Roma_1
Думаю 10000грн. нормальна ціна.
Новини
Останні статті і огляди
Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы
-
Ekz0rcyst
Member
-
CMEPTb_HD
Member
Для самих недовірчивих покупців(зі здоровим поглядом на ціну і продавця) іноді пишуть розписку, або телефонують на гарячу лінію.. І дозволяють перевірити повністю, тобто притягнеш або свій ПК або sff, і можеш її жарить по повній до оплатиЗлой Гений: ↑ 20.11.2025 17:31Карту проверил на почте, идеал запак, открыл, проверил чипы на месте, ГПУ было видно, забрал, работает) опасно, не повторять, эта манипуляция была сделана профессионаламиEktalion: ↑ 19.11.2025 21:34
В продавця за весь час(6 років) нуль продажів ОЛХ доставкою. Якось дивно.Карта полностью исправная, все тесты прошла, работает идеально. Повезло, слава компьютерному Богу. Пишу тем кто будет в будущем читать, если решите так же поиграть в рулетку, велик шанс купить кирпич, по этому все ваш страх и риск)
![]()
Я так 3090 брав...
-
QFlash
Member
Я одного разу, давно десь 10 років тому, заказав по Інтернет б/у відака. Я вже не памятаю яке назви.
Приїхало забрав на новій пошті, десь під вечір включаю - ніфіга не працює. На другий день дзвоню, вияснюю. Там не повірили, сказали перевіряли. Ок, кажуть давайте відправляйте назад.
Я відправив їм, прислали другу. Я знову вмикаю - не працює. Вияснюю, кажуть не може бути. Ок відіслав назад.
Перевірили - вибачились і сказали не беріть б/у пошукаєте щось нове.
Звісно я нічого не платив, все вони оплатили і їзду відака по новій пошті. Але час і нерви потріпав.
Приїхало забрав на новій пошті, десь під вечір включаю - ніфіга не працює. На другий день дзвоню, вияснюю. Там не повірили, сказали перевіряли. Ок, кажуть давайте відправляйте назад.
Я відправив їм, прислали другу. Я знову вмикаю - не працює. Вияснюю, кажуть не може бути. Ок відіслав назад.
Перевірили - вибачились і сказали не беріть б/у пошукаєте щось нове.
Звісно я нічого не платив, все вони оплатили і їзду відака по новій пошті. Але час і нерви потріпав.
-
Барбарис
Member
QFlash,
брав бв кврти 1080ті після ферм працювали без проблем, брав рефи в компх і теж працювали. Продавав бв карту, а вона не завелась і в мене потім теж. Чи спалив її покупець не знаю(скоріше всього), на щастя не дорога і продана була на запчастини майже за ту ж ціну. У кожного свій досвід.
-
QFlash
Member
Барбарис
Ні, ні, ні, може Ви не так зрозуміли.
Я про то що можна брати б/у. Питань нема багато чого беру б/у. Якщо вона працювало то чого б йому і дальше не працювати.
От нове, то в наші темні часи і підробки підробляють.
Просто якщо знаєте в кого брати і що повернуть кошти якщо шо, то брати можна.
Ні, ні, ні, може Ви не так зрозуміли.
Я про то що можна брати б/у. Питань нема багато чого беру б/у. Якщо вона працювало то чого б йому і дальше не працювати.
От нове, то в наші темні часи і підробки підробляють.
Просто якщо знаєте в кого брати і що повернуть кошти якщо шо, то брати можна.
-
Барбарис
Member
QFlash, так з посту нічого такого не випрливає, лише те, що пощастило без втрат негативний досвід покупки здобути.