Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.9.2 з підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kawalot
Member

Повідомлення

Захар Беркут
В мене рх 474 в простої жерла 18-20 Вт. Ця, до оновлення драйверів, до 11-12 Вт опускалась.
Earanak
Member

Повідомлення

Как же легко в комментах триггернуть челов :lol:
Вообще удивительно что кому то есть дело у кого какая видяха или процессор, пфф...
Востаннє редагувалось 21.09.2023 16:22 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

kawalot: 21.09.2023 16:13 Захар Беркут
В мене рх 474 в простої жерла 18-20 Вт. Ця, до оновлення драйверів, до 11-12 Вт опускалась.
Так то трохи драйвер АМД занижує від реального споживання, в АІДІ подивіться буде 14-17вт, а АМД драйвер показує 9вт, а реально з розетки міряв увесь ПК в браузері 63вт, та під навантаженням і 350вт+ з 5950 та 6800хт.

Earanak: 21.09.2023 16:18 Как же легко в комментах триггернуть челов с Радеонами :lol:
Вообще удивительно что кому то есть дело у кого какая видяха или процессор, пфф...
Це що, маючи АМД можна триггерити власників і Нвідії, і Інтел - взагалі не напружуючись. Вони так за АМД переймаються, як наче за власних дітей, такі чуйні та гарні люди.
kawalot
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 21.09.2023 16:23 Так то трохи драйвер АМД занижує від реального споживання, в АІДІ подивіться буде 14-17вт, а АМД драйвер показує 9вт, а реально з розетки міряв увесь ПК в браузері 63вт, та під навантаженням і 350вт+ з 5950 та 6800хт.
Ну, в старфілді драйвера наче нормально споживання показували. При 99% карта жерла 320-330 Вт при паспортних 320, і саме такі цифри драйвера і показували. Єдине, що драйвер може піки споживання пропускати, напевно, з-за недостатньої частоти опитування датчиків (моя по hwinfo в піки може до 370 Вт підніматись).
Nortrom
Member

Повідомлення

Вони так за АМД переймаються, як наче за власних дітей, такі чуйні та гарні люди.
То ихняя работа такая мочит ATI/AMD, я с ранних 2000х это наблюдаю, когда у НВ проблема какая-то инет как будто в тишине сидит, а когда у AMD то вой на весь инет. NV на зря свой хлеб есть делая черное дело. :)

Даже вот такие уникалы попадаются, жалуется что драйвер вылетает на WIN 7 и Radeon 6700XT
и Вот такую конфу показал
Конфигурация:
Материнская плата: ASUS p5k/epu
Процессор: core2duo e6550
Оперативная память: 4x2Gb ddr2 klisre
Видеокарта: Sapphire rx6700xt pulse
Блок питания: DeepCool PQ650M
Система: win7 pro sp1 x64 (6,1 сборка 7601)
:lol: :lol:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.09.2023 17:14
Вони так за АМД переймаються, як наче за власних дітей, такі чуйні та гарні люди.
То ихняя работа такая мочит ATI/AMD, я с ранних 2000х это наблюдаю, когда у НВ проблема какая-то инет как будто в тишине сидит, а когда у AMD то вой на весь инет. NV на зря свой хлеб есть делая черное дело. :)

Даже вот такие уникалы попадаются, жалуется что драйвер вылетает на WIN 7 и Radeon 6700XT
и Вот такую конфу показал
Конфигурация:
Материнская плата: ASUS p5k/epu
:lol: :lol:
Ну що ви ні ні, я за ними спостерігаю ще з часів АТІ 90х років, вони такі щирі та чуйні люди, так переймаються!

Ого ото конфігурація ПК, в мене аж око пустило сльозу, кора дуба та 6700хт це шось.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

А :lamer: все продолжают выть :laugh:
Ну поскольку у меня радик - вот вам бесплатный совет:
спойлер
Screenshot (32).jpg
Stray
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 21.09.2023 18:43 А :lamer: все продолжают выть :laugh:
Ну поскольку у меня радик - вот вам бесплатный совет:
спойлер
Screenshot (32).jpg
тобі правда-правда це видається нормальним? :spy:
*я поставлю собі вотчдог, який буде трекати чи не здох там відео драйвер, щоб його у разі чого перезапустити - я ідею правильно зрозумів?

не так прочитав скрін, сорян - піду почитаю що робить "амд креш дефендер" :)
falameezaar
Member

Повідомлення

BoKl: 21.09.2023 11:57 Тобто і в 7к серії таке трапляється? Капець, у мене 6600ХТ, час від часу така помилка може вискочити, і я вже змирився з цим, бо це вже минула серія до якої у червоних вже діла нема.
Ловив таймаути з перезапуском драйвера і на жифорсах, і на інтелі, і на радеонах. І на десктопах, і на ноутах. Залежно від задач та пікових навантажень, від того страждають всі. У вінді є механізм в стилі "якщо відеокарта не відповідає довше 2 секунд (дефолтний TdrDelay) - вважати драйвер зависшим і перезапустити його". Таймер можна крутити в реєстрі. Відключити детекцію повністю теж можна, але ризиковано, бо деколи дійсно шось може кардинально піти не так, а вінді пофіг буде. 7 вінда перезапускала драйвер зі спецефектами, важко було не помітити. 10/11 вже вміють то робити не так явно, якщо це сталось не в 3д-задачах - можна і не помітити.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Stray: 21.09.2023 20:34 піду почитаю що робить "амд креш дефендер" :)
Вешает систему, когда нужно перезагрузить драйвер :D (ну еще телеметрию собирает).
Nick22
Member

Повідомлення

Kullerok: 21.09.2023 13:01 Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером. Особенно топы. Ну если есть деньги купи ты уже норм карту от нормального производителя. Дело наверно вкуса или бюджета но всё же мне вас жаль.
А мені жаль тих, хто ведеться на развод Хуаніто!
naroznyv
Junior

Повідомлення

Nortrom: 21.09.2023 13:20
Как же мне жаль тех кто берет ралдеоны. Я даже не вспомню когда у меня была проблема с драйвером
У меня есть близкий человек сидит на 5700XT с момента релиза, 0 проблем.
Проблемы с дровами, что на НВ\АМД у кого то могут встретится, в основном это кривые руки юзера
запускаешь игру battlefront II на любых дровах амуде новее 22.5.1 и наблюдаешь постоянные фризы
Grava
Member

Повідомлення

naroznyv
А потом запускаешь с дх11 (или наоборот с дх12) и все отлично :rotate:
naroznyv
Junior

Повідомлення

Grava: 22.09.2023 11:23 naroznyv
А потом запускаешь с дх11 (или наоборот с дх12) и все отлично :rotate:
фризы на dx11. DX11 для BF2 это единственный вариант низкого инпут лага для соревновательной сетевой части. DX12 в игре неполноценный и добавлен для галочки
lewerlin
Member

Повідомлення

Nortrom: 21.09.2023 17:14Материнская плата: ASUS p5k/epu
А товариш часом не накрутив понтів умовній HD6750?(6750/6770 в софті як 6700series відображаються)
Rain Man
Member

Повідомлення

с этим драйвером у них не сложилось, пусть ремонтируют.. обновил, при серфинге в браузере частоты памяти подымаются выше 1700 и очень часто что приводит к повышению температур и включению вертушек, чего ранее не было..
Відповісти