- спойлер
Відправлено через 1 годину 40 хвилин 20 секунд:
Kirakishou
lewerlin
з ендфілд дискорду лол
- спойлер
Я цю гру встановив, але досі не запускав — бо зараз в тих іграх, в які граю, купа контенту типу річниць, тому навіть нема бажання пробувати нову гру. Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок. Мене навіть меню івентів в ВуВі дратує, а в ГФЛ2 це просто кошмар.
Так, я читав на твіттері та r/gachagaming. Розробники Arknights просили у Давея грошей. Він не вірив, що гра матиме успіх, але звів їх з інвесторами.daesz: ↑ 25.04.2025 08:54з ендфілд дискорду лол
Вся Трійка фактично скинула всі ігри на менеджмент. І них є серйозніші інвестиції, котрі потребують багато часу.Kirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10Бо складалося враження, що Давей забув про свої ігри
Навряд. Все впирається в наявних людей. Менеджмент у будь якому випадку вище голови не стрибне. Те що робить наразі менеджмент Хойо - це краще, до чого вони можуть дійти. Ну дасть їм Трійка "втик", і? Будуть китайці сидіти в офісі ночами і робити те саме, тільки ще більш старанно. Тут треба людина зі сторони, зі свіжим поглядом, з карт-бланшем на рішення. Або аби Давей сам зайнявся.Kirakishou: ↑ 25.04.2025 11:34Маю надію, що це якось вплине на подальшу розробку гри.
В якийсь момент Да Вей також пробував переманити головного сценариста та лід дизайнера Haimao з Аркнайтсу, але ті відмовилиKirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10 Розробники Arknights просили у Давея грошей.
В наступному апдейті всі "магазини" групують в одну табуKirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10 Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок.