так мова йде за другий ов. в першому точно такого не було, я довго в нього грав. яким чином, це зараз повинно заважати? у ов2 купа інших проблем і вони почались ще до релізу другою частини7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:53 Enjthesilence
Lol безкоштовний був с самого початку, перший ow 30$ коштував, відчуваєш різницю?
Новости
Последние статьи и обзоры
Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
Enjthesilence
Member
-
7mindfields
Member
або ти мало грав компетітів мод, або ти недостатньо грав soloq, я в цю гру грав з другого сезону в 2016, так що можеш не розповідати мені казкиEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:54так мова йде за другий ов. в першому точно такого не було, я довго в нього грав7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:53 Enjthesilence
Lol безкоштовний був с самого початку, перший ow 30$ коштував, відчуваєш різницю?
-
Enjthesilence
Member
давай мірятись хто довше грав, хах) я з релізу грав, виключно компететів. яке це має значення, до ситуації нинішнього дохлого ов2 і теми про фрі тріал д4?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:55або ти мало грав компетітів, або ти недостатньо грав soloq, я в цю гру грав з другого сезону в 2016Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:54
так мова йде за другий ов. в першому точно такого не було, я довго в нього грав
де логіка з тим, що блізи банять потенційних покупців їх контенту? де тут жлобство? жлобство, це коли банять чітаків не по залізу і ці потвори купляють собі іншу копію гри і на іншому аккаунті продовжують займатись цим лайном.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 09.04.2025 16:59, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Ще раз - покажи мені на прикладі іншої платної гри, де без використання експлойтів/читів можно отримати повне блокування?Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:57давай мірятись хто довше грав, хах) я з релізу грав, виключно компететів. яке це має значення, до ситуації нинішнього дохлого ов2 і теми про фрі тріал д4?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:55
або ти мало грав компетітів, або ти недостатньо грав soloq, я в цю гру грав з другого сезону в 2016
-
Enjthesilence
Member
овервотч 2 - ф2п гра в першій частині ніяких пермамент банів масових за репорти не було7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:59Ще раз - покажи мені на прикладі іншої платної гри, де без використання експлойтів/читів можно отримати повне блокування?Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:57
давай мірятись хто довше грав, хах) я з релізу грав, виключно компететів. яке це має значення, до ситуації нинішнього дохлого ов2 і теми про фрі тріал д4?
-
proos
Member
Дайте в стим ремейк 2 части, гады 
-
7mindfields
Member
ПовіривEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:00 в першій частині ніяких пермамент банів масових за репорти не було
-
Enjthesilence
Member
не вивозиш, розумію. ну такий неконструктивний ти хлопчик) ти заявляєш про якісь масові бани в першому ов ти і маєш це довести, як всім відомо: "тягар доведення лежить на тому, хто це говорить, а не на тому, хто це заперечує."7mindfields: ↑ 09.04.2025 17:02ПовіривEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:00 в першій частині ніяких пермамент банів масових за репорти не було
але навіть якщо ти зміг би це довести, все ще незрозуміло, яким чином пермач робить з блізардів жлобів, якщо забанив людину вони буквально зменшують кількість споживачів свого продукту, які потенційно могли б заносити їм грошикі, де тут логіка?
-
7mindfields
Member
Та я вже зрозумів, що ти повний казуал, який не може скласти 2+2 і не бачить основних проблем гри через жадібність компанії, і чому гра знаходиться в такому стані наразіEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:08не вивозиш, розумію. ну такий неконструктивний ти хлопчик) ти заявляєш про якісь масові бани в першому ов ти і маєш це довести, як всім відомо: "тягар доведення лежить на тому, хто це говорить, а не на тому, хто це заперечує."
але навіть якщо ти зміг би це довести, все ще незрозуміло, яким чином пермач робить з блізардів жлобів, якщо забанив людину вони буквально зменшують кількість споживачів свого продукту, які потенційно могли б заносити їм грошикі, де тут логіка?
