєте що мова це лише інструмент для спілкування і розуміння людей, використовуючи пропагандистські лозунги - ви втрачаєте право на апеляцію до об'єктивності, я зрозуміло висловлююсь?
А те що люди споживають контент російською, а не тією якою вам подобається це взагалі що? краще знаєте що краще для інших? Не багато на себе взяли?
Це не сарказм, так продовжите - будете спілкуватися тільки з божевільними й радикалами, ви зараз найкращий приклад того як пропаганда змушує людей деградувати запираючи знання в рамку мови\національності!
Kotya
Member

Угу, супер.
А, і версія на 8 гіг знов буде.
Кайф, мороженоє...

Щось поточна лінійка нвідіа, або оверпрайс, або безпонтове щось...
(плюс дефіцит і ще оверпрайс зверху)
:dontknow:
byaka
Member

Kotya: 10.04.2025 19:13 Угу, супер.
Кайф, мороженоє...

Сам гп rtx4060ti вже не витягує ультра в фулхд,те що текстури будуть виставленi на ультра глобально нiчого не помiняє.
Последний раз редактировалось byaka 10.04.2025 19:32, всего редактировалось 1 раз.
Геральт
Active Member

IronWithin: 10.04.2025 18:58 А те що люди споживають контент російською,
Зараз би вдавати, що не розумієш різницю між "руснявий контент" та "контент російською". І якого рашкованський канал захищати, чи взагалі обговорювати? Ну є вони десь там в себе, існують. Та й біс із ними. В інеті повно якісного контенту
FastBullet
Member

спойлер
Норм заруба)) Пора бі тут включиться и бенчерам и тестерам с украинских оверов))

Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Filabatya: 10.04.2025 16:17 Виводиш англійську на середній рівень і більше ніколи не дивишся цей плагіат у всьому. А чого варта тільки матриця в оригіналі наприклад :beer:
это уже необязательно)) ща все перводится "на лету", уже даже и звуковую дорожку могут на лету переводить)

Отправлено спустя 11 минут 30 секунд:
daesz: 10.04.2025 18:19
ну э таке))) це як я колись дивився Альфа чи злюки-бобри в перекладі канала ICTV)) це своя атмосфера))) That's wild!!!! Bussin'!!!!
daesz
Member

FastBullet: 10.04.2025 19:39
daesz: 10.04.2025 18:19
ну э таке))) це як я колись дивився Альфа чи злюки-бобри в перекладі канала ICTV)) це своя атмосфера))) That's wild!!!! Bussin'!!!!
Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
FastBullet
Member

daesz: 10.04.2025 20:00
FastBullet: 10.04.2025 19:39

Я дивлюсь на це трохи ширше)) Ось наприклад такий епізод навіть подивитись і навіть не знаючи мови, можно зрозуміти де класно звучить, а де слабенько))
daesz
Member

FastBullet: 10.04.2025 20:44
daesz: 10.04.2025 20:00
Я дивлюсь на це трохи ширше)) Ось наприклад такий епізод навіть подивитись і навіть не знаючи мови, можно зрозуміти де класно звучить, а де слабенько))
Помоєму в англійській найкраще звучить B-)

От приклад того як у не англійській (і навіть у не японській) звучить краще ніж в оригіналі (я про французську).
А ще можна побачити як російський переклад взагалі не передає суті, там де було "віддайте серця справі" (give your hearts (and soul - в англійській) to the cause) стало "іспонітє клятву" (яку не зрозуміло лол). Якщо глянути кацапський стопгєйм відео з "розборами польотів", то стає зрозуміло що це в рашці звичне діло - "отсєбятіни" напхати, яка ще й не рідко міняє суть :rotate:

Буває, що й російською гарно виходять фрагменти (тут, наприклад, емоції передані краще будь-яких похвал), але це швидше виключення із правил. Та й англійською цей же фрагмент настільки ж колоритний вийшов.
Последний раз редактировалось daesz 10.04.2025 21:07, всего редактировалось 1 раз.
MaxNew
Member

спойлер
HU ще та шарашкіна контора, переконався на особистому досвіді. Вони не тестують наново старі покоління карт(як мінімум) а просто ставлять минулий шаблон з моменту виходу.
Як мені здалось і це моя думка. HU має велику похибку в тестах з попередніми поколіннями з сучасними
Навіть наш Gecid більш адекватні цифри малює.
Kotya
Member

byaka: 10.04.2025 19:22
Kotya: 10.04.2025 19:13 Угу, супер.
Кайф, мороженоє...

