Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
heidfeld
Member

Повідомлення

Единственный плюс совр. игр это крутые трейлеры.
спойлер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

heidfeld: 11.08.2026 10:04 Единственный плюс совр. игр это крутые трейлеры.
спойлер
круті сінематики для ігор робили більше 20 років тому
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 07:53Гроші в кишені - повністю мої.
Інфляція з вами не згідна.
FastBullet
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 11.08.2026 03:07
FastBullet: 11.08.2026 02:23
Ну если не сильно тупить , то можно всю сумму положить под проценты на ОВГЗ на тот же срок что и кредит и получить доход небольшой )
А если взять у Cairo миллиард на год под ноль процентов , то можно выйти в плюс где-то на 150-200 млн грн и даже если доллар прыгнет до 150 за доллар , то все равно остаешься в плюсе как минимум на 1 лям баксов ))
Ну и есть еще вариант взять иены, там их Нацбанк установил ставку 0 % (хотя сейчас то ли устанвил то ли хочет установить 1%) и вложить даже в казначейские бумаги фрс )) тоже в плюсе останешься ))

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Но только там цена завышена обычно на 120% ) а так да 0% 🤣🤣🤣🤣 и твои 20% инфляции :lol: :lol: :lol:
И это я еще не считал реальную себестоимость и скорость амортизации 🤪
Ти прикалуєшся чи що?
% по ОВДП виплачуються з .... да бум тсс із нових виданих овдп.
Це буквально схема МММ.
Я не знаю яким треба бути дегенератом (і це ще мяко сказано) щоб вкладати в овдп кошти більші чим ти згодний в будь який момент безповротно втратити.
А брати для овдп кредити - це д у р к а.
Одні з найнадійшніх цінних паперів в Украіні , а він тут про МММ розповідає 😂😂😂😂 та й наведи приклад дефолту по цім бумагам за останні 20 років 🤡🤡🤡
xIIImaL
Member

Повідомлення

10 страниц отборного срача :popcorn:
Срача, богу срача ! :pray:
спойлер
одмин молодец :gigi:
Востаннє редагувалось 11.08.2026 12:01 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Глянув на ті ОВДП в приваті. Гривня - 17% з погашенням 3-6міс. Долар - 2% з погашенням через 10міс.
Це на 20к$ за 10міс я зароблю аж 400$. :laugh:

На кого це розраховано?

Мінфін може відтермінувати погашення ОВДП: що запропонують їх власникам (28 грудня 2022)

Ніхто не здивується, якщо раптом з'явиться постанова Кабміну, в якій чиновники посилатимуться на воєнний стан та складну ситуацію в економіці та продовжать термін обігу кожної облігації, погашення якої припадає на 2023 рік.
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 11:40
Глянув на ті ОВДП в приваті. Гривня - 17% з погашенням 3-6міс. Долар - 2% з погашенням через 10міс.

На кого це розраховано?

Мінфін може відтермінувати погашення ОВДП: що запропонують їх власникам (28 грудня 2022)
2% на рік це взагалі-то нормально по західним міркам.

В мене довго було 0%
Геральт
Active Member

Повідомлення

dead_rat: 11.08.2026 12:11 2% на рік це взагалі-то нормально по західним міркам.

В мене довго було 0%
По західним не в курсі, але в Україні за 20к можна купити гараж (а то й два), і по 100$/міс здавати. Що дасть 5-10% на рік, навіть з податком. Практично без ризику втрати основних коштів. Так ще й сам гараж буде з часом дорожчати. Або й взагалі паркомісця. Там ще менше мороки. Пара блокіраторів та й все.
Востаннє редагувалось 11.08.2026 12:27 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

kairo: 10.08.2026 15:48 Більше вразив весь топ карт читачів де 4090, 5090, 5080.
А для мене це стало першою ознакою що майже всі на тому сайті брешуть в опитуваннях.
Той хто там сидить з риксою 580 пише що в нього 9070хт, а той хто сидить з ртх4060 пише що в нього 4090/5090. От вам і статистика.
FastBullet
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 11:40

На кого це розраховано?

Ніхто не здивується, якщо раптом з'явиться постанова Кабміну, в якій чиновники посилатимуться на воєнний стан та складну ситуацію в економіці та продовжать термін обігу кожної облігації, погашення якої припадає на 2023 рік.
Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку :lol: :lol: :lol:
Геральт
Active Member

Повідомлення

FastBullet
Мсьє вже скористався? Навряд :lol: :lol: :lol:
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet: 11.08.2026 13:47Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку
Можу дати тобі лише копня під одне місце :laugh:
FastBullet
Member

Повідомлення

kairo: 11.08.2026 14:27
FastBullet: 11.08.2026 13:47Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку
Можу дати тобі лише копня під одне місце :laugh:
І цього навіть не можешь 🤣🤣🤣тільки язиком як завжди 🤷‍♂️
Відповісти