- спойлер
Наскільки зацензурені, що твіч, стрімерам ВуВи, страйки виписуєKirakishou: ↑ 28.03.2025 08:05але в самій грі персонажі зацензурені довгими сукнями, обмеженнями руху камери і тому подібним
Про стандарт, це вже конвеєрний копіум, хіба що більше конкретики з'явилось, а отже щось таке буде. Проте мені вже не особливо цікаво. Якщо хойо релізнуть глобал пасивки в нинішньому вигляді - це привід дропнути гру. Їм півтора місяці кричать, що Китай, що англомовне ком'юніті, цього не робити. Шитшторм наразі вже на якомусь новому рівні. Якщо вони вже аж так покладуть, що на аудиторію, що на власні доходи, то сенсу витрачати далі час вже немає.Kirakishou: ↑ 28.03.2025 08:05Ви вже читали, яких персонажів хойо додадуть в стандарт ХСР і в магазин? Якщо це правда, то це вже навіть не смішно.
Хоча сюжет 3.1 мені сподобався, особливо про Трібіос.
Куро взагалі дивна контора. Там історично своєрідний підхід до ігор. Вони ту гачу прикрутили, таке враження, тупо під кінець дедлайну - копіпаст з Гашні+пара плюшок, що китай-ком'юніті попросило і в прод. Є і є, крутять і крутять. Вони скоріше зацікавленні в "своїй" аудиторії, котрим зайде саме гра, так надійніше.Kirakishou: ↑ 28.03.2025 08:05ну тобто вони навіть не зацікавлені дати тобі персонажа, щоб ти залишився в грі.
Я квест Кантарелли ще не читав, але в саму гру я трохи граю. Щодо квестів сперечатися не буду, але візуально персонажі в плані NSFW і близько не стояли біля персонажів із Зенлесса. В ВуВі у персонажів немає фізики сідниць чи стегон, немає щічок на сідницях, які навіть в Геншині є у деяких персонажів. Наприклад, у Бей Доу чи Райден. В ВуВі такого немає. Навіть щоб заглянути Кантареллі під спідницю, потрібно постаратися. І навіть коли вийде туди заглянути, то там нічого особливого. А тепер спробуйте в Зенлессі пограти за Евелін. Ось де справжній хентай. Це я вам кажу як людина, для якої всі ці NSFW моменти в гача-іграх мають значення.
Щось я не чув, щоб стрімерам Зенлессу страйки приліталиKirakishou: ↑ 28.03.2025 12:17А тепер спробуйте в Зенлессі пограти за Евелін. Ось де справжній хентай. Це я вам кажу як людина, для якої всі ці NSFW моменти в гача-іграх мають значення.
Ні, там тупо на скріншоти з певних ракурсівKirakishou: ↑ 28.03.2025 15:04Щодо цензури в офіційному дискорді — наскільки я зрозумів, користувачі почали фотошопити цю сценку з язичком і домальовувати до того язичка банани чи щось подібне, через це модератори його заборонили.
Кантареллу надто довго і детально розглядали.Kirakishou: ↑ 28.03.2025 15:04А за що саме кидали страйки? Я тільки про Тектона щось чув, але то дуже токсичний персонаж.
У Хойо зараз перманентна "драма". "Трійця" "зайнята" і компанією фактично керують розробники Хі3. Швидкість "просирання полімерів" "охуєвающа"(по класику).daesz: ↑ 02.04.2025 02:37Я останнім часом був зайнятий і дуже мав можливість слідкувати за новинами гача індустрії, але в геншині, схоже, нова драма
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact ... everybody/
Наскільки я зрозумів з посту на реддіті - войс актори гашті намагаються "проштовхати" ідею ВА об'єднань, і якщо не частина цих об'єднань, то тобі ускладнюватимусь життя ті, хто в них є. Як от англомовна паймон з відео. Незнаю чи це поки тільки на рівні англомовних ВА чи японські/корейські також підпадаютьlewerlin: ↑ 02.04.2025 03:02У Хойо зараз перманентна "драма". "Трійця" "зайнята" і компанією фактично керують розробники Хі3. Швидкість "просирання полімерів" "охуєвающа"(по класику).daesz: ↑ 02.04.2025 02:37Я останнім часом був зайнятий і дуже мав можливість слідкувати за новинами гача індустрії, але в геншині, схоже, нова драма
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact ... everybody/
Чисто з ВА в них нічого не вийде. Ті ж Куро потягнули акторів теле/кіно/театру, блогерів на озвучку теж ніхто не відміняв(а це ще й +аудиторія зразу). Хоча сам задум у вірному напрямку, без "профспілки" проти ШІ буде тяжко, текст читати нейронка вміє давно. В Гашні вилізло, бо Хойо надто відверто почали контракти переписувати, і деяких китайських ВА вже відправили "відпочивати". Треба ж Цаю десь свої ШІшки обкатувати.daesz: ↑ 02.04.2025 03:17Наскільки я зрозумів з посту на реддіті - войс актори гашті намагаються "проштовхати" ідею ВА об'єднань, і якщо не частина цих об'єднань, то тобі ускладнюватимусь життя ті, хто в них є. Як от англомовна паймон з відео. Незнаю чи це поки тільки на рівні англомовних ВА чи японські/корейські також підпадають
Продовження : https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact ... aimons_va/lewerlin: ↑ 02.04.2025 03:38Чисто з ВА в них нічого не вийде. Ті ж Куро потягнули акторів теле/кіно/театру, блогерів на озвучку теж ніхто не відміняв(а це ще й +аудиторія зразу). Хоча сам задум у вірному напрямку, без "профспілки" проти ШІ буде тяжко, текст читати нейронка вміє давно. В Гашні вилізло, бо Хойо надто відверто почали контракти переписувати, і деяких китайських ВА вже відправили "відпочивати". Треба ж Цаю десь свої ШІшки обкатувати.daesz: ↑ 02.04.2025 03:17Наскільки я зрозумів з посту на реддіті - войс актори гашті намагаються "проштовхати" ідею ВА об'єднань, і якщо не частина цих об'єднань, то тобі ускладнюватимусь життя ті, хто в них є. Як от англомовна паймон з відео. Незнаю чи це поки тільки на рівні англомовних ВА чи японські/корейські також підпадають