Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
sanya555
Member

Повідомлення

er[socrates]
Да, но Поко будет с 12 гигами оперативы.
Как бывший владелец Redmi Note 10, а у племянницы был Про, отпишусь тоже по датчику. Да, в этих телефонах проблема была, даже если "правильно" подносишь телефон к уху :gigi: но не так часто как это раздуто в инете, частично вылечили прошивками. Сейчас у меня Poco X6 12/256 датчика тоже нет, телефону еще нет месяца, но еще ни разу не словил включение экрана. Лично я считаю ситуацию с датчиками косяком Сялями, ибо например в Poco x5 серии он физический, а в х6 опять виртуальный, можно рассуждать про рамки тонкие, но датчик то стоит сверху, и если посмотреть на х5 и х6, то разницы особо нет в верхней части экрана, и втулить физический датчик я думаю можно. Но киатйцы они такие :lol:
ПыСы: Телефоном доволен полностью, да, я знаю что можно было взять Ноут 13 Про 5жи, но когда тебе говорят - на денег, купи новый телефон, официал с гарантией, но больше 12500 не дадим, то вариантов у меня особо не было.
И еще по поводу рекламы в miui, не надо лазить по всем приложениям и отключать, ставите регион Великобритания, все, рекламы нет.
Автономность, вот, вчера зарядил, но поскольку у меня выходные, то телефоном не особо пользовался, просто автономность, за почти 17 часов всего 4 процента
спойлер
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 11.03.2024 13:10 користувачем sanya555, всього редагувалось 2 разів.
Mnemon
Member

Повідомлення

У меня в семье тоже одни сяоми и никаких пробле нет. Сам пользуюсь поко ф3, у жены старенький редми нот 8 про, маме отдал свой поко ф1. Датчик на всех 3х всегда корректно срабатывает. Других каких либо проблем не замечал. Покупал свой поко 2 года назад на олх за 7 тыс. И за эти деньги он меня полностью во всех аспектах устраивает до сих пор. Не вижу особого смысла переплачивать около 20-40 тыс грн за условный айфон. Чтоб так же сидеть в социалках, звонить и делать фоточки для соц сетей. Деньги не проблема, они есть. Но пока не вижу какой-то особой разницы для моих задач.
snapdragon999
Member

Повідомлення

не,нифига ,берите бу пиксели без гарантии нормальной непонятно где и у кого :laugh:
Павло
Member

Повідомлення

Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 11.03.2024 13:23 Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.Тебе уже сказали что готовы мириться если раз в месяц датчик не сработает,а что ты еще можешь какие косяки найти ,рекламу ?она отключается легко ,что еще такого что заставит отказаться от покупки ?
Павло
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.03.2024 13:24
Павло: 11.03.2024 13:23 Тут пишуть про ціну! Виправдовуючи таким чином недоліки. Конкуренція за рахунок ціни а не властивостей товару це крива дорожка із якої нічого хорошого не вийде! Падіння продажів сяомі це показує! Телефони, що виділялись виключно ціною при появі конкуренції просто почали програвати конкурентну боротьбу…
назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.
Ахаха я пишу, що сяомі конкурують за рахунок ціни а ви мені знову про ціну… Забудьте про ціну! Люди готові платити! Як ви це не розумієте? Ще раз сяомі конкурує виключно ціною і коли цей фактор відпадає! Я про телефони за 800+ баксів так про сяомі чомусь забувають… Вас це ні на яку думку не наводить? Но з порівняння пропадає ціна так сяомі відправляється в корзину… Ну чому так? Подумайте! Ось якщо порівняти топовий айфон та самсунг то там дійсно є два конкуренти із своїми фішками…
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 11.03.2024 13:37
snapdragon999: 11.03.2024 13:24

назови конкурентов или дальше будешь мороз включать ?возьмем 300-400 дол. цену.Это покупают люди ,которые не хотят кровные переплачивать за ненужные им функции и качество.
Ахаха я пишу, що сяомі конкурують за рахунок ціни а ви мені знову про ціну… Забудьте про ціну! Люди готові платити! Як ви це не розумієте? Ще раз сяомі конкурує виключно ціною і коли цей фактор відпадає! Я про телефони за 800+ баксів так про сяомі чомусь забувають… Вас це ні на яку думку не наводить? Но з порівняння пропадає ціна так сяомі відправляється в корзину… Ну чому так? Подумайте! Ось якщо порівняти топовий айфон та самсунг то там дійсно є два конкуренти із своїми фішками…
так правильно ,всем в основном важно цена качество .В бюджетном сегменте сяоми хорошие варианты предлагают.Не все готовы платить за айфоны и самсунги в несколько раз больше.А на счет цены за 800 баксов ,то я б еще поспорил что лучше сяоми или самсунг .
sselesnes
Member

Повідомлення

Выбор - предмет религии. Потом каждый за него сам борется. Б/у Pixel с софт анлоком или новый Xiaomi с не "тем" регионом и не "тем" датчиком приближения. Очень важно _перед_ покупкой взвешивать досконально все за и против лично для себя, а не выкладывать потом кирпичи на каждом углу к месту и не к месту.
snapdragon999
Member

