lewerlin
lewerlin: ↑
19.05.2025 01:36ХСР за звичай дає зібрати 90+круток ФТП за патч. З урахуванням кешбеку 70+патч - це гарантований персонаж.
Так, але підписка дасть мені ще круток 50 зверху. Тут справа не в тому, що мені шкода грошей на підписку, а в тому, що я переконаний, що це впливає на удачу. Я перестав купувати підписку в Геншині і виграв Мавуйку 50/50 на 66 крутці, а Варесу програв 50/50 на 51, але тут же отримав її на 3 крутці. У мене такого не було за всі чотири роки гри в Геншин, щоб я отримав пероснажа на 3 крутці. Підписку в Геншині не купую мабуть з перших патчів Натлана, коли зрозумів, що мені вистачить круток на Мавуйку. В ХСР я програв 50/50 на банері Великої Герти і мене це так розізлило, що я також не продовжив підписку. Якби не цей програш, то я б забрав Аглаю. Після цього виграв Касторіс і її конус.
daesz
Хотів закинути Геншин, але маю там 300 круток, які спочатку треба на когось витратити. Думаю, що заберу на них шосте сузір’я для Яе Міко, щоб закрити гештальт і тоді можна буде дропати гру, якщо мені не сподобаються ті нововведення, які анонсовані. Типу нової безодні.
Просто в Геншині бувають цікаві івенти, які тримають в грі. Наприклад зараз відбувається івент, де треба керувати парком атракціонів і він такий цікавий, що я позавчора грав у нього майже цілий день, поки не пройшов.
Хоча загалом я цю гру майже закинув, бо роблю в ній тільки необхідне. На ендгейм я забив, на побічні історії також. Гра вимагає багато часу і якщо ти граєш тільки в неї, то це навпаки круто, адже тобі є чим зайнятися, але якщо граєш в ще щось, то це починає набридати, бо ти порівнюєш сюжет з іншими іграми і бачиш, що тут багато води.
Зенлес і ХСР дропати не збираюся. Ці ігри вимагають небагато часу на дейліки та івенти, інших таких гач немає, щоб вимагали настільки мало часу. Я граю ще в Нікке, ВуВу і БД2 – вони вимагають більше часу на дейліки. Тому є з чим порівнювати.
Сюжет і геймплей мені і в ХСР, і в Зенлесі подобається. Історія на Амфореусі взагалі дуже крута. Але потрібно налаштуватися, що це займе купу часу, особливо перші патчі, коли вони додали в сюжет головоломки і сутички з мобами. Вже в 3.2 цього майже не було, в основному була сама історія. Під кінець 3.2 вони стільки всього накидали, що вже не терпиться почитати продовження.
В Зенлесі так взагалі ніяких мінусів немає. Івенти в цій грі тупо найкращі, про це навіть Куроботи кажуть. Щодо великої кількості кунів, то їх там зараз 8 разом з четвірками і стандартними, а дівчат 25. Некомусуме, ельфійки мені подобаються, тому для мене це навпаки перевага цієї гри порівняно з іншими.
Я ось думаю, чи варто купувати Стелар Блейд. Коли вона вийшла, хотів в неї пограти, а зараз розумію, що мені буде цікавіше грати в першу річницю Зенлеса, продовження Амфореуса та в інші гачі, а Стелар Блейд буде просто в списку придбаних ігор стіма разом з Персоною та рештою ігор, які придбав, але майже не грав, бо коли хотілось в них грати, їх на ПК не було, а потім вже в них грати перехотілося. До того ж той скін для Нікке, який вони дають за передзамовлення Стелар Блейд, мені також не потрібен, адже із тих ігор, в які зараз граю, Нікке це одна із перших ігор на дроп. І не через дейліки чи геймплей, а через технічний стан гри. Вона постійно статерить, її потрібно запускати, потів виходити з неї, потім знову запускати, щоб нормально в неї грати. Думаю, що якщо вийдуть якісь нові цікаві гачі, то я дропну Нікке, ВуВу і Геншин.