Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Roma_1
Думаю 10000грн. нормальна ціна.
CMEPTb_HD
Member

Повідомлення

Злой Гений: 20.11.2025 17:31
Ektalion: 19.11.2025 21:34

В продавця за весь час(6 років) нуль продажів ОЛХ доставкою. Якось дивно.
Карту проверил на почте, идеал запак, открыл, проверил чипы на месте, ГПУ было видно, забрал, работает) опасно, не повторять, эта манипуляция была сделана профессионалами :lol: Карта полностью исправная, все тесты прошла, работает идеально. Повезло, слава компьютерному Богу. Пишу тем кто будет в будущем читать, если решите так же поиграть в рулетку, велик шанс купить кирпич, по этому все ваш страх и риск) :super:
Для самих недовірчивих покупців(зі здоровим поглядом на ціну і продавця) іноді пишуть розписку, або телефонують на гарячу лінію.. І дозволяють перевірити повністю, тобто притягнеш або свій ПК або sff, і можеш її жарить по повній до оплати :gigi: ну якщо ти не рукожоп який зломає в ній щось поки буде пихатий в мамку :gigi: . . Це не напряму тобі адресую. Люди різні...
Я так 3090 брав... :lol: де ви бачили 18к за 3090.. Ціна від ситуації в людини, навіть по продажам видно що виїжає за кордон.
QFlash
Member

Повідомлення

Я одного разу, давно десь 10 років тому, заказав по Інтернет б/у відака. Я вже не памятаю яке назви.
Приїхало забрав на новій пошті, десь під вечір включаю - ніфіга не працює. На другий день дзвоню, вияснюю. Там не повірили, сказали перевіряли. Ок, кажуть давайте відправляйте назад.
Я відправив їм, прислали другу. Я знову вмикаю - не працює. Вияснюю, кажуть не може бути. Ок відіслав назад.
Перевірили - вибачились і сказали не беріть б/у пошукаєте щось нове.
Звісно я нічого не платив, все вони оплатили і їзду відака по новій пошті. Але час і нерви потріпав.
Барбарис
Member

Повідомлення

QFlash, :gigi: брав бв кврти 1080ті після ферм працювали без проблем, брав рефи в компх і теж працювали. Продавав бв карту, а вона не завелась і в мене потім теж. Чи спалив її покупець не знаю(скоріше всього), на щастя не дорога і продана була на запчастини майже за ту ж ціну. У кожного свій досвід.
QFlash
Member

Повідомлення

Барбарис
Ні, ні, ні, може Ви не так зрозуміли.
Я про то що можна брати б/у. Питань нема багато чого беру б/у. Якщо вона працювало то чого б йому і дальше не працювати.
От нове, то в наші темні часи і підробки підробляють.
Просто якщо знаєте в кого брати і що повернуть кошти якщо шо, то брати можна.
Барбарис
Member

Повідомлення

QFlash, так з посту нічого такого не випрливає, лише те, що пощастило без втрат негативний досвід покупки здобути.
Відповісти