Как надоела жара!

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ustar
Member

Повідомлення

Ну-ну...
Vlad_35
Member

Повідомлення

а мне кондиц низя- двое деток :nunu:
Runax
Member

Повідомлення

Vlad_35
Ну и у меня ребенок, и что - если под ним вплотную сутками на пролет не сидеть - все будет ок. - гарантирую ;)
pushyk
Member

Повідомлення

тоже не люблю крео-холод кондюков, включаю по крайней нужде в отсутствии
ustar
Member

Повідомлення

Вірно мислиш, я лікар, бачив багато. Діло в тому, що на фільтрах кондиціонерів живуть колонії відноснопатогенних мікроорганізмів, які при певній концентрації в повітрі можуть визвати пневмонії, які не лікуються поширеними антибіотиками!!!
Pretor
Member

Повідомлення

Пользуйтесь вентиляторами: дешево и безопасно ;)
roofius
Member

Повідомлення

я кондиш не поставил потому что у меня с ними проблема
как кондишен врубят я болеть начинаю
поэтому дома не ставлю
а чтоб комп не грелься я снял верхную и боковую крышки корпуса
также я раз в 2 часа вырубаю его на 1-2 часа отдыха
окна на распашку и все двери чтоб ветер продувал комнату
и самое главное я приставил к компу вентилятор домашний и врубил его на полную катушку
а он у меня зверский и мощный
процык больше 30 градусов не поднимаеться
видуха и все остальное еле теплые
прадва есть минус
из-за вентилятора счетчик крутит как бешеный
Runax
Member

Повідомлення

ustar
Фильтры достаточно несколько раз в год промывать и под конец обдавать кипяточком (все равно с пластиком нифига не случиться) и будет тебе счастье :)
ustar
Member

Повідомлення

Pretor:Пользуйтесь вентиляторами: дешево и безопасно ;)
А ще організовуйте вентилляцію та постійний рух повітря в помешканні і все буде добре, не будьте невігласами, читайте не тільки про оверклокінг...

Добавлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Runax
А повітропроводи теж окропом обіллєш? А ще знаєш що таке спори, вони не гинуть іноді навіть при кип*ятінні...
Runax
Member

Повідомлення

roofius
Ну да, посмотрел бы я на тебя при 24/7 фолдинге разогнанного проца и видика (моих профильных) без кондишина :laugh: Я зимой с приоткрытым окошком сидел, в комнате в 20 квадратов, а сейчас вообще дома смертельное месиво системник/уличная жара VS кондишин. Последний пока побеждает :)
ustar
Member

Повідомлення

Співчуваю, але я ж лікар - мусів сказати свою думку, може кому згодиться, тобі раджу після промивання обробляти фільтри декасаном, його розчин продається в аптеці, вбиває все...
Той хто слухає - набуває, а хто говорить - втрачає...
Runax
Member

Повідомлення

ustar
А как обрабатывать? Сколько по времени, нужно ли разбавлять? Он ничего не разъест?
ustar
Member

Повідомлення

Помив, - висуши,а потім намочи, дай експозицію хвилин 15, і став, на рахунок щкідливості, так його можна пити, це біопродукт(діючий агент - декаметоксин) готовий для використання...
Востаннє редагувалось 26.07.2010 19:48 користувачем ustar, всього редагувалось 1 раз.
Runax
Member

Повідомлення

ustar
Спс :up:
ustar
Member

Повідомлення

НЕ ДОЗВОЛЯЙ СОБІ ХВОРІТИ!
SubZero
Member

Повідомлення

ustar
Болезнь легионеров не актуальна на современных кондиционерах - она была актуальна на старых аппаратах, а если конкретней то на центральных кондиционерах в зданиях - в них складывались оптимальные условия для размножения бактерий (влага и около 30 градусов) которые потом переносились воздухом, в современных домашних кондиционерах таких условий нет. Плюс современные кондиционеры оснащены плазменными / фотокатализ / прочими фильтрами которые убивают или задерживают бактерии :super:

Плюс самое важное доказательство безопасности кондиционеров то что их используют во всех развитых странах без всяких массовых проблем. Гораздо болле актуальная проблема это туберкулез :-/

ЗЫ не болел респираторными заболеваниями (да и другими тоже) более 3 лет ;)
Востаннє редагувалось 26.07.2010 19:57 користувачем SubZero, всього редагувалось 1 раз.
pushyk
Member

Повідомлення

темка :up: , тут доречі досить непоганий спосіб скинути градуси в домашніх умовах :) . спробував повісити хшорки з вологих простирадл з направленним крутилятором, так допомогло зменшити досить непогано темпу в кімнаті (експеримент так би мовити вдався :gigi: )
може комусь допоможе в боротьбі зі злом спекою :shuffle:
ЗЫ. конд = зло :pray:
ustar
Member

Повідомлення

SubZero
Я говорив про легіонеллез, як приклад, а ти продовжуй вірити рекламі виробників кондиціонерів, вони ж переконують, що проблема вирішена, тобто її немає, ще будемо полемізувати? Ти можеш сприймати інформацію та думати над цією проблемою, а можеш відкинути її і не думати над цим, адже завжди є ніби більш важливі проблеми та питання, які потребують уваги...
А ще в розвинених країнах реєструють шлюби між гомосексуалістами...
А проблема туберкульозу це проблема недоїдання, тобто це соціальна проблема...
Востаннє редагувалось 26.07.2010 20:17 користувачем ustar, всього редагувалось 1 раз.
pushyk
Member

Повідомлення

ustar: А ще в розвинених країнах реєструють шлюби між гомосексуалістами...
а також шлюби з тваринами :rotate:
ustar
Member

Повідомлення

pushyk
Ця ідея не нова, їй пару тисяч років, так араби охолоджували палаци, поверхня з якої випаровується вода декілька метрів квадратних, а випаровування це ендотермічний процес, тобто ця поверхня охолоджуючись - охолоджує кімнату...

Добавлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Ви хоча б знаєте, скільки Києву років? Ось наприклад у 1240 році коли Батий підійшов до Києва - був вражений величчю міста, а воно було в десять разів більше ніж любе європейське місто... Це до того, що в розвинених країнах...
Всі знають хто такі Кий, Щек та Хорив, але коли це було нам не повідомляють... Це було приблизно в 650-тому році до народження Христа, тобто нашому Києву, найкращому в світі місту, - 2600років, правда вражаюча цифра!
Востаннє редагувалось 26.07.2010 20:22 користувачем ustar, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти