Смотрим на себя со стороны и мысленно «выбрасываем» 300 баксов из заначки.Kib:разова умовна переплата у 300 баків
Если больно не стало, то переплата не страшная.
Смотрим на себя со стороны и мысленно «выбрасываем» 300 баксов из заначки.Kib:разова умовна переплата у 300 баків
Не очевидно. Тут наверное больше психология. Многие так и прыгают с пня на пень, с z чипсетомKib:Почекун завжди виграє, це очевидно. Тут цікавіше інше, наскільки "страшна" і "не виправдана" разова умовна переплата у 300 баків, якщо на неї подивитись в перспективі.
Ну постараться потерять меньше все хотят. Тут просто включается фактор - пацаны оценят. Вот это уже начинает мешать, сделать рациональный выбор для себя.dead_rat:А что если, только подумайте, купить машину и пользоваться ей, а не целиться как бы ее лучше перепродать?
Только тут один момент - Intel очень неохотно снижает цены на уже выпущенное, компенсации поставщикам судя по всему тоже отсутствуют. (хотя бонусы за продажи есть).acm_fan:Откатываемся на год назад и получаем 2700 (даже без X) за 9000. Проходит год. Теперь это проц за 5000 грн. Вот такая тыква.FastBullet:купить например тот же Ryzen 5 1600 за 3000 грн и 5600ХТ (Ge Force 2060) за 9000 (бюджет 12000) или тот же 3700Х за 9000 и видяху за 5000 (RX588/NV 1066) и получаем бюджет уже 14 000. И как вы думаете где будет больше fps?
Тоже хотел бы гайд по настройкам таймингов, профильную даже до дефолта не дотянул, 3800 с чем-то, а она должна на 4000 заводитсяRobostyle:WWQ
Ситуация была бы намного лучше, если бы много было гайдов по разгону и тренировке ОЗУ.
И не из разряда "RRDS оставьте Х, а RDWR Y - и не спрашивайте почему".
А уж гайды про "что такое тренировка, и что значат буковки RTL и IOL" - вообще из области фантастики.
Я сам застрял на 3600CL15 и уверен что только потому что не знаю как гнать память - железо вытянет
не, не в этой странеdead_rat:А что если, только подумайте, купить машину и пользоваться ей, а не целиться как бы ее лучше перепродать?WWQ:Купите вы "немного б\у" тоету за условные 20к, покатаетесь 2 года и продадите за те же 20к
Дуже розумно, тільки варто перед тим як загорівся щось купити абсолютно необхідне (як казав кіт Матроскін -щоб продати непотрібне, спочатку треба купити щось непотрібнеdead_rat:Смотрим на себя со стороны и мысленно «выбрасываем» 300 баксов из заначки.Kib:разова умовна переплата у 300 баків
Если больно не стало, то переплата не страшная.
настройка блока rtl\iolClassique:Что такое тренировка ОЗУ?
Спасибо. Навскидку не посоветуете где обсуждается?WWQ:настройка блока rtl\iolClassique:Что такое тренировка ОЗУ?
в народе именуют четверичками\трениками
https://forums.overclockers.ru/viewtopi ... 4&t=578879Classique:Спасибо. Навскидку не посоветуете где обсуждается?
тестів в інтернетах яких тільки немає в наші часи. кожен шукає той, що йому подобається, потім приходить в якесь обговорення і каже, що ось він приніс найправильніший, а всі інші "тести — не тести".catdoom:Интересные тесты у Немцев: https://www.computerbase.de/2020-05/int ... 400f-test/ это тест 3300Х: https://www.computerbase.de/2020-05/amd ... 300x-test/ там я так понял тестируют в играх с заплатками безопасности и 7700К вообще на дне тестов,в играх уступил даже 3100.
Понравилось сравнение местных 9900K vs 3700X. По тестам бороды 3700X не отстает, джипеги настолько красивые, что задаешься вопросом - "неужели смогли?" Красные фанаты аж уверовали.leif:що особливо цікаво при цьому, що майже ніхто своїми власними результатами в бенчах-іграх ділитись не хоче
Якщо у Вас карта середнього рівня, то чи Інтел, чи АМД - а бенч буде відеокартиleif:тестів в інтернетах яких тільки немає в наші часи. кожен шукає той, що йому подобається, потім приходить в якесь обговорення і каже, що ось він приніс найправильніший, а всі інші "тести — не тести".catdoom:Интересные тесты у Немцев: https://www.computerbase.de/2020-05/int ... 400f-test/ это тест 3300Х: https://www.computerbase.de/2020-05/amd ... 300x-test/ там я так понял тестируют в играх с заплатками безопасности и 7700К вообще на дне тестов,в играх уступил даже 3100.
і через це ніяких пруфів нині скинути неможливо по суті, адже обов'язково знайдеться людина, яка скаже що це фейк\неправильні тести\ексель\"3300х у вас взагалі не було"![]()
що особливо цікаво при цьому, що майже ніхто своїми власними результатами в бенчах-іграх ділитись не хоче![]()
хоча як на мене, то саме юзер бенчі і їхнє порівняння в більш менш чисельному вигляді могло б дати ком'юніті типу оверів реальну картину по продуктивності хоча б в іграшках.
для себе я вже все обрав. потестував особисто декілька CPU останніх кількох поколінь інтел\амд, щоб зробити власні висновки. я ж нікому нічого не раджу, що краще купити, кожен обирає сам під свої потреби.yuriy8:Якщо у Вас карта середнього рівня, то чи Інтел, чи АМД - а бенч буде відеокарти . Тому віриш що Інтел топ - береш його, знаєш що завтра почнеш стрімити і підкоряти ютуб - береш АМД . А так, я на мене, що одні ,що другі мають прекрасні камені - і підібрати для себе можна що звідти, що звідти. Якщо Інтел таки надумає і випустить і3 10320k, то скажу: shut up and take my money.
да там всё просто:Classique:Что такое тренировка ОЗУ?
Тут емуляція 9400 з увімкеним mce і на z мамці, багато тестів лишають частоти ядер в стоці, а гонять тільки пам'ять - здебільшого 3200, щоб проти райзена не було так абідна, з 3.9 на всі ядра (Ваш 4.0) і пам'яттю 2666 буде зовсім не так весело, на b450 за 100$ і балістіками можна намалювати 3600сл16, з інтелом так не вийде та й тут вибірка з ігр невелика, треба хоча б штук 15-20Abathur228:ничего не поиму в этих тестах....получается мой никчемный 9500F еще ого-го как крут, или просто то что гонится работает из коробки в стоке, поэтому и имеет такие скудные результаты?
вызываю пояснительную бригаду