Повідомлення

https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... ght-black/ ,https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-black/ ,вот что лучше можно найти за тот ценник ?
Павло
Member

Повідомлення

Так 12 оперативки чек! 200 мегапікселів чек! Но відео знімає в 4к 30 фпс… Чомусь айфон 8 в 2017 міг в 60 фпс… З двома гігами оперативки та без 200 мегапікселів :-/ Ну зато круті цифри :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 11.03.2024 14:17
Так 12 оперативки чек! 200 мегапікселів чек! Но відео знімає в 4к 30 фпс… Чомусь айфон 8 в 2017 міг в 60 фпс… З двома гігами оперативки та без 200 мегапікселів :-/ Ну зато круті цифри :beer:
лайфхак. ставишь стороннее приложения и будет снимать 60 фпс :laugh:
Yalg
Member

Повідомлення

pelia: 11.03.2024 11:55 Пройди 10 кіл пекла аби твій телефон працював так як потрібно :laugh:
Очень подходящее выражение к текущему Xiaomi, у меня всё ок на двух телефонах, у матери всё ок, а у подруги матери реклама прёт невероятными объемами, я несколько раз всё отрубал, но пока не заменил стандартный просмотрщик видео она всё равно прорывалась.

Если обычные пользователи Xiaomi так страдают то рекомендовать их продукцию совершенно невозможно.
Это я могу погуглить и отрубить всё рекламное, среднестататистический человек? Вряд ли.
slashik
Junior

Повідомлення

Підкажіть будь-ласка малому у школу (2 клас) шо з цього взяти?
Motorola Moto G32 6/128Gb
Xiaomi Poco M5 6/128Gb
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb
Xiaomi Poco C65 6/128Gb
Realme C55 6/128Gb
Realme C53 6/128Gb

Чи може щось інше запропонуєте до 5500 грн.
Дякую!
Artem_K
Member

Повідомлення

slashik
Xiaomi Poco M5s 6/128Gb - в ньому є DC-dimming. До речі нещодавно був у продажу варіант 8/256 за 5999 грн.
PS. Realme на IPS, але виріз крапля кому як.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Yalg: 11.03.2024 15:47 среднестататистический человек? Вряд ли.
можно попросить шарющего чтоб отключил :laugh: или просто регион поменять
sselesnes
Member

Повідомлення

Pixel 7 вродеж с шимом выше среднего, не? А вобще везде грабли и лучший смартфон это LOL
PS: IPS для меня это не минус, а плюс: при замене экрана (особенно если брать ребенку) - будет не так больно, как с OLED/AMOLED
Востаннє редагувалось 12.03.2024 17:44 користувачем sselesnes, всього редагувалось 1 раз.
0F
Member

Повідомлення

slashik: 11.03.2024 15:54 Підкажіть будь-ласка малому у школу (2 клас) шо з цього взяти?
Motorola Moto G32 6/128Gb
В мене особисто такий (але 8/256), в товариша 6/128 і в батьків друга 6/128.
Мені тут тикали скріншотами з ресурсу, URL якого без протоколу починається на 4, що з девайсом купа проблем - ні я особисто, ні вищезгадані користувачі (наскільки мені відомо) не зіштовхувались.

Серед запропонованого списку особисто я б обрав таки G32 тому, що:
1. Практично чистий андроїд (для когось може бути недоліком)
2. З п.1 випливає відсутність реклами (радий за поради як відключити в муйні, але не вважаю, що вона в принципі має бути) і трохи краща швидкодія
3. Нормальна (як на мене) автономність
4. IPS-екран (теж для кого як, мені особисто не подобається, коли пікселю білого кольору випалюють очі)

Серед недоліків на любителя: якість камери, не металевий корпус, дизайн, відсутність А14 (найбільш вірогідно).
Павло
Member

Повідомлення

sselesnes: 12.03.2024 17:25 Pixel 7 вродеж с шимом выше среднего, не? А вобще везде грабли и лучший смартфон это LOL
PS: IPS для меня это не минус, а плюс: при замене экрана (особенно если брать ребенку) - будет не так больно, как с OLED/AMOLED
Тоже шим калить. Не можу зрозуміти чому деякі виробники на це не зважають?! А так би взяв гугл піксель.
Artem_K
Member

Повідомлення

mklm
Поки що все це виглядає так
"Xiaomi сплатила до бюджету агресора 2,5 млн дол. США." - спонсор війни
"Apple сплатила 13,5 мільйонів доларів штрафу в російський бюджет" - красавчики

Мовчу вже про то, що Apple продовжує орендувати у москві приміщення та сплачувати за них, а Samsung свої нові телефони російським блогерам засилає за кілька тижнів до анонсу, щоби огляди вчасно виходили.

Все це що завгодно - бізнес, політика, хабарі, хєрня, а не те, чим має бути.
Відповісти