Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 16.05.2025 05:01а перші 2?
Все вува. Війна геншинят з Куро набирає оберти. Вже ДДОСи пішли.
З картефією взагалі вийшов цікавий трек.
Спершу злили анімації Скірк
Далі пішла хвиля хайпу "а чого Куро бояться показати Картефію, гага"
Далі журналіст з геймавардс в твіттер постить частину кіта Картефії(весь Геншин звично ауткласиться, анімки гарні)
Далі відео потрапляє на Білібілі і ловить 500к репортів.
Далі виходить чарт Гачаревею і Геншин там нижче вуви(опустимо, що вся стата - погода з Ілоном Маском)
Далі чарт правлять, вуві "ховають стату", копіпастять з попереднього місяця.
Далі Куро ДДосять.
А зараз якраз пішли вже зливи всього - у Картефії два повноцінних кіта, в формі Фльорделіс можна бігати перманентно(за триметрову мілфу, ага), Карлотті завезли пляжний свімсюіт(знов на грані, знов їх цензурити змусять, ну блін, ті ж граблі), Лупу зробили прикольною(для любителів фуррі). Виглядає воно все надто класно, в порівнянні з Геншином, і все прямо по "болючому" Геншину.
Зверху Куро ще вкинули на Білібілі анонс чергової колаби ПГР з DMC, але на цей раз зробили пафосний ролик з Данте і Вергілієм(наскільки ж круто вони виглядають на фоні вайфушок, це капець).
Просто самосвал солі на всі болячки Хойо насипали.
Цікаво, коли китайські фани гашні перетнуть ту межу, що до них постукають китайці в формі. :popcorn:
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin
страсті, інтриги :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 16.05.2025 06:17страсті, інтриги :laugh:
Та це капець, я такого в політиці не бачив, не те що в геймдейві. Пара упаковок кока-коли і мішок попкорну вже в коморі, от чи на довго їх вистачить? ;)
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 16.05.2025 06:05А зараз якраз пішли вже зливи всього - у Картефії два повноцінних кіта, в формі Фльорделіс можна бігати перманентно(за триметрову мілфу, ага), Карлотті завезли пляжний свімсюіт(знов на грані, знов їх цензурити змусять, ну блін, ті ж граблі), Лупу зробили прикольною(для любителів фуррі).
Картефія і Лупа дійсно прикольні. Втім гра все одно заскамить і без грошей не дасть виграти хоча б одну із них. Якщо так, то я мабуть її дропну, бо вона вимагає забагато часу, якщо повноцінно в неї грати, а не просто робити дейліки. На мою думку, гра вимагає навіть більше часу, ніж Геншин. Про Зенлес і ХСР я мовчу, Вуві в цьому плані до них далеко. Там івенти робляться за присіст, не кажучи вже про якість самих івентів, що навіть той же куробот Тектон визнає.

Відправлено через 29 хвилин 1 секунду:
Втім, щодо Геншина я мабуть загнув, але вони обидві вибагливі до часу, особливо в порівнянні з Зенлесом чи ХСР.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 16.05.2025 12:42На мою думку, гра вимагає навіть більше часу, ніж Геншин.
Ну, це якби факт. У Куро яскраво виражений фокус на бойовий контент, а таке завжди їсть час. І в івенти вони завжди пхають купу батлів, тут, підозрюю, тупо копіпаст з ПГР.
Але це якраз те, що просила аудиторія Геншину останні два роки :lol: . Їм дали те що вони просили, але інші розробники і в іншій грі :laugh: .
Kirakishou: 16.05.2025 12:42куробот Тектон
Він не стільки Куробот, скільки Хойо-хейтер, а більше проти Хойо йому підтримувати поки нікого. Чекаємо Ендфілд і Ананту.
Kirakishou: 16.05.2025 12:42Втім гра все одно заскамить і без грошей не дасть виграти хоча б одну із них.
Одну дасть, за патч дає круток на 100% практично, але за умови, що буде витрачено пристойно часу. І більше всього піде на ретраї голограм, котрі повноцінні соулс-лайк боси, з повним набором відповідних тортур гравця. Куро як би натякають, кого вони вважають основною аудиторією. Той же перегин, що і в ХСР, на порядок більший, проте без паверкріпу(ну хоть тут розуму вистачило). Я підтримую саме останній факт, підтримую продаж персонажів фансервісом, дизайном і анімаціями, а не цифрами і дуже хочу, аби індустрія це прийняла за правило. А для цього треба, аби це стало головним фактором успіху ВуВи/іншої "великої" гачі і одночасно фундаментом падіння Хойо. Аби луснуло так, щоб манагерів, в майбутньому, відкачувати треба було, при одній згадці про паверкріп.

