S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вже окупився і приносить прибуток

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SimplySorc
Member

Повідомлення

Robostyle: 19.12.2024 11:18 Royalfree
Ты че оборзел критиковать? Бот с болот, обираешь наше всьо? Низзя, можно только хорошее

А пока держи патч на 120 Гб. І не сумуй :gigi:
не правлять - як так можна, вилизуйте гру хочу 240 фпс на ПЕЧ260!!!111211111
Правлять - як так можна, знову 130гб качати - жорсткий диск не резиновий!11111
19.12.2024 12:35 Видано попередження:
2.4 Мат
Олег963
Member

Повідомлення

AFU_power: 19.12.2024 11:35 110гб новий патч...
не знаю хіба це проблема з норм інетом це зробити каву і не допити!
Robostyle
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.12.2024 11:31
Занадто товсто
Так толсто, что уже несколько таких комментов от сектантов, а я даже и не троллил никого.
Skiff93
Member

Повідомлення

VovaII: 19.12.2024 11:25 Це що все? Правити баги далі не будуть? — Я так цю новину розумію. :(
Я їх 2-3 штуки за всю гру зустрів, хоч грав піратки на момент релізу, саме баги, які заважали квестам, але не ламали їх проходження повністю.
Затупи інтелекту: деякі вороги не бачили мене майже впритул, NPC йшли в стіну.
Єдине - двічі качав нові версії бо вилітало в конкретних сюжетних моментах і далі неможливо було пройти.
Ну NPC який посеред бару дзюрив через штани :lol:
Нічого критичного і того що б сильно ломало атмосферу.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Skiff93: 19.12.2024 13:14Ну NPC який посеред бару дзюрив через штани
Ну це взагалі не баг, такі персонажі і в реальному світі зустрічаються :lol:
Nutbar
Member

Повідомлення

Геральт: 19.12.2024 11:34 От і добре, пиляйте вже DLC, тоді W3 по часу обійде :super:
Ого, це ви по другому колу пішли? В мене проходження зайняло 88 годин, при тому що локації тупо пилососив, під кожний кущ заглядав :)
Може моди на ребаланс витривалості і ваги вплинули.
taras_cs
Member

Повідомлення

AFU_power: 19.12.2024 11:35 110гб новий патч...
Згадую 1998 рік, коли в мене ще не було компа, грав по друзях.
Тоді вийшов патч на Fallout 2 трохи більший за 50 МБ. Це була половина розміру папки Windows на той час, всі були в шоці.
Геральт
Member

Повідомлення

Nutbar
По першому. Десь після Ікара вирішив рестартнути. Без гейплейних модів, Ветеран. Досить багато повзав з перевантаженням.
AFU_power
Member

Повідомлення

Олег963
Я за цей час встиг половину длц фантом ліберті до кібера пройти а всеодно ще 80%
unlnu
Member

Повідомлення

Десь читав, що мають задумку на екранізацію гри у співпраці з Нетфлікс.
А поки що маєму першу спробу від аматорів ентузіастів https://x.com/ruslanskywalker/status/18 ... 6428808472
Барбарис
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.12.2024 13:30
Геральт: 19.12.2024 11:34 От і добре, пиляйте вже DLC, тоді W3 по часу обійде :super:
Ого, це ви по другому колу пішли? В мене проходження зайняло 88 годин, при тому що локації тупо пилососив, під кожний кущ заглядав :)
Може моди на ребаланс витривалості і ваги вплинули.
Точно вплинули: 100 годин пилосмока(з них з алмазом може 40) і зараз тільки до НДІЧАЗ треба відправлятись.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.12.2024 13:30 В мене проходження зайняло 88 годин, при тому що локації тупо пилососив, під кожний кущ заглядав :)
От тіки не треба про кожний кущ і 88 годин розказувати.
Nutbar
Member

Повідомлення

Барбарис
Такий геймплей це знущання, просто неповага до гравців. На мою думку, системи витривалості, дії енергетиків, фасттревелу, сховища та багато чого іншого мають бути перероблені. Не мають пусте повзання/ходіння/біготня займати стільки часу.

