- спойлер

Відправлено через 1 годину 40 хвилин 20 секунд:
Kirakishou
lewerlin
з ендфілд дискорду лол
- спойлер

Я цю гру встановив, але досі не запускав — бо зараз в тих іграх, в які граю, купа контенту типу річниць, тому навіть нема бажання пробувати нову гру. Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок. Мене навіть меню івентів в ВуВі дратує, а в ГФЛ2 це просто кошмар.
Так, я читав на твіттері та r/gachagaming. Розробники Arknights просили у Давея грошей. Він не вірив, що гра матиме успіх, але звів їх з інвесторами.daesz: ↑ 25.04.2025 08:54з ендфілд дискорду лол
Вся Трійка фактично скинула всі ігри на менеджмент. І них є серйозніші інвестиції, котрі потребують багато часу.Kirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10Бо складалося враження, що Давей забув про свої ігри
Навряд. Все впирається в наявних людей. Менеджмент у будь якому випадку вище голови не стрибне. Те що робить наразі менеджмент Хойо - це краще, до чого вони можуть дійти. Ну дасть їм Трійка "втик", і? Будуть китайці сидіти в офісі ночами і робити те саме, тільки ще більш старанно. Тут треба людина зі сторони, зі свіжим поглядом, з карт-бланшем на рішення. Або аби Давей сам зайнявся.Kirakishou: ↑ 25.04.2025 11:34Маю надію, що це якось вплине на подальшу розробку гри.
В якийсь момент Да Вей також пробував переманити головного сценариста та лід дизайнера Haimao з Аркнайтсу, але ті відмовилиKirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10 Розробники Arknights просили у Давея грошей.
В наступному апдейті всі "магазини" групують в одну табуKirakishou: ↑ 25.04.2025 10:10 Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок.
Я дропнув ще на 1.1lewerlin: ↑ 30.04.2025 05:00 Ну, хто пробував? Як вам "променяста" Вува?![]()
(хоча виглядає таки гарно і не жере особливо, таки не для галочки приліпили).
На 4000 "проміння" можна було ще в 2.0 глянути. А це всім завезли. Самі максималки мені аж нижче 50 дропають в Рінасциті.
В от цьому ПвП моді потрібно тільки 20 боїв зробити раз в місяць, щоб отримати всі нагороди.lewerlin: ↑ 15.05.2025 07:28Жирнющий мінус - пвп лідерборд. Пейтувін в наявності, в його повноцінній формі.

Перші декілька чаптерів доволі посередні, вони більше сетаплять загальну сторі, десь починаючи з 6/7 чаптера вже цікаве починається. Імхо, івент сторі з "sojourner of the glass island" - це тупо топ, жаль, їх поки не додали на глобалі в табу для перепрограшу, туди ж і сторі з останніх 4 івентів, які фактично продовжують основну сюжетну лінію (після 8 зразу йде евент сторі daiyan, потім centaureissi, а за нею klukai та mechty). На вікі вони так і підписані, як саб/чаптери - 8.3(daiyan)/8.7(centaureissi), а івент klukai/mechty - це фактично повноцінні чаптери 9 та 10.lewerlin: ↑ 15.05.2025 07:28Персонажі добре прописані(лор і сюжет взагалі сильна сторона)

Друге, то більше псевдо ПВП, тупо копія такого ж режиму з азурки.daesz: ↑ 15.05.2025 08:26А в другому ПвП, от цьому :
Я радий, що у більшості комюніті такі ж сентиментальності відносно ПвП як і у вас, тож вони ставлять команди з 1 лоу лвл персонажа на діфенс і роблять життя простим для всіх іншихlewerlin: ↑ 15.05.2025 09:29Друге, то більше псевдо ПВП, тупо копія такого ж режиму з азурки.daesz: ↑ 15.05.2025 08:26А в другому ПвП, от цьому :
І там так само та ж сама претензія - ПВП в гачі апріорі лайно і не виправдовується нічим.
Ага, я в Азурці вже наївся. Можна було так двох дівчат(двоє там мінімум) скомбінувати, що втричі сильніша по "індексу" команда зуби ламала. Ще там була страта, ставити слабкий/сильний/оманливо слабкий діфенс в різні періоди сезону. Але в Азурці все впиралось в час грінду і глибоке знання механік, а не в донат. Сама по собі "веселкова" вайфу не давала нічого. Перше що я помітив в ГФЛ - 1 кільце на акк, решта - тільки донат. Пряма прив'язка сігн до персонажа, хай і копійками, але вона є("пандора" відкрита з самого старту). Кокблочні консти, як в хойо. Взагалі, як для гри ліги азурки, від хойо забагато лайна взято.daesz: ↑ 15.05.2025 19:21тож вони ставлять команди з 1 лоу лвл персонажа на діфенс і роблять життя простим для всіх інших
Воно ніби так, але приріст статів мізерний від тих кілець в любому випадкуlewerlin: ↑ 16.05.2025 02:06Перше що я помітив в ГФЛ - 1 кільце на акк, решта - тільки донат.

Не завжди, ф2п вепон (svarog) з гільдстору - досі вважається одним з найкращих ДПС ганів саме через його універсальну пасивку (-20% діфенса) який дуже часто кращий за сігнатуркиlewerlin: ↑ 16.05.2025 02:06Пряма прив'язка сігн до персонажа

Буквально на декількох останніх персонажах з Китаю, на глобалі з таких тільки Klukai - де максимальний дамаг на V6, для всіх інших V0/1 - це оптимальний конфіг.lewerlin: ↑ 16.05.2025 02:06Кокблочні консти, як в хойо.

Це хто такий?lewerlin: ↑ 16.05.2025 02:06"союзного" КК
Я не вимовлю
Ааа, все, зрозlewerlin: ↑ 16.05.2025 03:00Я не вимовлю, Там якийсь чувак з Азії залетів в тусу на боці Хойо, але підкачала зовнішність - викапаний Тектон
![]()
Yepdaesz: ↑ 16.05.2025 03:01КК = контент кріейтор?