Новости
Последние статьи и обзоры
Как надоела жара!
-
ustar
Member
Ну-ну...
-
Vlad_35
Member
а мне кондиц низя- двое деток 
-
Runax
Member
Vlad_35
Ну и у меня ребенок, и что - если под ним вплотную сутками на пролет не сидеть - все будет ок. - гарантирую
Ну и у меня ребенок, и что - если под ним вплотную сутками на пролет не сидеть - все будет ок. - гарантирую
-
pushyk
Member
тоже не люблю крео-холод кондюков, включаю по крайней нужде в отсутствии
-
ustar
Member
Вірно мислиш, я лікар, бачив багато. Діло в тому, що на фільтрах кондиціонерів живуть колонії відноснопатогенних мікроорганізмів, які при певній концентрації в повітрі можуть визвати пневмонії, які не лікуються поширеними антибіотиками!!!
-
Pretor
Member
Пользуйтесь вентиляторами: дешево и безопасно 
-
roofius
Member
я кондиш не поставил потому что у меня с ними проблема
как кондишен врубят я болеть начинаю
поэтому дома не ставлю
а чтоб комп не грелься я снял верхную и боковую крышки корпуса
также я раз в 2 часа вырубаю его на 1-2 часа отдыха
окна на распашку и все двери чтоб ветер продувал комнату
и самое главное я приставил к компу вентилятор домашний и врубил его на полную катушку
а он у меня зверский и мощный
процык больше 30 градусов не поднимаеться
видуха и все остальное еле теплые
прадва есть минус
из-за вентилятора счетчик крутит как бешеный
как кондишен врубят я болеть начинаю
поэтому дома не ставлю
а чтоб комп не грелься я снял верхную и боковую крышки корпуса
также я раз в 2 часа вырубаю его на 1-2 часа отдыха
окна на распашку и все двери чтоб ветер продувал комнату
и самое главное я приставил к компу вентилятор домашний и врубил его на полную катушку
а он у меня зверский и мощный
процык больше 30 градусов не поднимаеться
видуха и все остальное еле теплые
прадва есть минус
из-за вентилятора счетчик крутит как бешеный
-
Runax
Member
ustar
Фильтры достаточно несколько раз в год промывать и под конец обдавать кипяточком (все равно с пластиком нифига не случиться) и будет тебе счастье
Фильтры достаточно несколько раз в год промывать и под конец обдавать кипяточком (все равно с пластиком нифига не случиться) и будет тебе счастье
-
ustar
Member
А ще організовуйте вентилляцію та постійний рух повітря в помешканні і все буде добре, не будьте невігласами, читайте не тільки про оверклокінг...Pretor:Пользуйтесь вентиляторами: дешево и безопасно
Добавлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Runax
А повітропроводи теж окропом обіллєш? А ще знаєш що таке спори, вони не гинуть іноді навіть при кип*ятінні...
-
Runax
Member
roofius
Ну да, посмотрел бы я на тебя при 24/7 фолдинге разогнанного проца и видика (моих профильных) без кондишина
Я зимой с приоткрытым окошком сидел, в комнате в 20 квадратов, а сейчас вообще дома смертельное месиво системник/уличная жара VS кондишин. Последний пока побеждает 
Ну да, посмотрел бы я на тебя при 24/7 фолдинге разогнанного проца и видика (моих профильных) без кондишина
-
ustar
Member
Співчуваю, але я ж лікар - мусів сказати свою думку, може кому згодиться, тобі раджу після промивання обробляти фільтри декасаном, його розчин продається в аптеці, вбиває все...
Той хто слухає - набуває, а хто говорить - втрачає...
Той хто слухає - набуває, а хто говорить - втрачає...
-
Runax
Member
ustar
А как обрабатывать? Сколько по времени, нужно ли разбавлять? Он ничего не разъест?
А как обрабатывать? Сколько по времени, нужно ли разбавлять? Он ничего не разъест?
-
Runax
Member
ustar
Спс
Спс
-
ustar
Member
НЕ ДОЗВОЛЯЙ СОБІ ХВОРІТИ!
