Контракт не може протирічити законодавству, тож якщо non-compete відмінили, то можно плюнути і розтерти.
Але перед цим проконсультуватися з адвокатом
У китайців своє королівство. Я, чесно кажучи, не знаю чи вони підпорядковуються правилам FTC. Тут не знаю.dead_rat: ↑ 09.04.2025 20:54VolandInferno
Контракт не може протирічити законодавству, тож якщо non-compete відмінили, то можно плюнути і розтерти.
Але перед цим проконсультуватися з адвокатом
я бачив шикарний рядок "5 років заборонено казати погане про компанію після звільнення"VolandInferno: ↑ 09.04.2025 20:14Взагалі, чи ви в Гуглі працюєте?)JKrl: ↑ 09.04.2025 20:12Нон-компіт відмінили вже пару років як.
Бо я ось вчора перепідсував річний комплаєнс, мені не те що заборонено влаштовуватись до конкурентів після звільнення 24 місяці. Заборонено навіть щоб члени родини чи чоловік/дружина працювали у конкурентів. Або звільнення.
AB 1076VolandInferno: ↑ 09.04.2025 20:14Взагалі, чи ви в Гуглі працюєте?)JKrl: ↑ 09.04.2025 20:12Нон-компіт відмінили вже пару років як.
Бо я ось вчора перепідсував річний комплаєнс, мені не те що заборонено влаштовуватись до конкурентів після звільнення 24 місяці. Заборонено навіть щоб члени родини чи чоловік/дружина працювали у конкурентів. Або звільнення.