Nvidia випустила ШІ-помічника Project G‑Assist

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

Отличная новость, можно будет попросить кортану его отключить, а г-ASSист попросить удалить кортану
_Andrik_
Member

Повідомлення

DuckRider: 25.03.2025 20:47 Отличная новость, можно будет попросить кортану его отключить, а г-ASSист попросить удалить кортану
Ну тут вийде дисонанс, як можна просити вимкнути щось ,якщо воно вже вимкнуте :dontknow: .Битва розумів відбудеться :laugh:
FastBullet
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.03.2025 20:22
Kullerok: 25.03.2025 16:40 Короме нытья, тут будет хоть один полезный комент? Кто уже пользовался?
звичайний чатік, ну типу можна налаштувати підсвітку клавіатури командою :D там в прикладах він компілює плагін для твітча, чи попросити зробити аналіз перфомансу з графіком, чи питати щось про ігри, гайди на ходу)) нічого прям дуже цікавого, можливо в майбутньому буде кращий функціонал. норм фішка для "чайників", він дає нормальні поради, аналізуючи перфоманс гри, типу оптимізації налаштувань, апскейлерів чи разгону гпу і тд. хочу потестити як він гпу самостійно оверлокне, наскільки стабільно.

В новому оновлені нвідіапп є можливість тепер налаштувати самостійно відсоток вхідної роздільної здатності для длсс
спойлер
Зображення
Відправлено через 21 хвилину 45 секунд:
FastBullet: 25.03.2025 18:16 А куда делись хомяки с 4060 и 4060 Ти 8 гб))) ????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хомяки - ваш выход :lol: :lol: :lol: :lol:
куди подівались власники 7900хтх? що там з фср4 і чатіком червоних? біда, ліза заборонила. прикол, нє?
А шо з 7900ХТХ не так?? Вона все ще швидша в растрі ніж 9070ХТ, там ті самі технологіії що і до виходу 9070ХТ...Звідки паніка???
P.S. До речі якщо ви не в курсі, навіть на 9070ХТ FSR4 працює на ALU, але звідки вам таке може бути відоме :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Отправлено спустя 36 секунд:
7mindfields: 25.03.2025 20:44
FastBullet: 25.03.2025 18:16 А куда делись хомяки с 4060 и 4060 Ти 8 гб))) ????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Те что рассказывали, что 4060 лучше, чем 3060 12 Гб)) Оказывается на 4060 G Assist просто напросто не работает :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Хомяки - ваш выход :lol: :lol: :lol: :lol:
Куплю в тебе 4060ti за безцінь
Жебракуєшь))??
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 21:12

звичайний чатік, ну типу можна налаштувати підсвітку клавіатури командою :D там в прикладах він компілює плагін для твітча, чи попросити зробити аналіз перфомансу з графіком, чи питати щось про ігри, гайди на ходу)) нічого прям дуже цікавого, можливо в майбутньому буде кращий функціонал. норм фішка для "чайників", він дає нормальні поради, аналізуючи перфоманс гри, типу оптимізації налаштувань, апскейлерів чи разгону гпу і тд. хочу потестити як він гпу самостійно оверлокне, наскільки стабільно.

В новому оновлені нвідіапп є можливість тепер налаштувати самостійно відсоток вхідної роздільної здатності для длсс
спойлер
Зображення
Відправлено через 21 хвилину 45 секунд:

куди подівались власники 7900хтх? що там з фср4 і чатіком червоних? біда, ліза заборонила. прикол, нє?
А шо з 7900ХТХ не так?? Вона все ще швидша в растрі ніж 9070ХТ, там ті самі технологіії що і до виходу 9070ХТ...Звідки паніка???
P.S. До речі якщо ви не в курсі, навіть на 9070ХТ FSR4 працює на ALU, але звідки вам таке може бути відоме :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

7mindfields: 25.03.2025 20:44
Куплю в тебе 4060ti за безцінь
Жебракуєшь))??
тригернувся знатно, але ж який потік думок. ну ж бо увімкни фср4 на 7900хтх :popcorn:
FastBullet
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.03.2025 21:27
FastBullet: 25.03.2025 21:12

Жебракуєшь))??
тригернувся знатно, але ж який потік думок. ну ж бо увімкни фср4 на 7900хтх :popcorn:
ты снова свое невежество выдаешь за ум :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Открываем и смотрим, а нет никаких тензорных блоков а все операции машинного обучения с помошью SIMD выполняется на ALU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И ты еще после этого еще что-то будешь мне предъявлять?????? Да ты ж понятия не имеешь о чем гворишь)))

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
P.S. Хоят уверен почти на 100%,что ты на этот слайд будешь смотреть как баран на новые ворота)))
Вкладення
rdna_4_1.jpg
Tiufin
Member