Сам гп rtx4060ti вже не витягує ультра в фулхд,те що текстури будуть виставленi на ультра глобально нiчого не помiняє.
Ігри різні.
Іноді питання не в супер текстурах, а просто *тому що*.
Тому 8 гіг це просто мало, без деталей.
І чим далі, тим частіше - МАЛО.
daesz
Member

MaxNew: 10.04.2025 20:55 переконався на особистому досвіді
MaxNew: 10.04.2025 20:55 Як мені здалось і це моя думка.
:facepalm:
MaxNew: 10.04.2025 20:55 Навіть наш Gecid більш адекватні цифри малює.
Наш гелід тестує на засланих їм на огляд картах, які після огляду їдуть назад до якогось асуса чи гіги. Тому у всіх наступних тестах в яких дані по тій карті приводяться - це ті які показники які були зняті під час огляду. Хоча про що це я, експерт в темі ж із особистим досвідом :lol:
FastBullet
Member

MaxNew: 10.04.2025 20:55
спойлер
HU ще та шарашкіна контора, переконався на особистому досвіді. Вони не тестують наново старі покоління карт(як мінімум) а просто ставлять минулий шаблон з моменту виходу.
Як мені здалось і це моя думка. HU має велику похибку в тестах з попередніми поколіннями з сучасними
Навіть наш Gecid більш адекватні цифри малює.
а ви точно передивилися віповідь HU??? Бо там навіть пояснили де помилки у аматорів з протека
Kotya
Member

FastBullet: 10.04.2025 20:44можно зрозуміти де класно звучить, а де слабенько))
Це називається дубляж і озвучка.
Ваш кеп.
byaka
Member

Kotya: 10.04.2025 21:18
byaka: 10.04.2025 19:22
Ігри різні.
Іноді питання не в супер текстурах, а просто *тому що*.
Тому 8 гіг це просто мало, без деталей.
І чим далі, тим частіше - МАЛО.
Потрiбно розумiти що rtx5060ti у nvidia це вiдеокарта початкового рiвня,найчастiше проблема навiть не в 8гб ,а в оптимізаці конкретної гри Яскравим прикладом є TLOU2 де rtx4060ti домiнує над rx6700 при тому що гра споживае 10гб, а rx6700 має 12гб відеопам'яті.
https://www.techpowerup.com/review/the- ... ark/5.html
VladimirV
Member

FastBullet
Ну я продивився. Що каже автор каналу HU багато разів - ви тестуєте навантаження на ГПУ а не на ЦПУ. Тобто, в вас (у русні) ФПС не відрізняється на різних процесорах в КП2077 та в ПлагТейл Реквієм, - бо в першому ви ганяєте вбудований бенч Кіберпанку, а в іншому тест іде при 99% загрузці Б580 в чистому полі. і проци загружені на 9-10% 9800х3д, а 5600Х на 17-20%. А тестити, на думку НU, потрібно в КП де толпіще натовпу, ав Плагі в Містах, де теж натовп топчеться. Тобто умови, де буде затик в ЦП-залежність.
Алан Вейк 2 для нього теж "жахливий приклад", що там майже Фпс не відрізняється з трьома ЦП, бо "гра майже не грузить ЦП, зате важко нагружає ГПУ"
Цікаве питання, - а що тестимо цп чи гпу? 9800х3д тай же з кешем в "передбачуваних" іграх, де немає промахів в кеш, вочевидь випередить старий 5600, питання наскільки тут винна карта?
Він би ще в лінійку 2 зайшов потестити наприклад 5600 і 14900KS на 6Ггц. та хоч з 5090. Подивився я б на хайповову назву відео, вау 10 фпс в масПВП з 5090! (з 5600 звичайно) :super:
Ні, я вірю що арка дропає ФПС, особливо якщо місцями затик в процесор (типу налаштування натовпу, більше геометрії для ЦП). Можливо більше ніж Нвідіа або АМД, алеж і ті також будуть дропати при затику в ЦП.
Моралі не зрозумів.
Последний раз редактировалось VladimirV 10.04.2025 21:55, всего редактировалось 1 раз.
Ответить