-
Enjthesilence
Member
я повний казуал, ок. а ти балабол) чисто зайшов, накинув лайна без пруфів і злився.7mindfields: ↑ 09.04.2025 17:15Та я вже зрозумів, що ти повний казуал, який не може скласти 2+2 і не бачить основних проблем гри через жадібність компанії, і чому вона знаходиться в такому стані наразіEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:08
не вивозиш, розумію. ну такий неконструктивний ти хлопчик) ти заявляєш про якісь масові бани в першому ов ти і маєш це довести, як всім відомо: "тягар доведення лежить на тому, хто це говорить, а не на тому, хто це заперечує."
-
7mindfields
Member
було свого часу декілька акаунтів і більше 3000 годин в змагальному режимі, була реальна можливість перевірити бани, в тому числі за неметових вантрік персонажів, я ж кажу, ти або тільки квіки фармив, або грав тільки у премейдах постійно, або не грав на dd в ціломуEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:18я повний казуал, ок. а ти балабол) чисто зайшов, накинув лайна без пруфів і злився.7mindfields: ↑ 09.04.2025 17:15
Та я вже зрозумів, що ти повний казуал, який не може скласти 2+2 і не бачить основних проблем гри через жадібність компанії, і чому вона знаходиться в такому стані наразі
Головне продовжуй вірити у святість блізів і що вони все роблять правильно
-
LordTornado
Member
А почему тогда другие компании дают бесплатную неделю без ограничений? В своё время я неделю бесплатно играл в TESO (никаких ограничений) - в итоге игру купил. Осенью прошлого года неделю бесплатно играл в Фоллаут 76 (без ограничений) - игру купил. Мне не жалко купить хорошую игру, разработчики которой относятся к игрокам по человечески. Именно так это работает.Seraphim: ↑ 09.04.2025 15:23 А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні? це так не працює... хоча я так за двое безкоштовних вихідних dying light2 пройшов![]()
-
kairo
Member
LordTornado
Обидві гри, це ММО від однієї компанії. І до Бесідки питань вистачає. Ви рахуєте, що реліз Ф76, це приклад хорошого ставлення до покупців?
Так, щоб хтось давав безкоштовно пограти тиждень без обмежень, це дуже і дуже рідко буває.
Обидві гри, це ММО від однієї компанії. І до Бесідки питань вистачає. Ви рахуєте, що реліз Ф76, це приклад хорошого ставлення до покупців?
Так, щоб хтось давав безкоштовно пограти тиждень без обмежень, це дуже і дуже рідко буває.
-
Kashtan
Member
Це не врятує це посміховисько на справжнє диябло.
- спойлер
- Абсолютне розчарування в сюжеті доповнення, коли замість самого протагоніста випускають його собаку. Тобто будуть тягнути кота за хвоста ще багато років по сюжету? Хоча про який сюжет я заїкаюсь в цьому недоробку...
-
daesz
Member
Маніпуляція фактами, у вові на 20 рівні можна продовжувати грати і пройти ВСІ квести у ВСІХ локаціях і навіть ВСІ данжі глянути за винятком тих, що з актуального доповнення. При тому обмеження по часу ("вихідні") також немає.Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:12 який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав.
Читав, що навіть є гільдії лвл20 гравців.
Пояснити різницю?
Сорс : так пройшов кампанію ДХ в легіоні + всі локи з легіону + всі данжі. При тому грав я його коли на вулиці був уже БФА.
-
Enjthesilence
Member
навіщо мені це пояснювати? тут є обмеження, як по лвлу так і часу, які питання до розробників?)daesz: ↑ 09.04.2025 18:53Маніпуляція фактами, у вові на 20 рівні можна продовжувати грати і пройти ВСІ квести у ВСІХ локаціях і навіть ВСІ данжі глянути за винятком тих, що з актуального доповнення. При тому обмеження по часу ("вихідні") також немає.Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:12 який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав.