Повідомлення

Kullerok: 25.03.2025 16:40 Короме нытья, тут будет хоть один полезный комент? Кто уже пользовался?
звичайний чатік, ну типу можна налаштувати підсвітку клавіатури командою :D там в прикладах він компілює плагін для твітча, чи попросити зробити аналіз перфомансу з графіком, чи питати щось про ігри, гайди на ходу)) нічого прям дуже цікавого, можливо в майбутньому буде кращий функціонал. норм фішка для "чайників", він дає нормальні поради, аналізуючи перфоманс гри, типу оптимізації налаштувань, апскейлерів чи разгону гпу і тд.
Так а воно може підказати, які для конкретної гри треба виставити налаштування всіляких хроматичних аберацій, тіней, туманів, тощо- щоб в результаті було оптимально- тобто не сильно погіршило картинку, але значно покращило фпс? Чи всі рекомендації закінчуються на тому, щоб включити длсс та фреймген?

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Telcontar: 25.03.2025 19:16
Tiufin: 25.03.2025 16:37 От щодо хвилин - тут би не погодився ) зараз в іграх така купа графічних налаштувань, що поки все переклацаєш та зрозумієш як воно впливає на картинку - вже замахаєшся та передумаєш грати :) оце бісить, і тут би реально якийсь ШІ став би в нагоді. Але, судячи з прикладів з новини, він так не вміє.
Кілька хвилин, шукаєте огляди по оптимізації і порівнянню картинки на різних налаштуваннях і нема проблем. :beer:
Дякую. Так, напевно, це найкращий варіант.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:12
Enjthesilence: 25.03.2025 21:27

ты снова свое невежество выдаешь за ум :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Открываем и смотрим, а нет никаких тензорных блоков а все операции машинного обучения с помошью SIMD выполняется на ALU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И ты еще после этого еще что-то будешь мне предъявлять?????? Да ты ж понятия не имеешь о чем гворишь)))

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
P.S. Хоят уверен почти на 100%,что ты на этот слайд будешь смотреть как баран на новые ворота)))
так можна на 7900хтх пограти з фср4, чи ні? ти на пряме питання відповіси, чи ще одне простирадло буде?
FastBullet
Member

Повідомлення

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ой ржу с тебя ))) я написал, что FSR4 работает на ALU RDNA4, а ты приплел сюда RDNA3 и при этом рассказываешь , что я там знатно протупил :lol: :lol: :lol: :lol:
Так работает FSR4 на ALU или нет ??? Или ты согласен что бредятину написал ???
vmsolver
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:12Открываем и смотрим, а нет никаких тензорных блоков а все операции машинного обучения с помошью SIMD выполняется на ALU
Да, нет никаких тензорных блоков, никаких! (четыре)
спойлер
aiaccel.png
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:28 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ой ржу с тебя ))) я написал, что FSR4 работает на ALU RDNA4, а ты приплел сюда RDNA3 и при этом рассказываешь , что я там знатно протупил :lol: :lol: :lol: :lol:
ой як гарно) я написав, що фср4 не працює на найпродуктивнішій карті радеон. я знаю, чому воно не працює і тебе наче не просив розповісти про причини цього, не розумію чому тебе серденько це так тригерить, хоча ні, це я також розумію.
FastBullet
Member

Повідомлення

vmsolver: 25.03.2025 22:32
FastBullet: 25.03.2025 22:12Открываем и смотрим, а нет никаких тензорных блоков а все операции машинного обучения с помошью SIMD выполняется на ALU
спойлер
aiaccel.png
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С чего ты взял что это тензорные блоки???? Это ALU блоки, на которых и выполняется. Я так и сказал, машинное обучние в RDNA выполняется на ALU блоках. Какие еще вопросы???
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Tiufin: 25.03.2025 22:16 Так а воно може підказати, які для конкретної гри треба виставити налаштування всіляких хроматичних аберацій, тіней, туманів, тощо- щоб в результаті було оптимально- тобто не сильно погіршило картинку, але значно покращило фпс? Чи всі рекомендації закінчуються на тому, щоб включити длсс та фреймген?
всілякі хроматичні аберації, розмиття і блуми - це вподобання особисто кожного, як воно може тобі це вимкнути? воно може пояснити за що відповідає те чи інше налаштування і запропонувати понизити якісь налаштування, якщо не отримуєш цільової продуктивності.
звичайно найкращий варіант це все ще: https://www.youtube.com/@benchmarking4386/videos де кожне налаштування показують окремо з вартістю продуктивності
Rederst
Member

