Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 30.06.2021 14:5742 может, 50 точно нет.
там у чувака, що я скинув, 37 гума стоїть, і місця залишається норм. сам я раму не бачив, але повторюю, що мій механ з досвідом 15 років, бачив раму і сказав, що "50 мало б стати". він, до речі, собі її купив в колекцію, коли я вирішив взяти іншу. запитаю наступного разу, коли його побачу, стане туди 50 чи ні.
dead_rat: 30.06.2021 15:08Вопрос не столько в быстрее, сколько может приятнее?
безумовно. поки звикаєш перший час, більшість дописувачів, кажуть, що суб'єктивні відчуття дуже приємні і навіть здається, що їдеш швидше (але це ефект, як коли з автомийки виїжджаєш, мабуть), втім після букетно-цукеркового періоду, все стає звичним і відчуття що їдеш швидше кудись зникає.
3-14
Member

leif: 30.06.2021 15:00всі хто брав легший вілсет і намагався заміряти час на своїх звичних маршрутах, на яких вони катають мало не кожен день, писали, що швидше вони їхати не стали, принаймні заміряти цього не вийшло
Мій особистий досвід абсолютно ідентичний. Якщо аеродинаміка не змінюється, то значних змін у швидкості/відчутті через колеса легші/важчі на 500 грам чекати нема сенсу. Тут просто ще прикол в тому що легші колеса зазвичай тупо дорожчі і, відповідно, більш якісні. Кращі підшипники, краща конструкція хабів і так далі. От все це + ейфорія від покупки можуть дати якийсь результат :)
leif
Member

3-14: 30.06.2021 15:46Якщо аеродинаміка не змінюється
так, в розмовах про вагу колес люди в темі одразу починають говорити про аеродинаміку. от вона, судячи як з теорії так і практики, впливає на швидкість цілком осяжно і на неї вже треба дивитись уважно, тим хто хоче отримати профіт у швидкості від купівлі нових колес
3-14
Member

leif: 30.06.2021 15:50вона, судячи як з теорії так і практики, впливає на швидкість цілком осяжно
Ну так з фізикою важко сперечатись :D
dead_rat
Member

leif: 30.06.2021 15:50люди в темі одразу починають говорити про аеродинаміку
Хотя по сути, ее прибавка ровно такая же как и от снижения веса - на грани погрешности.

Особенно для «людей в теме», которые проезжают 100 км за 4-5 часов :laugh:
leif
Member

dead_rat: 30.06.2021 15:56ее прибавка ровно такая же как и от снижения веса - на грани погрешности
ні, там більший вплив, якщо порівнювати. в відосі GCN, який я скидав на попередній сторінці, теж про це кажуть.
3-14
Member

dead_rat: 30.06.2021 15:56Хотя по сути, ее прибавка ровно такая же как и от снижения веса - на грани погрешности.
Для обычного катальца до 20-25 кмч — да, так и есть. Если речь идет о спорте и околоспорте, то там уже прибавка заметная. Недаром самые быстрые велы вроде ТТ и триатлоновых часто весят 10+ кг. Там сознательно меняют вес на аэродинамику.
leif
Member

mumu
стосовно розміру рами:
спойлер
ИзображениеИзображение
тримаю впритул наскільки це можливо
dead_rat
Member

3-14: 30.06.2021 16:00Недаром самые быстрые велы вроде ТТ
Со спортом-то понятно.
Смотрел женские соревнования по спринту, там разница между золотом и серебром 0,004 секунды (четыре тысячных)
Ясное дело что для них аэродинамика и вес колеса важны.

Но для условно крепкого любителя это ничто по факту. Любителю в первую очередь важна эстетика B-)

Отправлено спустя 10 минут 42 секунды:
leif
Соберешь четвертый вел?
leif
Member

dead_rat: 30.06.2021 16:22leif
Соберешь четвертый вел?
Наразі награвся та й наявні велосипеди покривають усі сценарії моїх покатеньок. через рік-два подивимось
mumu
Member

leif
так яка проблема з рамою унівеги?
leif
Member

mumu
Так сталось, що одну трубку заднього трикутника трохи притиснули (пороблено, не інакше :laugh: ). Там типу майже непомітно, сфоткати, щоб його було видно непросто, але градус-півтора є викривлення. Місцевий львівський магістр джедай по рамах (@elements_team в інстаграмі) подивився і сказав, що зможе пофіксити і скоріше за все навіть не треба буде перефарбовувати (втім це не точно) але тільки в вересні-жовтні. А тут як раз підвернувся профет і він мені теж сподобався і механ сказав що рама топова, однозначно краще ніж унівега, тому зібрали на ній.
dead_rat
Member

leif
Комплект велосипедов:
Трек для спортивной езды
Трек для комфортной езды
Профет вместо трактора
И Юнивега для секса!!

Ничего не забыл?
leif
Member

dead_rat
в яблучко :laugh: :up:
Dark-seer
Member

dead_rat: 30.06.2021 15:56Особенно для «людей в теме», которые проезжают 100 км за 4-5 часов
:(
mumu
Member

про бігуна у Львові:
начальник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін:
«Микита не був професійним спортсменом, а самоучкою-аматором, працював айтішником. Бігав з високим пульсом (175-189), а такі показники, за словами медиків, уже є критичними. Такий пульс лікарі прирівнюють до «червоної» зони та не рекомендують займатися легкою атлетикою. За словами патологоанатома, також є підозра на прийняття енергетичної рідини, яка глушила сигнали організму. Також однією з причин раптової зупинки серця стало зневоднення організму»
zaxid.net

кароче, шкідливо перенапружуватись і "допомагати" собі енергетиками, замінюючи ними звичайні безалкогольні напої
leif
Member

mumu: 30.06.2021 20:20шкідливо перенапружуватись і "допомагати" собі енергетиками, замінюючи ними звичайні безалкогольні напої
ага, і з ким не говориш всі це все знають і розуміють, а потім кожен другий якусь :censoured: мочить, захопившись змаганнями\прагненням поїхати швидше ніж група і т.д.
murzik
Member

цікавий спосіб піти з життя, просто бігти поки є сили. я це люблю. бігав 1 одину без підготовки на виносливість без води. дуже приємні відчуття підтянутсті живота, але коліна ...
dead_rat
Member

murzik: 30.06.2021 20:25бігав 1 одину без підготовки на виносливість без води
Стильный способ самовыпилиться, одобряю :up:
Последний раз редактировалось dead_rat 30.06.2021 20:29, всего редактировалось 1 раз.
murzik
Member

dead_rat
я не проти. інколи накриває
Ответить