Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
sanya555
Member
er[socrates]
Да, но Поко будет с 12 гигами оперативы.
Как бывший владелец Redmi Note 10, а у племянницы был Про, отпишусь тоже по датчику. Да, в этих телефонах проблема была, даже если "правильно" подносишь телефон к уху но не так часто как это раздуто в инете, частично вылечили прошивками. Сейчас у меня Poco X6 12/256 датчика тоже нет, телефону еще нет месяца, но еще ни разу не словил включение экрана. Лично я считаю ситуацию с датчиками косяком Сялями, ибо например в Poco x5 серии он физический, а в х6 опять виртуальный, можно рассуждать про рамки тонкие, но датчик то стоит сверху, и если посмотреть на х5 и х6, то разницы особо нет в верхней части экрана, и втулить физический датчик я думаю можно. Но киатйцы они такие
ПыСы: Телефоном доволен полностью, да, я знаю что можно было взять Ноут 13 Про 5жи, но когда тебе говорят - на денег, купи новый телефон, официал с гарантией, но больше 12500 не дадим, то вариантов у меня особо не было.
И еще по поводу рекламы в miui, не надо лазить по всем приложениям и отключать, ставите регион Великобритания, все, рекламы нет.
Автономность, вот, вчера зарядил, но поскольку у меня выходные, то телефоном не особо пользовался, просто автономность, за почти 17 часов всего 4 процента
Да, но Поко будет с 12 гигами оперативы.
Как бывший владелец Redmi Note 10, а у племянницы был Про, отпишусь тоже по датчику. Да, в этих телефонах проблема была, даже если "правильно" подносишь телефон к уху но не так часто как это раздуто в инете, частично вылечили прошивками. Сейчас у меня Poco X6 12/256 датчика тоже нет, телефону еще нет месяца, но еще ни разу не словил включение экрана. Лично я считаю ситуацию с датчиками косяком Сялями, ибо например в Poco x5 серии он физический, а в х6 опять виртуальный, можно рассуждать про рамки тонкие, но датчик то стоит сверху, и если посмотреть на х5 и х6, то разницы особо нет в верхней части экрана, и втулить физический датчик я думаю можно. Но киатйцы они такие
ПыСы: Телефоном доволен полностью, да, я знаю что можно было взять Ноут 13 Про 5жи, но когда тебе говорят - на денег, купи новый телефон, официал с гарантией, но больше 12500 не дадим, то вариантов у меня особо не было.
И еще по поводу рекламы в miui, не надо лазить по всем приложениям и отключать, ставите регион Великобритания, все, рекламы нет.
Автономность, вот, вчера зарядил, но поскольку у меня выходные, то телефоном не особо пользовался, просто автономность, за почти 17 часов всего 4 процента
Востаннє редагувалось 11.03.2024 13:10 користувачем sanya555, всього редагувалось 2 разів.
-
Mnemon
Member
У меня в семье тоже одни сяоми и никаких пробле нет. Сам пользуюсь поко ф3, у жены старенький редми нот 8 про, маме отдал свой поко ф1. Датчик на всех 3х всегда корректно срабатывает. Других каких либо проблем не замечал. Покупал свой поко 2 года назад на олх за 7 тыс. И за эти деньги он меня полностью во всех аспектах устраивает до сих пор. Не вижу особого смысла переплачивать около 20-40 тыс грн за условный айфон. Чтоб так же сидеть в социалках, звонить и делать фоточки для соц сетей. Деньги не проблема, они есть. Но пока не вижу какой-то особой разницы для моих задач.
