Доброї ночі всім.
Писав мені пару хвилин тому на олх клієнт стосовно двох 3070ті.
Перше питання було чи я відправляю олх доставкою, але укрпоштою. Я пишу, що Пан ризиковий, навіщо йому укрпошта, якщо є нова, яка де факто на олх оплачуться мною, що доставка, що пакування.
Примітка
- спойлер
- Укрпошта це перший сигнал біча/мутного клієнта. Проти самої украошти я особливо нічого не маю. Я розумію коли за овляєш дешевий товар укрпоштою, чи якийсь габаратний. А коли тут відеокарта за 28500грн і укрпошта це як мінімум дивно
Далі, клієнт заявляє що: «На укр пошті дозволяють вставити і перевірити карти в комп'ютері.»
Наскільки я розумію, то не повинні би.
Примітка
- спойлер
- На поштах не повинні без грошей на руках налом, або не оплачений товар давати перевіряти взагалі. Вот уявіть людина прийшла перевіряти 3090 за 60тис грн якусь топову. І вставила райзер не тим боком, або ще гірше - поламала слот pci на відеокарті. А грошей в неї нема. Що тоді, нирку вирізати?
Або навіть якщо є, попробуй застав рукожопа заплатити
Або той ж випадок з технікою епл. Що приходили на пошту і вводили свої айклауди на техніку продавця і потім викуп просили
Я йому пишу, що такої опції на пошті не має, нехай замовляє новою.
І тут він мені заявляє, що він на укрпошті приплачує операторам 200 гривень і вони дозволяють йому перевірити відеокарту.
Примітка
- спойлер
- З слів горе-покупця тільки в відділенні. Але ми з вами прекрасно розуміємо, що олх доставка укрпоштою йде тільки при оплаті картою і оператор укрпошти за 200грн відпустить його з картою додому. І якщо той до кінця доби не повернеться то оператор просто відмітить як отримано і все. Тобто тут цілий плацдарм для шахрайських схем
Тому я одразу запитав в покупця де гарантія, що він не підмінить відеокарту за рухнок корумпованого працівника?
На що отримав відповідь що все буде ок, він так вже інно3д 3070ті купляв.
Це був другий дзвінок
Примітка
- спойлер
- інно3д це лютий кал. Ним в америці ніхто не користуються, як і всі здоровомислячі люди.
Є окрема субкультура скупердяїв які купляють лайноси/лайново/опо/жопо/сяомі/інно3д/паліти і вважають що це хороші речі. З такими людьми неможливо сперечатись. Вони розуміють що купили лайно, але намагаються себе переконати що це щось хороше та ще й іншим доказати що це норм техніка. Бо визнати для себе що відвалив купа грошей за шматок коров‘ячого лайна цій субкультурі релігія не дозволяє.
Всім цим лайном на території штатів взагалі ніхто не користується. Палітів і інно3д там на ринку просто нема, або одиничні екземпляри. Скупий платить двічі)
Одразу обіжених віруючих прошу не писати в темі. Я Вас в Вашому болоті з метання гівна перемогти не зможу, рахуйте що ви виграли
Далі покупець всіма способами пробував вламати мене на доставку укрпоштою
З своєї сторони я запропонував:
1. Записати відео з стрес тестами щоб було видно на ньому серійники
2. Показати на відео в онлайн режисі тести з серійниками
3. Відправка новою поштою олх доставка
4. Наложка нова пошта
5. Укрпошта по 100% передоплаті
Клієнту нічого не підійшло, він давай розказувати що в нього цілих 5 відеокарт (це мабуть мало мене вразити
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
)
І то там цілий біч набір, а саме паліт, інно3д, зотак і один гігабайт.
Ось відправиш таким клієнтам карту, там прийде відмова і просто молись щоб воно ціле повернулось
Про те що клієнт ще й торганути непогану суму хотів я вже промовчу
Хоча були випадки підміни і тестувань за межами відділень і на новій пошті, але то було в глухих селах, в такі більше не відправляю
Діліться своїми історіями і індикаторами як виявити ненадійного покупця
Відправлено через 10 хвилин 17 секунд:
Забув добавити що пацієнт заливав що можна купити аккаунт на олх, що типу в мене куплений. Ага, купити цілий комплект фопа, + гет контакт 100+ записів, акк на оверах, номер і акк на олх.
Мабуть живе людина в році 2015тому. Зараз як на олх поміняєш номер чи локацію одразу може прилетіти бан що типу аккаунт викрали.
+ 2FA авторизація через смс якщо локація далекувато від минулого входу.
Але де то всяким професіональним палітологам знати
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)