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Kirakishou: 16.05.2025 13:11Втім, щодо Геншина я мабуть загнув, але вони обидві вибагливі до часу,
В геншині більше жере експлор і відсутність кнопки скіпу :lol: , в вуві - бойовий контент і небажання тиснути ту кнопку :gigi: .
daesz
Member

Повідомлення

Лол, шукав якусь інфу (анрелейтед до цьої ляльки/гвинтівки) на ГФЛ вікі і знайшов ось це :
Зображення
Я навіть незнав що така існує (гвинтівка), Вепр інгєйм (гфл1)
спойлер
Зображення

edt. Трохи більше погуглив, ЛОЛ : https://interproinvest.com/en/vulcan/
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 17.05.2025 06:12Я навіть незнав що така існує (гвинтівка), Вепр інгєйм (гфл1)

спойлер

Другий Сталкер не запускався, я так бачу. Там теж нашого вистачає.

Я її ще в нульових в новинах бачив, на якусь виставку возили.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.05.2025 07:05
daesz: 17.05.2025 06:12Я навіть незнав що така існує (гвинтівка), Вепр інгєйм (гфл1)

спойлер

Другий Сталкер не запускався, я так бачу. Там теж нашого вистачає.

Я її ще в нульових в новинах бачив, на якусь виставку возили.
Запускав (коли ще мав 7800хт), але суто потестити ФГ бо то була фактично перша гра (з "доступних") яка мала амдшний ФГ. Але саму гру дальше прологу не проходив :)
Я недавно ось цю бачив в новинах https://militarnyi.com/en/news/ministry ... zbrojovka/
Але це не те щоб "наша" гвинтівка, просто патент на виробництво чеської CZ x(

Цей Вепр/Малюк/Вулкан виглядає реально класно, при тому що "буллп апи" мені не дуже то й подобаються :shuffle:
daesz
Member

Повідомлення

lolwtf https://play.google.com/store/search?q= ... s&hl=en_US

Я тільки думав глянути анімешку наступною, вона у мене в списку на перегляд уже давненько валяється :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
спойлер
:lol: :lol: :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Не слідкував за новинами про цього персонажа. Як я розумію, рішення суду ще немає.

Мене зараз інше питання хвилює — чи брати підписку в ХСР? Бо в патчі 3.4 буде колаборація з Фейтом і я хочу одну копію Сейбер, але зараз маю 70 круток. Думаю, що за патч 3.3 зможу зібрати ще на одне піті, але краще мати трохи більше круток, може ще й сігну вийде виграти. Я хотів деякий час пограти без підписки і подивитися, як це вплине на удачу в гачі, але вони анонсували колаборацію з Фейтом і таких персонажів зазвичай не реранять, тобто треба забирати під час дії банеру.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.05.2025 22:34Не слідкував за новинами про цього персонажа. Як я розумію, рішення суду ще немає.
Схоже, що немає. Я також не слідкував, але часто дивлюсь шортси азмонголда і тмоу в рекомендаціях попалось :)

На рахунок ХСР навіть не підкажу, бо не граю, мб lewerlin підкаже :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 18.05.2025 23:59бо не граю, мб lewerlin підкаже :)
Я з місяць як закинув і віддав акк товаришу(він фан Фейту і як раз залетів під коллабу, хай грається).
Але
Kirakishou: 18.05.2025 22:34але зараз маю 70 круток. Думаю, що за патч 3.3 зможу зібрати ще на одне піті
ХСР за звичай дає зібрати 90+круток ФТП за патч. З урахуванням кешбеку 70+патч - це гарантований персонаж.
daesz
Member