-
snapdragon999
Member
не,нифига ,берите бу пиксели без гарантии нормальной непонятно где и у кого
-
Павло
Member
Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
-
snapdragon999
Member
назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.Тебе уже сказали что готовы мириться если раз в месяц датчик не сработает,а что ты еще можешь какие косяки найти ,рекламу ?она отключается легко ,что еще такого что заставит отказаться от покупки ?Павло: ↑ 11.03.2024 13:23 Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
-
Павло
Member
Ахаха я пишу, що сяомі конкурують за рахунок ціни а ви мені знову про ціну… Забудьте про ціну! Люди готові платити! Як ви це не розумієте? Ще раз сяомі конкурує виключно ціною і коли цей фактор відпадає! Я про телефони за 800+ баксів так про сяомі чомусь забувають… Вас це ні на яку думку не наводить? Но з порівняння пропадає ціна так сяомі відправляється в корзину… Ну чому так? Подумайте! Ось якщо порівняти топовий айфон та самсунг то там дійсно є два конкуренти із своїми фішками…snapdragon999: ↑ 11.03.2024 13:24назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.Павло: ↑ 11.03.2024 13:23 Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
-
snapdragon999
Member
так правильно ,всем в основном важно цена качество .В бюджетном сегменте сяоми хорошие варианты предлагают.Не все готовы платить за айфоны и самсунги в несколько раз больше.А на счет цены за 800 баксов ,то я б еще поспорил что лучше сяоми или самсунг .Павло: ↑ 11.03.2024 13:37Ахаха я пишу, що сяомі конкурують за рахунок ціни а ви мені знову про ціну… Забудьте про ціну! Люди готові платити! Як ви це не розумієте? Ще раз сяомі конкурує виключно ціною і коли цей фактор відпадає! Я про телефони за 800+ баксів так про сяомі чомусь забувають… Вас це ні на яку думку не наводить? Но з порівняння пропадає ціна так сяомі відправляється в корзину… Ну чому так? Подумайте! Ось якщо порівняти топовий айфон та самсунг то там дійсно є два конкуренти із своїми фішками…snapdragon999: ↑ 11.03.2024 13:24
назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.
-
sselesnes
Member
Выбор - предмет религии. Потом каждый за него сам борется. Б/у Pixel с софт анлоком или новый Xiaomi с не "тем" регионом и не "тем" датчиком приближения. Очень важно _перед_ покупкой взвешивать досконально все за и против лично для себя, а не выкладывать потом кирпичи на каждом углу к месту и не к месту.
-
snapdragon999
Member
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... ght-black/ ,https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-black/ ,вот что лучше можно найти за тот ценник ?
-
Павло
Member
Так 12 оперативки чек! 200 мегапікселів чек! Но відео знімає в 4к 30 фпс… Чомусь айфон 8 в 2017 міг в 60 фпс… З двома гігами оперативки та без 200 мегапікселів Ну зато круті цифриsnapdragon999: ↑ 11.03.2024 13:54 https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... ght-black/ ,https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-black/ ,вот что лучше можно найти за тот ценник ?
-
snapdragon999
Member
лайфхак. ставишь стороннее приложения и будет снимать 60 фпсПавло: ↑ 11.03.2024 14:17Так 12 оперативки чек! 200 мегапікселів чек! Но відео знімає в 4к 30 фпс… Чомусь айфон 8 в 2017 міг в 60 фпс… З двома гігами оперативки та без 200 мегапікселів Ну зато круті цифриsnapdragon999: ↑ 11.03.2024 13:54 https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... ght-black/ ,https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-black/ ,вот что лучше можно найти за тот ценник ?
-
Yalg
Member
Очень подходящее выражение к текущему Xiaomi, у меня всё ок на двух телефонах, у матери всё ок, а у подруги матери реклама прёт невероятными объемами, я несколько раз всё отрубал, но пока не заменил стандартный просмотрщик видео она всё равно прорывалась.pelia: ↑ 11.03.2024 11:55 Пройди 10 кіл пекла аби твій телефон працював так як потрібно
Если обычные пользователи Xiaomi так страдают то рекомендовать их продукцию совершенно невозможно.
Это я могу погуглить и отрубить всё рекламное, среднестататистический человек? Вряд ли.
-
slashik
Junior
Підкажіть будь-ласка малому у школу (2 клас) шо з цього взяти?