Читав, що навіть є гільдії лвл20 гравців.
Пояснити різницю?
Сорс : так пройшов кампанію ДХ в легіоні + всі локи з легіону + всі данжі. При тому грав я його коли на вулиці був уже БФА.
так грати у вов на 20лвл - це круто, беззаперечно.
Відправлено через 2 хвилини :
хоч 10000 годин ти награв, мені байдуже, хоча співчуваю трохи. але ж пруфи якісь будуть чи як? що там з мас пермачами в першому ов? актибліз є за що сварити, але ти накинув маячню)7mindfields: ↑ 09.04.2025 17:29було свого часу декілька акаунтів і більше 3000 годин в змагальному режимі, була реальна можливість перевірити бани, в тому числі за неметових вантрік персонажів, я ж кажу, ти або тільки квіки фармив, або грав тільки у премейдах постійно, або не грав на dd в ціломуEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 17:18
я повний казуал, ок. а ти балабол) чисто зайшов, накинув лайна без пруфів і злився.
Головне продовжуй вірити у святість блізів і що вони все роблять правильно
-
daesz
Member
Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:12 вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав.
Питання не до розроників, а до вас, бо ви привели вов у приклад, хоча там зовсім інші умови були.Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 20:24 тут є обмеження, як по лвлу так і часу, які питання до розробників?)
які питання до розробників?)
А що сторі контент на 60 якось відрізняється?Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 20:24 так грати у вов на 20лвл - це круто, беззаперечно.
Злив зараховано tho
-
Skiff93
Member
Купити за 3к донатнтй смітник?Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 15:15жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?LordTornado: ↑ 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
Я не знаю больших жлoбoв, чем Близзард. Недавно была неделя бесплатной игры в Диабло 4, так по достижению 20 лвл тебя выкидывало из игры и писало "купите Диабло 4". Причём если идти только по сюжету и стараться не убивать много мобов, то после определённого сюжетного задания тебе сразу докидывает опыт до 20 лвл и выкидывает из игры. Мой перс после этого квеста с 12 лвл сразу стал 20 лвл...
Але через півроку вкинь ще 1000+ грн, щоб мобів пофармити в нових локаціях (і то не точно).
Зайди в Battle.net і глянь на той трешак.
У Блізів ніяких регіональних цін ніколи не було і їх скидки - курам насміх.
Я років два тому купив Reforged за 300 з чимось грн. Бо ультрапровал, що всіх бісив...
Пройшов Diablo 4? Що ти куриш?
Розберись, а потім вигороджувати намагайся.
-
AssayMAS
Member
это достижение типо скачал ИнтернетSkiff93: ↑ 09.04.2025 23:54Пройшов Diablo
еще в Д2 просто что бы одеть одного перса для PvP на "новом не ОФФ сервере" надо 100+часов, а их у тя может быть не ограничено много - на разных учётках. А много учеток надо чтобы хранить вещи для торговли - что бы уложиться в 50+часов... во общем у меня лежал с монитором листик на котором были записаны логины пароли от десятка учеток с хламом.
-
tablestikus
Member
Так хтось стоїть біля тебе з пістолетом у скроні змушуєє купляти?Skiff93: ↑ 09.04.2025 23:54Купити за 3к донатнтй смітник?Enjthesilence: ↑ 09.04.2025 15:15
жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Але через півроку вкинь ще 1000+ грн, щоб мобів пофармити в нових локаціях (і то не точно).
Зайди в Battle.net і глянь на той трешак.
У Блізів ніяких регіональних цін ніколи не було і їх скидки - курам насміх.
Я років два тому купив Reforged за 300 з чимось грн. Бо ультрапровал, що всіх бісив...
Пройшов Diablo 4? Що ти куриш?
Розберись, а потім вигороджувати намагайся.![]()