Повідомлення

Схоже, що Kirakishou залишився єдиним, хто ще грає в хойогачі :)
Я б, напевно, все ще грав в ЗЗЗ, якби там була функція "свайпу/автобатлу", хоч мені й не дуже вона подобалась в плані деяких персонажів (всяких фюрі та наявність доволі великої кількості "кунів"). Сетинг нормальний :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
lewerlin: 19.05.2025 01:36ХСР за звичай дає зібрати 90+круток ФТП за патч. З урахуванням кешбеку 70+патч - це гарантований персонаж.
Так, але підписка дасть мені ще круток 50 зверху. Тут справа не в тому, що мені шкода грошей на підписку, а в тому, що я переконаний, що це впливає на удачу. Я перестав купувати підписку в Геншині і виграв Мавуйку 50/50 на 66 крутці, а Варесу програв 50/50 на 51, але тут же отримав її на 3 крутці. У мене такого не було за всі чотири роки гри в Геншин, щоб я отримав пероснажа на 3 крутці. Підписку в Геншині не купую мабуть з перших патчів Натлана, коли зрозумів, що мені вистачить круток на Мавуйку. В ХСР я програв 50/50 на банері Великої Герти і мене це так розізлило, що я також не продовжив підписку. Якби не цей програш, то я б забрав Аглаю. Після цього виграв Касторіс і її конус.

daesz
daesz: 19.05.2025 01:52Схоже, що Kirakishou залишився єдиним, хто ще грає в хойогачі :)
Хотів закинути Геншин, але маю там 300 круток, які спочатку треба на когось витратити. Думаю, що заберу на них шосте сузір’я для Яе Міко, щоб закрити гештальт і тоді можна буде дропати гру, якщо мені не сподобаються ті нововведення, які анонсовані. Типу нової безодні.
Просто в Геншині бувають цікаві івенти, які тримають в грі. Наприклад зараз відбувається івент, де треба керувати парком атракціонів і він такий цікавий, що я позавчора грав у нього майже цілий день, поки не пройшов.
Хоча загалом я цю гру майже закинув, бо роблю в ній тільки необхідне. На ендгейм я забив, на побічні історії також. Гра вимагає багато часу і якщо ти граєш тільки в неї, то це навпаки круто, адже тобі є чим зайнятися, але якщо граєш в ще щось, то це починає набридати, бо ти порівнюєш сюжет з іншими іграми і бачиш, що тут багато води.
Зенлес і ХСР дропати не збираюся. Ці ігри вимагають небагато часу на дейліки та івенти, інших таких гач немає, щоб вимагали настільки мало часу. Я граю ще в Нікке, ВуВу і БД2 – вони вимагають більше часу на дейліки. Тому є з чим порівнювати.
Сюжет і геймплей мені і в ХСР, і в Зенлесі подобається. Історія на Амфореусі взагалі дуже крута. Але потрібно налаштуватися, що це займе купу часу, особливо перші патчі, коли вони додали в сюжет головоломки і сутички з мобами. Вже в 3.2 цього майже не було, в основному була сама історія. Під кінець 3.2 вони стільки всього накидали, що вже не терпиться почитати продовження.
В Зенлесі так взагалі ніяких мінусів немає. Івенти в цій грі тупо найкращі, про це навіть Куроботи кажуть. Щодо великої кількості кунів, то їх там зараз 8 разом з четвірками і стандартними, а дівчат 25. Некомусуме, ельфійки мені подобаються, тому для мене це навпаки перевага цієї гри порівняно з іншими.