Motorola Moto G32 6/128Gb
Xiaomi Poco M5 6/128Gb
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb
Xiaomi Poco C65 6/128Gb
Realme C55 6/128Gb
Realme C53 6/128Gb
Чи може щось інше запропонуєте до 5500 грн.
Дякую!
Xiaomi Poco M5 6/128Gb
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb
Xiaomi Poco C65 6/128Gb
Realme C55 6/128Gb
Realme C53 6/128Gb
Чи може щось інше запропонуєте до 5500 грн.
Дякую!
-
Artem_K
Member
slashik
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb - в ньому є DC-dimming. До речі нещодавно був у продажу варіант 8/256 за 5999 грн.
PS. Realme на IPS, але виріз крапля кому як.
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb - в ньому є DC-dimming. До речі нещодавно був у продажу варіант 8/256 за 5999 грн.
PS. Realme на IPS, але виріз крапля кому як.
-
snapdragon999
Member
можно попросить шарющего чтоб отключил или просто регион поменятьYalg: ↑ 11.03.2024 15:47 среднестататистический человек? Вряд ли.
-
sselesnes
Member
Pixel 7 вродеж с шимом выше среднего, не? А вобще везде грабли и лучший смартфон это LOL
PS: IPS для меня это не минус, а плюс: при замене экрана (особенно если брать ребенку) - будет не так больно, как с OLED/AMOLED
PS: IPS для меня это не минус, а плюс: при замене экрана (особенно если брать ребенку) - будет не так больно, как с OLED/AMOLED
Востаннє редагувалось 12.03.2024 17:44 користувачем sselesnes, всього редагувалось 1 раз.
-
0F
Member
В мене особисто такий (але 8/256), в товариша 6/128 і в батьків друга 6/128.slashik: ↑ 11.03.2024 15:54 Підкажіть будь-ласка малому у школу (2 клас) шо з цього взяти?
Мені тут тикали скріншотами з ресурсу, URL якого без протоколу починається на 4, що з девайсом купа проблем - ні я особисто, ні вищезгадані користувачі (наскільки мені відомо) не зіштовхувались.
Серед запропонованого списку особисто я б обрав таки G32 тому, що:
1. Практично чистий андроїд (для когось може бути недоліком)
2. З п.1 випливає відсутність реклами (радий за поради як відключити в муйні, але не вважаю, що вона в принципі має бути) і трохи краща швидкодія
3. Нормальна (як на мене) автономність
4. IPS-екран (теж для кого як, мені особисто не подобається, коли пікселю білого кольору випалюють очі)
Серед недоліків на любителя: якість камери, не металевий корпус, дизайн, відсутність А14 (найбільш вірогідно).
-
Павло
Member
Тоже шим калить. Не можу зрозуміти чому деякі виробники на це не зважають?! А так би взяв гугл піксель.sselesnes: ↑ 12.03.2024 17:25 Pixel 7 вродеж с шимом выше среднего, не? А вобще везде грабли и лучший смартфон это LOL
-
mklm
Member
-
Artem_K
Member
mklm
Поки що все це виглядає так
"Xiaomi сплатила до бюджету агресора 2,5 млн дол. США." - спонсор війни
"Apple сплатила 13,5 мільйонів доларів штрафу в російський бюджет" - красавчики
Мовчу вже про то, що Apple продовжує орендувати у москві приміщення та сплачувати за них, а Samsung свої нові телефони російським блогерам засилає за кілька тижнів до анонсу, щоби огляди вчасно виходили.
Все це що завгодно - бізнес, політика, хабарі, хєрня, а не те, чим має бути.
Поки що все це виглядає так
"Xiaomi сплатила до бюджету агресора 2,5 млн дол. США." - спонсор війни
"Apple сплатила 13,5 мільйонів доларів штрафу в російський бюджет" - красавчики
Мовчу вже про то, що Apple продовжує орендувати у москві приміщення та сплачувати за них, а Samsung свої нові телефони російським блогерам засилає за кілька тижнів до анонсу, щоби огляди вчасно виходили.
Все це що завгодно - бізнес, політика, хабарі, хєрня, а не те, чим має бути.