Повідомлення

Не мала баба клопоту поставила ШІ. :laugh:
FastBullet
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.03.2025 22:33
FastBullet: 25.03.2025 22:28 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ой як гарно) я написав, що фср4 не працює на найпродуктивнішій карті радеон. я знаю, чому воно не працює і тебе наче не просив розповісти про причини цього, не розумію чому тебе серденько це так тригерить, хоча ні, це я також розумію.
ага)) ты и знаешь)) не смеши меня хоть)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:42
Enjthesilence: 25.03.2025 22:33

та попустився вже б, навіщо продовжуєш цей сором?) ну не працює фср4 з 7900хтх, нічого страшного. головне - прогрес в цьому питанні! :idea: , так трохи запізнивсь радеон з тензорами, так топ червоних не може в чатік і нормальний апскейлер, тебе це з часом відпустить. ти диви, навіть слайдів з презентації назбирав, готувався)) але найсмішніше, що я навіть не питав чого, а воно все одно розумника вмикає. дякую, підняв настрій.
vmsolver
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:38
vmsolver: 25.03.2025 22:32
спойлер
aiaccel.png
С чего ты взял что это тензорные блоки???? Это ALU блоки, на которых и выполняется. Я так и сказал, машинное обучние в RDNA выполняется на ALU блоках. Какие еще вопросы???
Тензоры это и есть матрицы :-P
Tensor-core в Nvidia, раз вы используете её терминологию, тоже подключены напрямую к регистровому файлу как и АЛУ, фактически являются частью общей системы команд. Поэтому вопрос только один, может хватит нести бред?

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Смех без причины...
FastBullet
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 25.03.2025 22:48
FastBullet: 25.03.2025 22:42

та попустився вже б, навіщо продовжуєш цей сором?) ну не працює фср4 з 7900хтх, нічого страшного. головне - прогрес в цьому питанні! :idea: , так трохи запізнивсь радеон з тензорами, так топ червоних не може в чатік і нормальний апскейлер, тебе це з часом відпустить. ти диви, навіть слайдів з презентації назбирав, готувався)) але найсмішніше, що я навіть не питав чого, а воно все одно розумника вмикає. дякую, підняв настрій.
какими тензорами??? шо ты несешь за дичь??? опять невежество свое несешь в масыы)) еще и по "умника" косишь и пытаешься приплести фср4 и 7900ХТХ, это твоя какая-то фантазия))
Ты лучше раскажи какие такие тензоры и где ты увидел что машинное обучение в РДНА4 не рабботает на ALU :lol: :lol: :lol: :lol:
Давай по теме, а не свою бредятину тут развел)))

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
vmsolver: 25.03.2025 22:51
FastBullet: 25.03.2025 22:38
Тензоры это и есть матрицы :-P
Tensor-core в Nvidia, раз вы используете её терминологию, тоже подключены напрямую к регистровому файлу как и АЛУ, фактически являются частью общей системы команд. Поэтому вопрос только один, может хватит нести бред?

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Смех без причины...
Те́нзор (от лат. tensus, «напряжённый») — применяемый в математике и физике математический объект линейной алгебры, заданный на векторном пространстве конечной размерности.
Ма́трица — математический объект, записываемый в виде прямоугольной таблицы элементов кольца или поля (например, целых, действительных или комплексных чисел), который представляет собой совокупность строк и столбцов, на пересечении которых находятся его элементы. Количество строк и столбцов задаёт размер матрицы
ВЫВОД - матрица это и есть тензор)) квадрат и есть треугольник, а площадь и есть уменожение, а земля и есть марс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:52
Enjthesilence: 25.03.2025 22:48

какими тензорами??? шо ты несешь за дичь??? опять невежество свое несешь в масыы)) еще и по "умника" косишь и пытаешься приплести фср4 и 7900ХТХ, это твоя какая-то фантазия))
Ты лучше раскажи какие такие тензоры и где ты увидел что машинное обучение в РДНА4 не рабботает на ALU :lol: :lol: :lol: :lol:
ти щось сплутав, фантазії про фср4 - це до власників 7900хтх B-)
але ж бачу що вавка в твоїй голові таки є, в мутік кину, ти не вивозиш
FastBullet
Member

Повідомлення

Как паз причина есть, и причина это ты)))

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Enjthesilence: 25.03.2025 22:56
FastBullet: 25.03.2025 22:52

ти щось сплутав, фантазії про фср4 - це до власників 7900хтх B-)
але ж бачу що вавка в твоїй голові таки є, в мутік кину, ти не вивозиш
та хватит тут уже нести оскорбления)) клуон несчастный)) ты по теме скажешь))??? как в РДНА4 обрабатываются матрицы???
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FastBullet: 25.03.2025 22:56 ВЫВОД - матрица это и есть тензор)) квадрат и есть треугольник, а площадь и есть уменожение, а земля и есть марс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ні, все ж таки пєрли в тебе нормальні, поки без муту
Відповісти