Я ось думаю, чи варто купувати Стелар Блейд. Коли вона вийшла, хотів в неї пограти, а зараз розумію, що мені буде цікавіше грати в першу річницю Зенлеса, продовження Амфореуса та в інші гачі, а Стелар Блейд буде просто в списку придбаних ігор стіма разом з Персоною та рештою ігор, які придбав, але майже не грав, бо коли хотілось в них грати, їх на ПК не було, а потім вже в них грати перехотілося. До того ж той скін для Нікке, який вони дають за передзамовлення Стелар Блейд, мені також не потрібен, адже із тих ігор, в які зараз граю, Нікке це одна із перших ігор на дроп. І не через дейліки чи геймплей, а через технічний стан гри. Вона постійно статерить, її потрібно запускати, потів виходити з неї, потім знову запускати, щоб нормально в неї грати. Думаю, що якщо вийдуть якісь нові цікаві гачі, то я дропну Нікке, ВуВу і Геншин.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.05.2025 11:19Гра вимагає багато часу
Я от через це думаю закинути SWGoH вже вчетверте після наступного гільдійного івенту. Я, чесно кажучи, навіть не розумію навіщо я продовжую повертатись в цю помийку. Деви виїзжають на популярності SW та відсутності конкуренції на "хіро колекшн" маркеті SW, тому ігнорують проблеми які є в грі вже 10 років. Люди які кажуть що в гачі грати дорого - не грали в GoH, це просто стид. Ще й гра вимагає від тебе логінитись по декілька годин в день, ще й за один прихід не вийде, бо тут тричі вдень дають "безплатну" стаміну/енергію яка "дійсна" тільки 2 години після того як стає доступна, а ще 4 рази в день оновлюється асортимент магазину..
Попередні 3 рази коли я лівав з гри - у мене "внєзапно" появлялось тонни вільного часу з яким я навіть незнав що робити. Ця гра - це просто в'язниця :(
Kirakishou: 19.05.2025 11:19Некомусуме, ельфійки мені подобаються, тому для мене це навпаки перевага цієї гри порівняно з іншими.
Мені фурі подобались в аркнайтсі, бо там це зав'язане на лорі гри і люди як вид взагалі відсутні. А у всіх інших іграх якось посередньо, особливо якщо це ще й фурі-куни.
Kirakishou: 19.05.2025 11:19Я ось думаю, чи варто купувати Стелар Блейд.
Я також думав купити як тільки вийде, але (1) ціна реально висока (2) денуво. Тому поки думаю над Clair Obscure (рпг в стилі жрпг) :)
Мені також пригледілась Witchfire, але вам вона, напевно, взагалі не зайде (ексрашн шутер) https://store.steampowered.com/app/3156770/Witchfire/
Kirakishou: 19.05.2025 11:19Думаю, що якщо вийдуть якісь нові цікаві гачі, то я дропну Нікке, ВуВу і Геншин.
У мене фактично друга причина по якій я хочу дропнути goh зараз - це ендфілд уже не за горами, і я його всерівно дропну swgoh, як не зараз, то через декілька місяців. Навіщо тратити свій час впусту, коли можна глянути замість нього якісь анімешки у вивільнений час чи пограти в сингли.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Не те, щоб гача-ігри займали багато часу в тому режимі, в якому я в них граю. Можна сказати, що я повноцінно граю в дві з половиною гри – ХСР, Зенлес і трохи Геншин. Решта ігор я просто роблю дейліки, іноді проходжу сюжет, якщо він для мене цікавий, і кручу гачу.
Інша річ, що це просто морально втомлює, кожен день заходити у всі ці ігри. Але поки що позитивні емоції від нових персонажів перемагають негативні емоції від рутини.
До того ж у мене у цих гачах вже є персонажі і є якийсь запас круток, тому і не хочеться просто так їх дропати. Хіба що на деякий час, щоб потім знову повернутися і продовжити грати.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
в swgoh : зробити дейлі - десь 10 хв, зайти 3 рази в сутку забрати енергію і прочекати що в магазинах з'явилось (асортимент оновлюється кожні 6 годин і тут реально мільйон різних каренсі) - ще хвилин 15.
спойлер
Зображення
Інколи по 3-4 дні не з'являються ті матеріали які потрібні, от наприклад в гільд рейд сторі фюжн фюрнейси не з'являлись більше тижня, вічно якась шляпа на рандомі попадала, яка або не потрібна, або якої і так вагон вже є
спойлер
Зображення
Кожного дня логінишся на годину щоб зайняти перше місце на арені, щоб отримати максимальну кількість кристалів (це єдиний нормальний спосіб отримувати преміум кюренсі), час виплат на арені в кожного різний (кожну годину фактично), тому фактично 1 місце може взяти 24 різні людини в межах одного шарду (шард = 10 тисяч людей, коли набирається повний - створюється новий), нормальні нагороди тільки в топ50, реально нормальні тільки в топ5.
Кожні 2 тижні - територі батл (6 днів підряд заходиш і робиш бої проти АІ, які 1в1 виглядають кожного разу і опції свайпу/автобатлу немає вже 10 років), раз в тиждень гільд рейд (деколи приходиться перезапускати, бо з кожним новим рейдом мільйон rng яка тебе так і норовить налюбити), 4 рази в місяць територі вор (гільд пвп), при тому території анлокаються по мірі зачищення попередніх, ну тобто щоб анлокнути 2 тір - потрібно зачистити перший, щоб анлокнути третій - зачистити другий, тому потрібно логінитись і дивитись чи є якісь команди які маєш чим засчистити
спойлер
Зображення
Раз в місяць конквест (здоровенний пве івент, має свою стаміну, дурнуваті "ачівки" по типу зачисти тільки з також командою, або щоб такий то персонаж не впер під час бою, або після того як навісив стільки то бафів чи дебафів; і від тих ачівок залежить нагорода в кінці конквесту).
І це ще не говорячи про всякі дрібні нюанси, які просто "привіт із 90тих чи 2000них" :(
9 раз на місяць - гранд арена, типу як міні турнір, по 3 кожного тижня і 1 тиждень офф, потрібно заходити раз в 2 дні дивитись який наступний противник, які в нього є персонажі/команди в колекції і відповідно до того думати які команди ставити на захист, а які тримати для атаки. І відповідно кожні 2 дні - заходити і робити атаки.

