ну це дійсно гарна новина, мої вітання GSC

одно другому не мешаетRoyalfree: ↑ 19.12.2024 11:08 лучше бы исправили многочисленные баги и недоработки, а не об успехах рапортовали.
так і єfantomrulezz: ↑ 19.12.2024 11:08 Гарній грі - гарні продажі![]()
Хоча підозрюю, що окупилась вона ще до виходу через контракт з МС та виход у геймпасс
Свіжий патч 1.1Royalfree: ↑ 19.12.2024 11:08 лучше бы исправили многочисленные баги и недоработки, а не об успехах рапортовали.
Занадто товстоRobostyle: ↑ 19.12.2024 11:18 Royalfree
Ты че оборзел критиковать? Бот с болот, обираешь наше всьо? Низзя, можно только хорошее
А пока держи патч на 120 Гб. І не сумуй![]()
Скоріше навпаки - є на що підтримати команду та заробити ще грошенят на нормальній грі + доповнення до неї.
Навіщо жаліти копійки для полірування, якщо можна з гарною репутацією тепер продати ще більше й продовжити розробку нових доповнень й ігор? Це хороший знак. Подивись на кіберпанк зараз і згадай треш на старті. Зараз це одна з найоптимізованіших великих ігор. Тільки нещодавно ще одне велике оновлення вийшло
Как же вовремя нам подвели оптоволокно...AFU_power: ↑ 19.12.2024 11:35 110гб новий патч...
вечером буду после 20.00 дома, обязательно напишу, качал с "Нексуса" - название не вспомню, примерно неделю назад, думаю за это время его ещё доработали
Коли дороблять 2