Огляд ігрового мікрофона ASUS ROG Carnyx. Голос твоєї гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ROG__84
Member

Повідомлення

ALT-F13: 26.04.2024 04:31
ROG__84: 25.04.2024 15:55 Вот мне чисто интиресно почему так все хэйтят Armoury Crate?
Лично меня в этом приложении смущает только тот факт что увеличиваюся задержки памяти 3-5нс, что не совсем критично, а так проблем с этим софтом не выявлено, в том, что asus внедряет все свои продукты в одну экосистему также не вижу ничего плохого, сейчас все так делают, та же nvidia app обьединила все свои продукты в одно приложене-работает все ок.
Бо це якесь прокляття... На одній з систем він в мене просто відмовляється інсталюватися, як не скачи з бубном. На основному ПК - працює, але краще б мабуть теж не робив, бо налаштовувати підсвітку (мать+відео) не тільки незручно, а воно ще й підвисає, злітає, а ще й автоматично намагається перехопити керування підсвіткою пам'яті (не дає Kingston Fury CTRL працювати). Інтеграція з Razer Chroma через Chroma Studio наче є, а наче й немає...

Нічого страшного у "одному великому додатку" немає тільки тоді, коли він працює бездоганно. У тих же Razer теж Synapse досить монументальний, але не глючить - а в мене на ньому зав'язано десь 15 девайсів Razer в системі (і при цьому там ще й все чудово синхронізується через акаунт)... Але там периферія, а на Armoury Crate "висять" більш системні компоненти ж.
Значит мне повезло, на двух пк пользовася все ок, глюков замечено не было.
По подсветке тоже все просто и понятно, как настроил так и рабртает, мож траблы с компонентами других производителей не знаю :-/
waryag
Member

Повідомлення

ROG__84: 25.04.2024 15:55Вот мне чисто интиресно почему так все хэйтят Armoury Crate?
Переутяжеленое тупящее приложение с ограниченным функционалом и неудобным интерфейсом. Например, там я не смог ни настроить вентиляторы, ни отключить подсветку.
Відповісти