А яким чином ви отримали алмаз так рано?
Eduard1980: 19.12.2024 15:51 От тіки не треба про кожний кущ і 88 годин розказувати.
Можу карту показати. Кожна точка інтересу була ретельно обшукана :)
Samilo
Member

Повідомлення

Олег963
Олєг, може ти досі не помітив але за вікном війна.
І така для звична для тебе річ як інтернет, для деяких розкіш.
Від мого місця проживання до кордону з під@рами рівно 46 км. Одні інтернети з кавами
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.12.2024 15:55А яким чином ви отримали алмаз так рано?
Можна отримати одразу після виходу з Малої зони, якщо піти до Янова і там застрибнути на бункер Іскри.
Nutbar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 19.12.2024 15:59 Можна отримати одразу після виходу з Малої зони, якщо піти до Янова і там застрибнути на бункер Іскри.
Воно то можна, але
1) Це інший кінець карти
2) Не знаючи конкретної локації, ви туди не підете так рано
3) На той бункер так легко не застрибнути
4) Треба або ставити мод на покращення паркуру, або дивитись гайди

І якщо все це робити, то не розумію чому просто не поставити мод на ребаланс ваги. Топова броня на початку гри куди більше руйнує задумку.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.12.2024 16:03На той бункер так легко не застрибнути
Треба дотягнути бочку чи коробку від локації поруч.
Nutbar: 19.12.2024 16:03Топова броня на початку гри куди більше руйнує задумку.
На початку її ще майже нереально забезпечувати, ремонт після ходки може коштувати більше за весь хабар.
Хоча збільшення ваги на +25 кг (з апгрейдами) то дуже круто.

P.S. Ключовий параметр броні - захист від фіз. дамагу, має кап, тому з артефактом Компас (+4 захист) будь-яка навіть базова бронька (+1 захист) досягає цього капу так само як топовий екзоскелет, при цьому коштує набагато дешевше і простіше в обслуговуванні і ремонті.
Nutbar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 19.12.2024 16:09 Ключовий параметр броні - захист від фіз. дамагу, має кап, тому з артефактом Компас (+4 захист) будь-яка навіть базова бронька (+1 захист) досягає цього капу так само як топовий екзоскелет, при цьому коштує набагато дешевше і простіше в обслуговуванні і ремонті.
До речі, я б хотів десь бачити свої загальні резисти з врахуванням артефактів. Дуже цього не висчатає. І ваша правда, щоб її утримувати треба прям всіх до нитки оббирати і ходити з ящиків пляшки збирати :)
Eduard1980
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.12.2024 15:55
Eduard1980: 19.12.2024 15:51 От тіки не треба про кожний кущ і 88 годин розказувати.
Можу карту показати. Кожна точка інтересу була ретельно обшукана :)
Не треба карту показувати, точки інтересу і кожен кущ то зовсім різні речі. Точки інтересу у спідранера відрізняються від точок інтересу досліджувача зони.
В мене вчора дорога від смітника до схрону журналіста на затоні зайняла більше двох годин, а ти тут встьогуєш про кожен куст за 88 годин.
Nutbar
Member

Повідомлення

Eduard1980: 19.12.2024 16:23 Не треба карту показувати, точки інтересу і кожен кущ то зовсім різні речі. Точки інтересу у спідранера відрізняються від точок інтересу досліджувача зони.
В мене вчора дорога від смітника до схрону журналіста на затоні зайняла більше двох годин, а ти тут встьогуєш про кожен куст за 88 годин.
88 годин це спідран? :lol: Я просто не став миритися з низькою витривалістю на настільки великій карті і трохи полегшив собі життя. Якщо вам цікаво рухатися зі швидкістю 1км/г з постійним перевантаженням, то ваше право.

А точки інтересу це не тільки мітки на карті, а й будь що цікаве, що вдалось помітити очами чи на карті. По основному квесту взагалі довгий час не йшов. Всі допи закриті, дуже багато сховків знайдено, всі головоломки розгадані. Якби десь можна було подивитись статистику, то впевнений, що розвіданого було б навіть більше, ніж у вас.
Відповісти