FastBullet
Ну я продивився. Що каже автор каналу HU багато разів -
ви тестуєте навантаження на ГПУ а не на ЦПУ. Тобто, в вас (у русні) ФПС не відрізняється на різних процесорах в КП2077 та в ПлагТейл Реквієм, - бо в першому ви ганяєте вбудований бенч Кіберпанку, а в іншому тест іде при 99% загрузці Б580 в чистому полі. і проци загружені на 9-10% 9800х3д, а 5600Х на 17-20%. А тестити, на думку НU, потрібно в КП де толпіще натовпу, ав Плагі в Містах, де теж натовп топчеться. Тобто умови, де буде затик в ЦП-залежність.
Алан Вейк 2 для нього теж "жахливий приклад", що там майже Фпс не відрізняється з трьома ЦП, бо "гра майже не грузить ЦП, зате важко нагружає ГПУ"
Цікаве питання, - а що тестимо цп чи гпу? 9800х3д тай же з кешем в "передбачуваних" іграх, де немає промахів в кеш, вочевидь випередить старий 5600, питання наскільки тут винна карта?
Він би ще в лінійку 2 зайшов потестити наприклад 5600 і 14900KS на 6Ггц. та хоч з 5090. Подивився я б на хайповову назву відео, вау 10 фпс в масПВП з 5090! (з 5600 звичайно)
Ні, я вірю що арка дропає ФПС, особливо якщо місцями затик в процесор (типу налаштування натовпу, більше геометрії для ЦП). Можливо більше ніж Нвідіа або АМД, алеж і ті також будуть дропати при затику в ЦП.
Моралі не зрозумів.