Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
heidfeld
Member

Повідомлення

Единственный плюс совр. игр это крутые трейлеры.
спойлер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

heidfeld: 11.08.2026 10:04 Единственный плюс совр. игр это крутые трейлеры.
спойлер
круті сінематики для ігор робили більше 20 років тому
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 07:53Гроші в кишені - повністю мої.
Інфляція з вами не згідна.
FastBullet
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 11.08.2026 03:07
FastBullet: 11.08.2026 02:23
Ну если не сильно тупить , то можно всю сумму положить под проценты на ОВГЗ на тот же срок что и кредит и получить доход небольшой )
А если взять у Cairo миллиард на год под ноль процентов , то можно выйти в плюс где-то на 150-200 млн грн и даже если доллар прыгнет до 150 за доллар , то все равно остаешься в плюсе как минимум на 1 лям баксов ))
Ну и есть еще вариант взять иены, там их Нацбанк установил ставку 0 % (хотя сейчас то ли устанвил то ли хочет установить 1%) и вложить даже в казначейские бумаги фрс )) тоже в плюсе останешься ))

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Но только там цена завышена обычно на 120% ) а так да 0% 🤣🤣🤣🤣 и твои 20% инфляции :lol: :lol: :lol:
И это я еще не считал реальную себестоимость и скорость амортизации 🤪
Ти прикалуєшся чи що?
% по ОВДП виплачуються з .... да бум тсс із нових виданих овдп.
Це буквально схема МММ.
Я не знаю яким треба бути дегенератом (і це ще мяко сказано) щоб вкладати в овдп кошти більші чим ти згодний в будь який момент безповротно втратити.
А брати для овдп кредити - це д у р к а.
Одні з найнадійшніх цінних паперів в Украіні , а він тут про МММ розповідає 😂😂😂😂 та й наведи приклад дефолту по цім бумагам за останні 20 років 🤡🤡🤡
xIIImaL
Member

Повідомлення

10 страниц отборного срача :popcorn:
Срача, богу срача ! :pray:
спойлер
одмин молодец :gigi:
Востаннє редагувалось 11.08.2026 12:01 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Глянув на ті ОВДП в приваті. Гривня - 17% з погашенням 3-6міс. Долар - 2% з погашенням через 10міс.
Це на 20к$ за 10міс я зароблю аж 400$. :laugh:

На кого це розраховано?

Мінфін може відтермінувати погашення ОВДП: що запропонують їх власникам (28 грудня 2022)

Ніхто не здивується, якщо раптом з'явиться постанова Кабміну, в якій чиновники посилатимуться на воєнний стан та складну ситуацію в економіці та продовжать термін обігу кожної облігації, погашення якої припадає на 2023 рік.
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 11:40
Глянув на ті ОВДП в приваті. Гривня - 17% з погашенням 3-6міс. Долар - 2% з погашенням через 10міс.

На кого це розраховано?

Мінфін може відтермінувати погашення ОВДП: що запропонують їх власникам (28 грудня 2022)
2% на рік це взагалі-то нормально по західним міркам.

В мене довго було 0%
Геральт
Active Member

Повідомлення

dead_rat: 11.08.2026 12:11 2% на рік це взагалі-то нормально по західним міркам.

В мене довго було 0%
По західним не в курсі, але в Україні за 20к можна купити гараж (а то й два), і по 100$/міс здавати. Що дасть 5-10% на рік, навіть з податком. Практично без ризику втрати основних коштів. Так ще й сам гараж буде з часом дорожчати. Або й взагалі паркомісця. Там ще менше мороки. Пара блокіраторів та й все.
Востаннє редагувалось 11.08.2026 12:27 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

kairo: 10.08.2026 15:48 Більше вразив весь топ карт читачів де 4090, 5090, 5080.
А для мене це стало першою ознакою що майже всі на тому сайті брешуть в опитуваннях.
Той хто там сидить з риксою 580 пише що в нього 9070хт, а той хто сидить з ртх4060 пише що в нього 4090/5090. От вам і статистика.
FastBullet
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 11:40

На кого це розраховано?