Гра - реально в'язниця. Незнаю, чому я продовжую в неї повертатись..

edt. От як виглядають нагороди :
спойлер
Зображення
Зображення
Раніше кристали були на обох аренах (чарактер арена та флот), потім з чарактер арени їх забрали та додали в гранд арену, а на флоті так і залишились. Кристали фактично є тільки в топ 50 (пурпурова кюренсі та якої 1800 - це також єдиний спосіб отримувати матеріали для максимального рівня скілів, ну от як "корони" в геншині і їх треба не 1 а 20 шт на одне вміння
спойлер
Зображення
Штучка коштує 2к, а в день отримуєш 1800, якщо на першому місці закінчуєш в час "виплат"..
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я б в таке не грав, мені не подобаються ці сотні кнопок, меню та одноманітних дій. Я тому не граю в ГФЛ2 і тому дропнув Хонкай Імпакт і ще якусь кількість інших ігор. Якщо в Ендфілд також буде багато різних меню, а скоріше всього так і буде, то я не гратиму в Ендфілд. Я не хочу повертатися до цих складних інтерфейсів, коли тобі треба натиснути сотню кнопок і пролізти через купу меню, щоб зробити дейліки. Я готовий з таким погодитися тільки якщо гра буде дуже щедрою, як БД2 чи Нікке, і якщо там будуть класні персонажі.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
мені в ній подобається гранд арена (типу міні-турнір на 8 людей). І частково територі вор (гільд пвп), але останній реально має аутдейтед механіки, особливо те що потрібно повністю зачистити територію, щоб анлокнути наступну.
Це, в принципі, єдине заради чого їх, напевно, варто грати (ну помимо колекціонування персонажів).

В гфл2 в мене проблем немає із грою, дейлі робляться за 5 хв, історія дуже цікава і в загальному добре написана (за винятком dorky behavior деяких персонажів; правда, не впевнений чи це недолік, чи фіча :D), води немає (івент сторі проходиться за 2-3 години і здебільшого вони продовжують основну сюжетну лінію), апдейти кожні 3 тижні (тобто сторі контенту реально багато) :dontknow:
Відповісти