-
SubZero
Member
ustar
Болезнь легионеров не актуальна на современных кондиционерах - она была актуальна на старых аппаратах, а если конкретней то на центральных кондиционерах в зданиях - в них складывались оптимальные условия для размножения бактерий (влага и около 30 градусов) которые потом переносились воздухом, в современных домашних кондиционерах таких условий нет. Плюс современные кондиционеры оснащены плазменными / фотокатализ / прочими фильтрами которые убивают или задерживают бактерии
Плюс самое важное доказательство безопасности кондиционеров то что их используют во всех развитых странах без всяких массовых проблем. Гораздо болле актуальная проблема это туберкулез
ЗЫ не болел респираторными заболеваниями (да и другими тоже) более 3 лет
Болезнь легионеров не актуальна на современных кондиционерах - она была актуальна на старых аппаратах, а если конкретней то на центральных кондиционерах в зданиях - в них складывались оптимальные условия для размножения бактерий (влага и около 30 градусов) которые потом переносились воздухом, в современных домашних кондиционерах таких условий нет. Плюс современные кондиционеры оснащены плазменными / фотокатализ / прочими фильтрами которые убивают или задерживают бактерии
Плюс самое важное доказательство безопасности кондиционеров то что их используют во всех развитых странах без всяких массовых проблем. Гораздо болле актуальная проблема это туберкулез
ЗЫ не болел респираторными заболеваниями (да и другими тоже) более 3 лет
Последний раз редактировалось SubZero 26.07.2010 19:57, всего редактировалось 1 раз.
-
pushyk
Member
темка
, тут доречі досить непоганий спосіб скинути градуси в домашніх умовах
. спробував повісити хшорки з вологих простирадл з направленним крутилятором, так допомогло зменшити досить непогано темпу в кімнаті (експеримент так би мовити вдався
)
може комусь допоможе в боротьбі зі злом спекою
ЗЫ. конд = зло
може комусь допоможе в боротьбі зі злом спекою
ЗЫ. конд = зло
-
ustar
Member
SubZero
Я говорив про легіонеллез, як приклад, а ти продовжуй вірити рекламі виробників кондиціонерів, вони ж переконують, що проблема вирішена, тобто її немає, ще будемо полемізувати? Ти можеш сприймати інформацію та думати над цією проблемою, а можеш відкинути її і не думати над цим, адже завжди є ніби більш важливі проблеми та питання, які потребують уваги...
А ще в розвинених країнах реєструють шлюби між гомосексуалістами...
А проблема туберкульозу це проблема недоїдання, тобто це соціальна проблема...
Я говорив про легіонеллез, як приклад, а ти продовжуй вірити рекламі виробників кондиціонерів, вони ж переконують, що проблема вирішена, тобто її немає, ще будемо полемізувати? Ти можеш сприймати інформацію та думати над цією проблемою, а можеш відкинути її і не думати над цим, адже завжди є ніби більш важливі проблеми та питання, які потребують уваги...
А ще в розвинених країнах реєструють шлюби між гомосексуалістами...
А проблема туберкульозу це проблема недоїдання, тобто це соціальна проблема...
Последний раз редактировалось ustar 26.07.2010 20:17, всего редактировалось 1 раз.
-
pushyk
Member
а також шлюби з тваринамиustar: А ще в розвинених країнах реєструють шлюби між гомосексуалістами...
-
ustar
Member
pushyk
Ця ідея не нова, їй пару тисяч років, так араби охолоджували палаци, поверхня з якої випаровується вода декілька метрів квадратних, а випаровування це ендотермічний процес, тобто ця поверхня охолоджуючись - охолоджує кімнату...
Добавлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Ви хоча б знаєте, скільки Києву років? Ось наприклад у 1240 році коли Батий підійшов до Києва - був вражений величчю міста, а воно було в десять разів більше ніж любе європейське місто... Це до того, що в розвинених країнах...
Всі знають хто такі Кий, Щек та Хорив, але коли це було нам не повідомляють... Це було приблизно в 650-тому році до народження Христа, тобто нашому Києву, найкращому в світі місту, - 2600років, правда вражаюча цифра!
Ця ідея не нова, їй пару тисяч років, так араби охолоджували палаци, поверхня з якої випаровується вода декілька метрів квадратних, а випаровування це ендотермічний процес, тобто ця поверхня охолоджуючись - охолоджує кімнату...
Добавлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Ви хоча б знаєте, скільки Києву років? Ось наприклад у 1240 році коли Батий підійшов до Києва - був вражений величчю міста, а воно було в десять разів більше ніж любе європейське місто... Це до того, що в розвинених країнах...
Всі знають хто такі Кий, Щек та Хорив, але коли це було нам не повідомляють... Це було приблизно в 650-тому році до народження Христа, тобто нашому Києву, найкращому в світі місту, - 2600років, правда вражаюча цифра!
Последний раз редактировалось ustar 26.07.2010 20:22, всего редактировалось 2 раза.