Ніхто не здивується, якщо раптом з'явиться постанова Кабміну, в якій чиновники посилатимуться на воєнний стан та складну ситуацію в економіці та продовжать термін обігу кожної облігації, погашення якої припадає на 2023 рік.
Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку :lol: :lol: :lol:
Геральт
Active Member

Повідомлення

FastBullet
Мсьє вже скористався? Навряд :lol: :lol: :lol:
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet: 11.08.2026 13:47Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку
Можу дати тобі лише копня під одне місце :laugh:
FastBullet
Member

Повідомлення

kairo: 11.08.2026 14:27
FastBullet: 11.08.2026 13:47Ну так Cairo вам дає під нуль відсотків ярд гривень, ви отримаєте 17% за півроку , тобто 8,5%, що є 85 млн грн) навряд чи у вас більший дохід за минулі півроку
Можу дати тобі лише копня під одне місце :laugh:
І цього навіть не можешь 🤣🤣🤣тільки язиком як завжди 🤷‍♂️

Відправлено через 47 секунд:
Геральт: 11.08.2026 14:00 FastBullet
Мсьє вже скористався? Навряд :lol: :lol: :lol:
Згода )) бо він як язиком то одне співав, а як до діла , то одразу в штани наклав 🤷‍♂️
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet: 11.08.2026 14:52Згода )) бо він як язиком то одне співав, а як до діла , то одразу в штани наклав
Ти про що, дурнику?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Геральт: 11.08.2026 11:40Глянув на ті ОВДП

вони подавались як підтримка країні читай армії у час війни, але так як наша країна(уряд, президент) вміють гарно кидати то може статись все що завгодно, бо ці овдп не підкріплені нічим, тобто компенсації не буде.
erkins007
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.08.2026 12:112% на рік це взагалі-то нормально по західним міркам
Это вообще ни о чем. Вы в usdt на крупных биржах получите 3-7%. Без налогов, без финмона, без вопросов и рисков.
KepleR
Member

Повідомлення

warp37: 10.08.2026 17:45
Rage86: 10.08.2026 17:40 Видеокарту в рассрочку? :facepalm:
Тут вообще сайт по интересам, где надеешься увидеть советы по оптимальной конфигурации в своём бюджете. А такое ощещение, что половина форума сводит данные вопросы к обсуждению нищебродства - у меня 5090 и всё норм, а все остальные играют с устаревшей графикой.
В любой ценовой нише есть хорошие варианты и они не всегда все зелёные и даже иногда не красные. Таже 9070 XT сейчас и правда по цене весьма привлекательные, а немцы не нищие, а педантичные. Через 2 года всё равно карту менять, ьак зачем сейчас переплачивать за то что и так хорошо работает?
Что плохого в том, чтобы купить видеокарту в рассрочку, особенно с негативной ценовой динамикой на рынке?

Надо быть "элитой" и сидеть на каше с топора, купив видеокарту через три месяца за 90000 гривен? Или если нет полной суммы, сейчас взять за 70000 гривен и уже наслаждаться DLSS и MFG?
Я всегда беру в рассрочку, у меня зарплата в $ для меня это выгодно, пока выплачу как минимум 15-20% цены экономлю на курсе, готвна летит на дно
FastBullet
Member

Повідомлення

kairo: 11.08.2026 14:55
FastBullet: 11.08.2026 14:52Згода )) бо він як язиком то одне співав, а як до діла , то одразу в штани наклав
Ти про що, дурнику?
Ось так себе ведуть мавпи коли скінчилися аргументи 🤣🤣🤣🤣
kairo
Member

Повідомлення

FastBullet: 11.08.2026 20:43Ось так себе ведуть мавпи коли скінчилися аргументи
Так про що ти, чи просто балаболиш?
Gold_Star
Member

Повідомлення

Ем, рібята :shuffle:
Відповісти