Microsoft объявила о сокращении почти трёх тысяч сотрудников

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vadek
Member

Повідомлення

Scoffer:sensey
Для тих хто вже користувався він10, складно знайти потрібні налаштування в самій він10 :laugh:
Знайшов що наслідувати. Налаштування розмазані в 4х місцях в настільки очевидному порядку, що при знайомстві через раз в гугл доводиться лізти.
спойлер
Зображення
Люди зробили свій вибір, доля продаж віндофонів - 0.7%. Це вже мертва платформа, і винні тут виключно МС.
А ти і далі можеш розповідати як там класно в той час, коли вінфон/мобайл втрачає останніх користувачів :laugh:
До речі в часи класичної лінійки віндофонів, їх ринкова доля доходила до 70+%, прогрес.
Но там действительно классно и менее классным оно не стало из-за оттока клиентов. Воющие тут, вы хоть понимаете, что нету никакой запутанности в винфон? Вся сраная разница в интерфейсе - то, что на ведре иконки круглые, а тут квадратные. Майки профукали момент с выкатом и продввижением винды под палец, вот и все.
Scoffer
Member

Повідомлення

vadek
Я не казав, що платформа здохла через іконки, якщо б ти почитав тему спочатку, то інтерфейс вінфон7-8 я хвалив, він дійсно непоганий як на тачскрін (якщо не рахувати намагання зробити налаштування через дупу, як в 10-ці).
Фатальні помилки МС в іншому - не сумістність зі старим софтом, що одразу відбило купу аудиторії і 70+% перетворились на 5%, кидок з софтом для вінфон7 через зміну платформи, кидок з обіцяними обновами для всіх без виключення з 8 до 8.1, а потім такий же самий з 8.1 до 10, їх ніхто за язика не тягнув це обіцяти, і відсутність повноціної підтримки своїм же софтом - офіс на вінфонах це якась пародія на офіс на андроіді з іос, а тепер ще і анонсували відключення скайпу на всьому, що нижче за він10 мобайл, при, нагадую, несправджених обіцянках оновлень.

Я був користувачем вінфонів майже 10 років, тому знаю про що кажу, і більше не куплю їх.
vadek
Member

Повідомлення

Scoffer:vadek
Я не казав, що платформа здохла через іконки, якщо б ти почитав тему спочатку, то інтерфейс вінфон7-8 я хвалив, він дійсно непоганий як на тачскрін (якщо не рахувати намагання зробити налаштування через дупу, як в 10-ці).
Фатальні помилки МС в іншому - не сумістність зі старим софтом, що одразу відбило купу аудиторії і 70+% перетворились на 5%, кидок з софтом для вінфон7 через зміну платформи, кидок з обіцяними обновами для всіх без виключення з 8 до 8.1, а потім такий же самий з 8.1 до 10, їх ніхто за язика не тягнув це обіцяти, і відсутність повноціної підтримки своїм же софтом - офіс на вінфонах це якась пародія на офіс на андроіді з іос, а тепер ще і анонсували відключення скайпу на всьому, що нижче за він10 мобайл, при, нагадую, несправджених обіцянках оновлень.

Я був користувачем вінфонів майже 10 років, тому знаю про що кажу, і більше не куплю їх.
Вибач, що ти прийняв все на свою адресу, там більшість для фанбоїв відра, які ригають усюди.

Я сам перепробував різне, але зупинився на 640хл. За простоту і автономність (вінда не так сильно гуляє самостійно, як відро). І як би не цькували маркет, але мені там усього з головою вистачає. А от восени вщяв батьку самчунг якийсь із серії скла і металу, так стан з коробки - просто поригати. А з він 8.1 переходив на 10, потім назад, бо не дуже сподобалось меню, потім знову через півроку перейшов без усіляких тестових кіл, через апгрейд. А скайп- та в пекло його... Він у дупі софта доя мобілок. ;)

Майки звісно багато чого з оновленнями наобіцяли, але той же відрофон не оновлюється одразу після виходу з заводу, не враховуючи флагманів звісно.
Відповісти